Gość: pepe IP: *.met.pl / 217.153.134.* 14.07.05, 22:11 witam, mam prośbę o podanie namiarów na uczciwy warsztat samochodowy w Warszawie, który mógłby zająć się moim autem (renault) z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 18.07.05, 15:07 Warsztat na Salomei blisko WKD - właściciel Mirek Mila Odpowiedz Link Zgłoś
krzychk Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? 18.07.05, 18:38 > Warsztat na Salomei blisko WKD - właściciel Mirek Mila Swojego czasu chodzily o tym serwisie dobre opinie (jeszcze jak mial lokalizacje Ursus) ale ja jednak mialem pare razy potrzebe skorzystac i za kazdym razem trafialem na albo olewactwo albo na naciaganie :-( tak wiec albo awissa www.otv.pl/awissa/ (francuzy ale dosc daleko) albo co prawda nie reniakowy serwis Zabielski (Hynka x al. Krakowskiej) www.moto-market.pl/zabielski/ ale serwisowalem swoja Cliowke i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio2 Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: 195.187.84.* 20.07.05, 10:44 Całe 5 lat serwisowałam samochód w auto-Grabczyk na Bemowie, ul. Wrocławska. Są może drodzy, jak każdy autoryzowany serwis, ale przez 5 lat nigdy mi nie nawalili. Profesjonalizm i fachowość na każdym kroku. Raz postanowiłam naprawić swój samochód u dawnego Kiljańczyka w Al. Jerozolimskich i po 5 dniach odebrałam samochód bez naprawy, bo nie ruszyli palcem i pojechałam do Grabczyka. Naprawili w ciągu jednej zmiany. Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rostel Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? 21.07.05, 22:01 Ja z kolei o Grabczyku mam jak najgorsze zdanie. Kupiłem tam samochód i byłem chyba ze 3 razy. Totalne olewactwo, zwracali zafajdany samochód i nigdy nie dotrzymali terminu. Ostatnio byłem tam tylko dlatego, że wszyscy pozostali autoryzowani mieli trzydniowe terminy, a Grabczyk czekał na klienta. To tez daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 22:10 nie zartujcie kto serwisuje w autoryzowanych warsztatach??? za uszczelke pod glowica zaspiewali mi u Grabczyka 2000 to samo zrobilem za 650 na fakture Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 24.07.05, 02:12 dziękuje za wszystkie rady; piszcie u kogo najlepiej, najtaniej i najbezpieczniej............. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychk Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? 25.07.05, 07:46 Pepe - wszystko zalezy od Ciebie i potrzeb. Masz nowe auto na gwar. to raczej ASO ;-) masz auto po gwarancji to raczej nie ASO - szkoda kasy... nooo chyba, ze koniecznie chcesz pochwalic sie ew. kupcowi, ze serwisowales tylko w ASO (ale kasy zaplacisz kupe) Ja w pierwszym roku Cliowke serwisowalem w Konstancinie (ASO), po gwarancji auto na naprawy/przeglady prowadze do Zabielskiego (Geologiczna tuz przy Hynka x AL.Krakowskiej) i opowiastka: Bedac na swietach B.N. w okolicach Kolobrzegu zapalily sie kontrolki, silnik zaczal wariowac, brak mocy, odglosy jak w traktorku (jeden "gar wylecial" z zaplonu) - podjechalem do serwisu w Kolobrzegu (3 dni do swiat) ale jak zobaczylem to drutowanie renowek to szybciutko wyjechalismy z ich parkingu, potem autoryzowany Bosh (brak pomyslow na naprawe) ASO w Koszalinie - tu by pomogli ale... fachowiec ktory moglby to naprawic jechal po pijaku i ma wyladowal tuz przed swietami na 48 godzin.... pomijam cene. po swietach jakos doczlapalismy sie do Warszawy, zostawilismy autko u Zabielskiego z prosba aby szybciutko naprawili bo mamy wypad na sylwestra w Polske. Auto naprawili szybciutko i sprawnie - mimo sporego zakresu robot, cena niska (jak na taki zakres). Jezeli chcesz namiary na inne serwisy to zapraszam do klubu clio (lub renault) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:15 kupić sobie fiata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: GDZIE NAJLEPIEJ SERWISOWAĆ RENAULTA ??? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 25.07.05, 21:00 nie no nie żartuj !!!! od fiata to sobie mogę kupić BRELOCZEK he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerze szczerze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.05, 17:48 tylko na szrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopio rocznego czy dwulatka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 18:44 tylko na szrocie. Strasze model nie sa przyjmowane Odpowiedz Link Zgłoś