Gość: come IP: 195.114.189.* 23.09.01, 10:38 Czy jest szansa podłączyć się do sieci za max 80zl/mies ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MisiekBe Re: Tani internet IP: *.dostep.pl 22.11.01, 21:06 A czy jest mozliwosc zalozenia jakiegokolwiek lacza stalego na ulicy LELECHOWSKIEJ (obok Niałobrzeskiej).... Cena do 200-250 zł za miesiąc????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekBe Re: Tani internet IP: *.dostep.pl 22.11.01, 21:12 Poprawka. KOLO ULICY BIALOBRZESKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Tani internet 23.11.01, 12:46 Ja również mam problem, a mieszkam na jednej z uliczek odchodzących od Włodarzewskiej. Musze płacić spory kasy za łącza TPSA. Mam już dosyć... Muszę mięć sztywne łaczę!!! Pozdrawiam. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Tani internet => Sawa 23.11.01, 14:26 sawa55 napisał(a): > Ja również mam problem, a mieszkam na jednej z uliczek odchodzących od > Włodarzewskiej. Musze płacić spory kasy za łącza TPSA. Mam już dosyć... Muszę > mięć sztywne łaczę!!! Pozdrawiam. ;o) Sawo, w WSM-ie przy Korotyńskiego (ten sam, który wojuje o prywatność przejazdu :) ) jest AsterNet od czerwca. Odległość nie tak duża, może Aster bylby zainteresowany? Pozdrawiam Sąsiada Vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: come Re: Tani internet IP: 10.111.0.* 23.11.01, 14:47 A na Astronautów da się cokolwiek podciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Tani internet => Come 23.11.01, 15:34 Gość portalu: come napisał(a): > A na Astronautów da się cokolwiek podciągnąć? Spróbuj www.astercity.net . W serwisie internet poszukaj w "częstych pytaniach", tam znajdziesz informację gdzie i jak pytać (telefon lub e-mail). Przy okazji poczytasz o cenach i warunkach. Pozdrawiam Vtec Odpowiedz Link Zgłoś