alex_koz 21.07.06, 22:43 czyzby wszystko przez to, ze Nas pokazali dzis na stronie "otwierajacej" forum:) ja w swoim imieniu wszystkich witam i prosze - w imieniu fiordilligi - zeby sie przedstawiac;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 22:46 i dodam, ze mnie fiordilligi nie prosila abym w jej imieniu o cos prosila, tylko ja tak samozwanczo wystapilam z takim apelem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 22:56 Hm? Pokazali nas??? Wow! Nie wiedziałam. Dziekuję Ci alex za ten apel - dla mnie bomba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:01 nie na froncie gazety, ale tu: forum.gazeta.pl/forum/0,0.html ale pewnie powisi przez conajmniej kilka dni;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:04 Wow. To chyba po raz pierwszy nam się zdarzyło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:06 ale się zdarzyło hehehee ;p wiec świętjmy.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:07 ja mam tyskie gronie :-))) Już drugie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:09 ja bezalkoholowo poswietuje maslanka;) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:16 dobra to ja z soczkiem pomaranczowym poswietuje, ale jutro wzniose toast na pewno! TOAST ZA NAS hehehe trzymajcie sie,ide zaraz spać (moze jutro toastów bedzie wiecej) Dobranoc :* Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 21.07.06, 23:07 heheh jak tu zajrzalam się bardzo zdziwilamze tyle nowych postów??? ale jest i odpowiedź: dobra reklama robi swoje ;p !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 22.07.06, 17:49 Cóż, gdyby nie to, że na głównej stronie forum był link, pewnie bym tutaj (tak jak pewnie wiele innych osób) nie trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
anaxia79 Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 24.07.06, 08:12 to ja jestem z tego rozdania :) klaniam sie nisko i z przyjemnoscia do Was dolaczam czy powyzsze wyczerpuje kwestie "przedstawienia sie"? usmiechy posylam prawnicze Odpowiedz Link Zgłoś
awangarda80 Re: ale RUCH na forum sie zrobil! 19.09.06, 23:21 Ja też dołączyłam dzięki linkowi na głównej stronie. Wcześniej nie miałam pojęcia, że takie forum istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś