Gość: km IP: *.centertel.pl 22.04.05, 16:25 UCZCIWA PANI DO SPRZĄTANIA pilnie poszukiwana, na Ochocie, raz w tygodniu, za 40 pln, male mieszkanie - może znacie kogoś? pozdr. km Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonam1975 Re: UCZCIWA PANI DO SPRZĄTANIA 22.04.05, 22:09 Może być w soboty? Ja właśnie szukam pracy. Szybko i uczciwie...Jeżeli aktualne to proszę dać znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: UCZCIWA PANI DO SPRZĄTANIA IP: *.centertel.pl 25.04.05, 09:48 Witam! a gdzie Pani mieszka? proszę podać jakiś kontakt - odezwę się! pozdrawiam KM Odpowiedz Link Zgłoś
toflerek1 Re: UCZCIWA PANI DO SPRZĄTANIA 28.04.05, 13:50 jezeli jeszcze aktualne- to jestem zainteresowana- mieszkam na dickensa i prosze o wiecej informacji toflerek1@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: UCZCIWA PANI DO SPRZĄTANIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 15:59 Ja mogę się tego natychmiast podiąć , jestem młoda i uczciwa wzorowo zrobię wszystko co bedzie do mnie należało będzie Pani/Pan zadowolony jestem z Włoch także dojazd doskonały kontakt ze mną weronika.n@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś