Dodaj do ulubionych

fryzjer Norbert- opinie

IP: *.gprs.plus.pl 22.12.08, 12:55
witam. czy ktoś z Was strzyże sie u p. Norberta na tomcia palucha? ciekawa jestem opinii. chodziłam do Niego kiedyś ale strasznie "gwiazdorzył"..zastanawiam się jednak nad powrotem-nosze grzywkę i ciągle jest zle obcięta, nie układa się..polecacie powrót..?
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 77.79.230.* 22.12.08, 14:58
      Chodzę do P. Norberta ponad 10 lat i jestem zadowolona. Zmieniłam
      fryzjera kiedy był chory... miał byc super, strzygł gwiazdy TV...
      porażka. Jak najbardziej polecam Norberta, doświadczenie, dobra ręka
      i wcale nie gwiazdorzy, poprostu zna się na tym co robi, normalny
      facet z dobrym fachem. On zawsze będzie miał kilentów.. bezwzględu
      na to czy ktoś mu zrobi reklamę czy nie.
      • Gość: vero Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.gprs.plus.pl 22.12.08, 21:13
        odnośnie gwiazdorzenia..fryzjer to taki fach-tak mi sie rpzynajmniej wydawało- że jak się ma stała klientkę która pilnie musi sie podciąc to można gdzieś wcisnąc..ja kiedyś regularnie sie strzygłam-ktoryms razem chciałam sie podciąć przed waznym wyjściem-nie mógł dla mnie znależć miejsca..rożne dni i godziny..nic nie było wolnego..a dlaczego-bo klientka siedzi z farba, innego dnia trwała..ale rpzecież w międzyczasie mozna przyjąc klientkę, która przychodziła juz kilka lat..ale ja się tylko strzygłam...nie byłąm opłacalna tj farby, trwałe i baleyage.. zniechęciłam się bardzo że w żadnym terminie nie mógł mnie rpozyjąc..miałam super fryzjerkę-ale niestety wyjechała..błąkam sie teraz i zastanawiam czy Norbert zmiękł trochę-czy nadal trzeba czekać kilka tyg na audiencję:)
    • Gość: nina Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 77.79.230.* 23.12.08, 14:06
      tak... rzeczywiście pod tym względem nie zmienił się, ale to z
      prostej przyczyny: jest dobrym fachowcem i ma umówionych klientów na
      odpowiednie godziny i tylko nimi się zajmuje. I bardzo dobrze że tak
      robi i już wyjaśniam dlaczego dobrze... byłam kiedyś u fryzjera...
      klientów miał bardzo duzo, w trakcie jak mi robił włosy dodatkowo
      zajmował się trzena innymi klientkami... pomyślałam sobie... za co
      ja do cholery płacę, ten fryzjer wszystko robi w pośpiechu, zero
      dokładności, biega od jednej klientki do drugiej... krótko mówiąc -
      żenada - wyglądało to tak że robi na ilośc, a nie na jakośc.
      Dlatego, złego słowa nie powiem na Norberta, dba o każdego kilenta
      tak samo, jak płacisz za zrobienie psemek, czy farbowanie włosów to
      On rezerwuje dla Ciebie dwie godziny i tylko Tobą się zajmuje, tak
      być powinno! Terminy ma dośc długie, ale to tez mówi samo za siebie,
      jest dobry, to i klientów ma, gdyby był byle jaki to wchodzisz bez
      kolejki, prawda? Wybór nalezy do Ciebie :) Pozdrawiam
      • Gość: vero Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.gprs.plus.pl 24.12.08, 00:53
        hmm..widzę , że przynajmniej jedna zadowolona klientka jest:) juz się zbieram żeby sie zapisać na podcięcie..zobaczymy jak bedzie z terminami. ja też uważam, że lepiej jak się fryzjer zajmuje klientką-a nie biega nerwowo między fotelami..jednak co ma zrobic osoba, której włosy się układają przez kilka tyg- a ktoregoś dnia dochodzą do wniosku, że są za długie i układac się nie bedą.. i zaczyna sie kłopot..i co-mam czekać 2-3 tyg.?z kobietami już chyba czasem tak jets, że dostac do fryzjera chca jak najszybciej..a nie zawsze planować z kilkutyg wyprzedzeniem.
        no zobaczymy-teraz przed sylwestrem to nawet nie liczę na termin..później karnawał-też pewno kłopot..zobaczymy jak się uda zapisac.
        wesołych świąt życzę!
        • adela1121 Re: fryzjer Norbert- opinie 25.12.08, 19:42
          Ja byłam 18 grudnia i bez problemu były jeszcze wolne godziny w
          Sylwestra.Polecam też panią która tam pracuje Pani Ewa
    • Gość: Kajka Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.europe.hp.net 26.01.09, 12:09
      Dziewczyny, a znacie do niego nr tel? znalazłam na komorke ale nie
      odpowiada wiem ze ma tam jeszcze w salonie stacjonarny ...
      • Gość: vero Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.gprs.plus.pl 26.01.09, 21:43
        w salonie juz byłam- jestem zadowolona. zapisałam też męża- jest zachwycony!
        salon bardzo ładny- robi miłe wrażenie.

tel 22/478 50 66

kom mógł nie dobierać, bo był ostatnio na urlopie:)
        • bluekaktus Re: fryzjer Norbert- opinie 28.01.09, 21:22
          hej drogie Panie - podajcie proszę adres - czy na Tomcia Palucha
          jest tylko jeden zakład? :-)
        • femina77 Re: fryzjer Norbert- opinie 29.01.09, 15:06
          hej dziewczyny,

moglybuscie mi przyblizyc lokalizacje tego salonu, bo sam adres mi
          nic nie mowi:(
          • Gość: nina Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 77.79.230.* 29.01.09, 16:30
            tel. kom.: 501 255 563
            tel.: 478 50 63
            Pozdrawiam
            • Gość: kobietka Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 17:19
              a jak cenowo w tym salonie?
            • Gość: vero Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.gprs.plus.pl 31.01.09, 00:26
              w kwestii telefonu- jakies nieporozumienie jest.. podajesz nr 478 50 63..a ja mam wizytówke i jest wyraźnie napisane 478 50 66.... no chyba ze na wizytówce jest bład-ale brałam ją 3 tyg temu..
              salon na Tomcia Palucha 37. ulica biegnie od Dzieci Warszawy prawie do basenu przy ul. sosnkowskiego- a salon włsnie na końcu ulicy -od strony basenu. najłatwiej jechac sosnkowksiego, skręcić w Kolorową, a zaraz po tym w Tomcia palucha:)
              miłego strzyżenia:)
    • justyna_w Re: fryzjer Norbert- opinie 29.01.09, 21:33
      Ja też byłam jego klientką i razem z nim się przenosiłam z salonu do salonu..
      ale w momencie kiedy był na zwolnieniu chorobowym i później "dochodził" do
      siebie, nie miałam możliwości czekać na niego tak długi czas (też mam grzywkę i
      muszę ją regularnie ścinać).. znalazłam fryzjerkę na osiedlu Skorosze i też
      jestem z niej zadowolona.. ma stałe klientki i okazjonalnych klientów, ale dla
      stałych klientów czas zawsze znajdzie.. nie ma terminów 3-4 tygodniowych.. też
      świetnie strzyże.. i do tego nie jest aż tak droga, jak p. Norbert..
      Salon p. Norberta poleciłam wcześniej kilku swoim znajomym i teraz i one są jego
      lub p. Ewy stałymi klientkami.. bo faktycznie mają świetną rękę i wyczucie..
      tego skrytykować nie mogę.. tylko bolączką są te terminy... co prawda do p. Ewy
      można się szybciej umówić..
      • bluekaktus Re: fryzjer Norbert- opinie 31.01.09, 11:35
        "...i do tego nie jest aż tak droga, jak p. Norbert.."

tzn? ile u Niego kosztuje strzyżenie? trwała lub baleyage?
        z góry dzięki za info :-)
        • Gość: vero Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.gprs.plus.pl 31.01.09, 15:58
          w kwestii cennika- są "widełki".. o ile pamiętam- ja za podcięcie włosów średniej długości z myciem i suszeniem (pianka, modelowanie, lakier)- zapłaciłam chyba 40zl..może 50..?nie pamiętam-ale na pewno nie więcej!
        • justyna_w Re: fryzjer Norbert- opinie 31.01.09, 21:05
          Ja za baleyage (2 kolory) + strzyżenie na włosach półdługich bez modelowania
          zapłaciłam ponad rok temu 180 zeta.. strzyżenie + modelowanie niego czy p. Ewy
          to w granicach 45-60 złotych.. teraz płacę 120-150 złotych w zależności ile
          kolorów i czy biorę modelowanie :) Aha i dla mnie małym minusem było to, że nie
          mogłam płacić kartą..
          • femina77 Re: fryzjer Norbert- opinie 04.02.09, 09:37
            A Panie Ewa gdzie ma salon, tez na Tomcia Palucha?
            • Gość: ina Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 78.133.252.* 03.09.13, 09:00
              Byłam u Pana Norberta kilka tygodni temu i jestem bardzo niezadowolona. Nie było problemu z umówieniem na tygodniowy termin, salon ok, ale... ścinał mnie prawie godzinę (krótkie włosy), ale efekt jest fatalny. Od lat nie miałam tak źle układających się włosów po ścięciu. I to niezależnie od tego czy było to tydzień po ścięciu czy 4 tygodnie. Tłumaczyłam jak chciałabym mieć ścięte - utrzymanie dotychczasowej fryzury, niestety to go przerosło. Tego samego dnia robił mi uczesanie i też było kiepskie (a mam skalę porównawczą). Ja tam więcej nie pójdę i szczerze powiedziawszy do Pana Norberta nie polecam. Innych fryzjerów w salonie nie oceniam, bo nie znam.
              • Gość: Ala Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 13:32
                Ja też nie polecam tego Pana. Kilka tygodni temu byłam u niego i niestety zaraz po wizycie pobiegłam do pierwszego lepszego fryzjera na poprawkę...
                • Gość: klientka Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.com.pl 13.01.14, 14:06
                  Ja tez byłam jego stalą klientką przez co najmniej 10 lat, myslalam ze jest najlepszy z najlepszych dopóki nie poszlam do innego fryzjera, a pózniej jeszcze innego... wrescie miałam porównanie i fachowe i cenowe. Teraz śmiało moge powiedziec, technika strzyżenia zupełnie inna... nowoczesna, za każdym razem jak klientka chce fryzura będzie taka sama, jak nie chce inna. Koloryzacja w/g rodzaju włosów. Nie ma co porównywac. A ceny bardzo przystepne.
                  • Gość: Asia Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.play-internet.pl 22.09.15, 17:43
                    Szukam Magdy ktora juz nie pracuje u norberta. Ktos ma namiary?
                    • Gość: gosvc Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.static.chello.pl 28.09.15, 13:53
                      ja to sie zawsze dziwie ze ludzie sa jak owce chodza wszyscy do tego samego lekarza, gfryzjera, mysla ze jak kolezance paracetamol na bol glowy pomogl to jej tez pomoze, przeciez kazdy ma inny organizm, inne oczekiwania, predspozycje itd. jest tyle dobrych fryzjerow, cenowo przystepnych a wy jak masa bezkrytyczna wszystkei do jednego chodzicie a potem narzekacie, ze robi wszystkim to samo, a jak ma robic co innego skoro kazda chce wygladac tak samo tandetnie?
                    • Gość: Monika Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 78.133.252.* 29.10.15, 16:17
                      Magda pracuje w salonie przy ul. Pystora (Skorosze). Nie jestem pewna nazwy salonu, ale chyba "Manifaktura".
                      • Gość: rty Re: fryzjer Norbert- opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.10.15, 21:56
                        nawet ulicy nie potrafisz poprawnie napisac... heh...
                      • Gość: Monika Re: fryzjer Norbert- opinie IP: 78.133.252.* 10.11.15, 17:23
                        Przepraszam - poprawka odnośnie ulicy, gdzie znajduje się salon, w którym pracuje Magda - Chełmońskiego 2 lok. 36u
                        manifaktura.pl
                        • 1-buc Re: fryzjer Norbert- opinie 10.11.15, 18:02
                          O! Pracę znalazłaś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka