Gość: Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 00:11 Dziwnie się czuję godzinę temu byłem w okolicy na spacerze i miałem wrażenie spokoju i ciszy. Jak widać wszystkie wrażenia to złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JozefK Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.11.03, 00:26 To okropne. Mieszkam na Ochocie i aą strach pomysleć, gdybym przechodził tamtedy w tym czasie. Wracając z pracy około 22.50 widziałem sporo policji, prawdopodobnie zabepieczających miejsce zdarzenia. Niesamowite, że porachunki załatwiają w centrum Warszawy i narażają niewinne osoby na utratę zdrowia, czy nawet życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Zofia Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 00:42 a mowila mnie sonsiatka wlasnie ze cos tam jej szwager opowiadal...ludzie, toc to nieslychane, takie rzeczy...kedys to bylo nie do pomyslenia...tera to strach z mieszkanie na bazar wyjsc, taki strach wszedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 27.11.03, 09:26 To normalne. Rzad nie ma czasu rzadzic, zalatwia gowniane za przeproszeniem afery, a wszystko wokol chodzi jak chce. Ludzie, gdzie jest wasz rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 10:58 Chłopie gdzie jest twój rozum. Bo tutaj go nie widać. Strzelaniny się zdarzają wszędzie na świecie i nic się na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exdor Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.skanska.pl / 10.40.32.* 27.11.03, 08:04 STRZELANINA BARANINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieDLAbandytów I PO CO ICH RATUJĄ! - TO BYŁA WOJNA GANGÓW! IP: *.um.krakow.pl 27.11.03, 08:04 szkoda pieniędzy naszej biednej służby zdrowia! Jak nawet ich uratują, to Ci co mieli ich zabić - i tak ich zabiją. Apozatym Bandytów nie powinno się ratować - świat byłby choć troszkę bezpieczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I PO CO ICH RATUJĄ! - TO BYŁA WOJNA GANGÓW! IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.12.03, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I PO CO ICH RATUJĄ! - TO BYŁA WOJNA GANGÓW! IP: *.chello.pl 12.12.03, 17:13 Jestes chory lub chora,jak mozesz zyczyc komus smierci.Bandzior tez czlowie.Ciekawe jak by ktos z twojej rodziny czy przyjaciol bylby w takiej sytulacji co bys powiedzial lub powiedziala.Od wyrokow sa sandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo jak zwykle: "obaj dobrze znani policji" IP: 213.76.130.* 27.11.03, 08:35 co to znaczy dobrze znani? Koledzy? A jak nie, to czemu dobrze znani nie siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionek Re: jak zwykle: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 08:48 Gość portalu: olo napisał(a): > co to znaczy dobrze znani? Koledzy? A jak nie, to czemu dobrze > znani nie siedzą? Pewnie że koledzy a co ty myślisz... pewnie jeszcze byli lub obecni policjanci strzelali z tego kałacha...:D a strzelali do swoich dawnych kolegów z podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mountvincent Re: jak zwykle: IP: *.zurich.pl 27.11.03, 08:59 Gość portalu: pionek napisał(a): > Gość portalu: olo napisał(a): > > > co to znaczy dobrze znani? Koledzy? A jak nie, to czemu dobrze > > znani nie siedzą? > > Pewnie że koledzy a co ty myślisz... pewnie jeszcze byli lub > obecni policjanci strzelali z tego kałacha...:D a strzelali do > swoich dawnych kolegów z podwórka. Bo na szczescie w Polsce jeszcze jest tak ze aby kogos posadzic w pierdlu to trzeba mu udowodnic wine i miec dowody a nie wystarczy tylko to ze ktos jest znany policji. Al Capone poszedl siedziec za nieplacone podatki a nie za to z czego byl znany, mimo ze byl dobrze znany policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ69 Re: jak zwykle: IP: *.123-200-80.adsl.skynet.be 27.11.03, 09:14 > Bo na szczescie w Polsce jeszcze jest tak ze aby kogos posadzic > w pierdlu to trzeba mu udowodnic wine i miec dowody a nie > wystarczy tylko to ze ktos jest znany policji. > Al Capone poszedl siedziec za nieplacone podatki a nie za to z > czego byl znany, mimo ze byl dobrze znany policji. " Na szczescie..." chyba zartujesz to przeciesz oznacza ze od prawie wieku spolczenstwa nie wypracowaly sposobu walki z gangsterami I jest tak ze wszyscy wiedza ze ta willa ten samochod itp naleza do gangstera.Wiadomo czym on sie zajmuje i co ma na sumieniu i nic nie mozna mu zrobic.I tak od 80 lat...normalne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: jak zwykle: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 11:04 A to dlatego, że ludzie z Urzędu Skarbowego srają pod siebie jak mają się zająć pochodzeniem majątku takiego np. bossa z Wołomina, lepiej się zajmować uczciwym Kluską. To że jest niewinny nie ma znaczenia, zawsze może się uda wyrwać trochę grosza a przy okazji się mu dowali że nie trzymał z największą w Polsce mafią rządową. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa Re: Strzelanina na Ochocie 27.11.03, 08:57 ja przechodzilam tamtedy chwile po. nie widzialam samej strzelaniny, ale widzialam ofiary. to tuz obok przystanku, z ktorego czesto korzystam. i jak tu wychodzic spokojnie z domu:(( z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.katowice.supermedia.pl 27.11.03, 09:03 no i teraz nasi wspaniali lekarze beda walczyli o zycie naszych wspaniałych bandytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Slepy traf IP: *.fe.bosch.de 27.11.03, 09:10 "- To ślepy traf, że nie oberwał nikt z ludzi czekających na przystanku - cieszą się policjanci." Rozumiem, ze dla policjantow umiejetnosc strzelania jedynie do celu juz sama w sobie jest nia lada osiagnieciem. Strach pomyslec ile byloby ofiar gdyby to policja musiala otworzyc ogien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Znani policji IP: *.aster.pl / 10.67.0.* 27.11.03, 09:12 najgorzej grażnią mnie teksty ża byli dobrze znani policji.to czemu ich wcześniej nie zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt... Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 09:12 PM 84 Glauberyt hurraaaaaa czuję się świetnie "prawda nas wyzwoli" w końcu wiem że jesteśmy średniej wielkości gównianym państwem ameryki południowej w którym nowy sprzęt wojskowy jakim jest ten pistolet maszynowy służy gangom do porachunków...gdzie mimo że jest rejestracja broni można ją kupić na lewo..pistolet maszynowy......kurwa co za kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad trzecia ofiara? IP: Server.Proxy.sunedu.pl:* / 10.3.0.* 27.11.03, 09:24 Mieszkam na przeciwko i wszystko slyszalem. Jak wyjzalem to jakis koles trzymajacy sie za brzuch probowal zatrzymac jakis samochod. po chwili ktos sie zatrzymal i go zabral. Czyzby to byla trzecia ofiara z postrzalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheetach Re: trzecia ofiara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 11:07 To był po prostu jakiś facet, który miał kolke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.03, 09:42 Gość portalu: Kris napisał(a): > Dziwnie się czuję godzinę temu byłem w okolicy na spacerze > i miałem wrażenie spokoju i ciszy. > Jak widać wszystkie wrażenia to złudzenia. Sprawdz dokladnie, czy przypadkiem nie drasnela cie jakas zablakana kula ... lub skontaktuj sie z lekarzem lub najblizsza apteka ... . I nie ogladaj juz Matrixa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hbt Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 27.11.03, 09:44 Całe życie z wariatami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Galuberyt ??? IP: *.bydnet.pl 27.11.03, 10:09 Skąd Glauberyt znalazł się w cywilnych rękach ? Przekażcie go do mojej jednostki, przyda się też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangaroo Re: Galuberyt ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:00 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Skąd Glauberyt znalazł się w cywilnych rękach > ? Przekażcie go do mojej jednostki, przyda się też. Zdaje mi sie, ze to polska bron? Potwierdz - jezeli tak. A swiadczylo by to dobrze o jej celnosci - mowiac cynicznie - moznaby reklamowac ten produkt opierajac sie na tym zdarzeniu. Hej marketingowcy z Radomia, do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Galuberyt ??? IP: *.pth0206.pth.iprimus.net.au 27.11.03, 20:13 www.strategie.com.pl/dzial/zbrojownia/artykul/263 hem.passagen.se/dadkri/Pm-84.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajgor Niech się debile wystrzelają nawzajem. IP: *.u.mcnet.pl 27.11.03, 10:11 Jakoś mi ich nie żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Dlaczego ich ratują ? IP: *.p.lodz.pl 27.11.03, 10:37 Po wyjściu z więzienia będą potencjalnymi mordercami niewinnych ludzi w kantorach, w bankach, na giełdach. Ciekawe czy chociaż płacą ubezpieczenie zdrowotne, bo inaczej leczymy ich za naszą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: born2roll Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.minrol.gov.pl 27.11.03, 10:51 No i prosze. Na Ochocie jak w jakiejs meksykanskiej dzielnicy - drive-by shooting z broni maszynowej. Przydalby sie szeryf temu zapyzialemu miasteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Strzelanina na Ochocie IP: 80.51.237.* 27.11.03, 11:09 chcieliśmy żyć jak na zachodzie to mamy. tyle, że dziki zachód. a tak w ogóle to profesjonalizm strzelających jest godzien podziwu. nikt postronny nie został ranny. przyjechali zrobili co mieli do zrobienia i pojechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.htc.net.pl / 192.168.1.* 27.11.03, 11:57 i po co ich ratuja jeszcze powinni ich dobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:04 po co ich ratowac szkoda kasy ile osob przeznich cierpialo to i oni moga pocierpiec!!!!niech sie sami pozabijaja i bedzie spokoj w stolicy a policja niech sie zajmie lepiej tymi co napadaja staruszki imorduja je za 100 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.supernet.pl / 10.254.254.* 28.11.03, 10:03 skoro to bandziory to zamiast ratować za nasze pieniadze , trzeba było ich dobić albo zostawić , no może schować w jakimś śmietniku , gdzie ich miejsce . Zero litości !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZzzz Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.tele2.pl 28.11.03, 10:57 Co z Ciebie za czlowiek,było ich dobić!!! no bez przesady to też sa ludzie.... A lekarz ma obowiazek ratować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef32 Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 02:59 po pierwsze dlaczego dobrze znani nie siedza w pierdlu a hasaja po ulicach i sa magnesem zagrozenia?po drugie mam nadzieje ze szybko sie oni wszyscy wystrzelaja.po trzecie nieudolna policja moglaby wreszcie wyciagnac konsekwencje ze swoich porazek, a ci panowie ktorzy sa nad nimi mogliby przestac przyjmowac lapowki i zaczac wsadzac bandziorow do kicia.wkoncu sa dobrze znani policji, wiec mogliby sie widywac codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:10 Dobrze znani czyli znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Strzelanina na Ochocie IP: 213.172.174.* 16.12.03, 09:42 Serie z broni maszynowej rozległy się w środę wieczorem ... Iście futurologiczny artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Strzelanina na Ochocie IP: *.spray.net.pl 18.12.03, 10:54 Może to Ci sami co rok temu w Ursusie. Zabito wtedy kogoś z pomniejszych posów. Był artykuł kiedys w Gazecie. Znalazłem tylko to www.skorosze.pl/ecv/_skorosze/artikolo.php/Skorosze- 17-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0--artikolo.html Odpowiedz Link Zgłoś