Dodaj do ulubionych

ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 19:51
uzasadniam to tym że historia lubi się powtarzać tj. podboj wykorzystanie
żródeł energ. a tak dowiemy się zakilka lat o przełomowym odkryciu ważącym
losy świata takich dopowiedzeń może być cała masa a co wy na to
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie IP: *.acn.waw.pl 18.01.04, 20:16
      jeśli chodzi o Marsa,to lubię tylko tego z migdałami,ale nie wiedzieć czemu
      wycofano je ze sprzedaży
      • j_karolak Re: ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie 19.01.04, 09:03
        Wycofano ze sprzedaży, ale mass media o tym nie poinformowały. Gdyby nie Ty,
        drogi kixxie, dowiedziałbym się o tym dopiero za parę lat.
        • kixx Re: ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie 19.01.04, 12:00
          Prosze bardzo

Jakbyś nie wiedział,to kiedys też były takie z orzechami laskowymi, mniamciu.
          A teraz tylko te ohydne słodkie bez żadnych wkładek zostały.
          ble
          • j_karolak Re: ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie 19.01.04, 12:47
            Możesz dokupić orzeczy i pomieszać we wlasnym zakresie.
            • kixx Re: ja sądze że nie powiedzą nam prawdy o marsie 19.01.04, 21:05
              j_karolak napisał:

> Możesz dokupić orzeczy i pomieszać we wlasnym zakresie.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

E tam:))
              Gadasz o(D)rzeczy
      • Gość: st3s pierdoła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 22:43
        jeślinie wiesz dlaczego wycofali to ci powiem po prostu migdały zawierają
        arszenik i łakomy pierdoła by się obżarł i po roku lub dwuch w kalendarz
        • Gość: kixx aha IP: *.acn.waw.pl 19.01.04, 23:04
          W takim razie czekam na Teorię Spisku część III
          • Gość: st3s Re: aha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 00:28
            wyobraż sobie że posiadasz taką wieddzę i rozgłaszasz całemu swiatu i idziesz
            srać a chińczycy są tam pierwsi i co ty na to
            • j_karolak Re: aha 20.01.04, 08:57
              Poproszę o chwilę cierpliwości. Do powyższego postu będę mógł się ustosunkować
              dopiero po pewnym czasie, bo jest on wyjątkowo ciężkostrawny.
            • Gość: kixx Re: aha IP: *.acn.waw.pl 20.01.04, 11:41
              Dobry jesteś.
              Ale nie pisz tu swojej autobiografii,założ jakiś blog,na pewno będzie miał duże
              powodzenie.
              • cza_ha Re: Poszukiwany 20.01.04, 12:39
                Znalazł się poszukiwany admin miasta Wa-wy, J_Karolak, pod adresem nie było,
                pracę porzuciłeś, hę?
                • j_karolak Re: Poszukiwany 20.01.04, 12:56
                  Z chęcią bym odpowiedział, ale nie wiem jak.
                  • cza_ha Re: Znaleziony 20.01.04, 13:47
                    Podpowiadam scenicznym szeptem : Rządzenia czas zacząć, podano władzę,
                    może nie na tacy, ale jednak, więc Powodzenia !
                    • Gość: st3s Re: Znaleziony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 23:02
                      nie zrozum mnie żle nie chcę nikogo obrazić mowiąc o tym że potrafimy chodzić
                      srać co pięć min i pić kawę tylko zwróć uwagę na to że niektórzy cieszą się że
                      na głowce szpilki wygrawerowali swój podpis lecz zapomnieli o tym że na
                      skalpelu ktorym to robili bylo napisane np.made in china
                      • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 08:51
                        Miło, że mi przypomniałeś.
                        • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 09:01
                          aha ja tez na smierc bym zapomniala normalnie.
                          • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 09:07
                            Żarty żartami, ale czy sprawdzałaś, czy czasami sama nie masz takiej adnotacji
                            na swym ciele. (Nie sugeruje, że wygląda ono na tanią podróbkę)
                            • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 09:09
                              w zasadzie nie nosze tatuazy ani znakow szczegolnych w tym "made in china". a
                              Ty? czy sprawdzales? (pytam raczej z grzecznosci, zeby nie bylo Ci brak
                              cudzego zainteresowania)
                              • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 09:35
                                W zaqsadzie też nie noszę. (zwróć uwagę, że o ile mój tekst w nawiasie był
                                miły, o tyle Twój - wręcz odwrotnie. Mówię to z wyrzutem i oczekuję poprawy)
                                • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 09:41
                                  to dobrze. (moj tez byl mily, w kazdym razie grzeczny.)
                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 10:09
                                    Też się cieszę. (grzeczność owa zastąpiła bezinteresowność i stała się niemiłym
                                    konwenansem - o ile wiem, a raczej nie wiem, co to jest ów konwenans)
                                    • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 10:12
                                      jest mi milo ze Tobie jest milo (nawiasem z kolei mowiac jest mi niemilo z
                                      powodu ze i Tobie tu niemilo. proponuje zrezygnowac z nawiasu).
                                      • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 10:15
                                        Cieszę się, że atmosfera jest miła. ()
                                        • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 10:20
                                          aha to wazne zeby o Marsie i innych losach swiata rozmawiac w przyjaznej
                                          atmosferze.
                                          • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 10:24
                                            Mars jest tylko pretekstem. My tu rozmawiamy o potędze gospodarki Chin!
                                            • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 10:27
                                              o. gdybym wiedziala to bym nie zajmowala tak stanowczego stanowiska. myslalam
                                              ze ja tu w inej sprawie
                                              • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 10:46
                                                Sprawa Chin jest chyba bardziej oczywista, niż sprawa Marsa, a więc stanowcze
                                                stanowiska są stanowczo wskazane.
                                                • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 10:52
                                                  stanowczo zaprzeczam (na odmiennym stanowisku byl wakat akurat, argumenty
                                                  wymysle pozniej)
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 10:54
                                                    a wiesz, że masz trochę racji. (mieliśmy zrezygnować z didaskaliów)
                                                  • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 10:59
                                                    no Tobie tez trudno odmowic slusznosci. (aha, to Ty pierwszy)
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 11:16
                                                    Czyli racja znowu jest gdzieś po środku. (No to kończę)
                                                  • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 11:34
                                                    znaczy albo po srodku albo nawet przed srodkiem. na pewno nie posrodku, z tym
                                                    sie zgadzam (ok)
                                                  • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 11:34
                                                    znaczy albo po srodku albo nawet przed srodkiem. na pewno nie posrodku, z tym
                                                    sie zgadzam (ok)
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 11:40
                                                    Niech będzie, że jest bliżej mnie. (ostatnie słowo. bez odbioru) [ostatnie
                                                    słowo w nawiasie poprzednim dotyczyło tylko didaskaliów oczywiście] {i nie
                                                    eksploatujmy również innych nawiasów}
                                                  • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 11:42
                                                    ale stad patrzac jest po mojej stronie srodka. <aha, zuzyje tylko ostatni
                                                    nawias>
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 12:51
                                                    Poddaję się. Nic nie rozumiem z tym środkiem. "ok, wiem, że to nie nawias"
                                                  • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 13:00
                                                    aha znaczy komplementujesz czy sie lamiesz? bo jestem zdezorientowana i nie
                                                    wiem jaka mine zrobic. -oszukujesz-
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 13:57
                                                    Sam nie wiem. =nie oszukuję, choć to naciągana teza=
                                                  • aniela Re: Znaleziony 21.01.04, 13:58
                                                    szkoda, myslalam ze wiesz jakos lepiej. >aha widze ze zapomniales juz o
                                                    idealach sierpnia<
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 14:38
                                                    Też żałuję. :Nasza rozmowa jest mało treściwa, nieprawdaż:
                                                  • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 14:45
                                                    aha, bo o marsie niewiele mozna powiedziec przeciez, a temat chin tez sie
                                                    wyczerpal *proponuje zebym miala tu ostatnie slowo*
                                                  • j_karolak Re: Znaleziony 21.01.04, 15:56
                                                    Podobno w każdym z Nas jest trochę Chińczyka - tak około 1/6 calości masy ciała.
                                                    'zgadzam się'
                                                  • Gość: aniela Re: Znaleziony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 16:04
                                                    jest w tym rowno polowa prawdy- co daje 1/12 chinczyka w czlowieku %ostatnie
                                                    slowo%
                                                  • Gość: st3s Re: Znaleziony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 20:32
                                                    gdubym to ja mogł zrozumieć ,,starego starca,,oraz 1/12 do jasnej anielkito
                                                    przymrużył bym oko popatrzyl na zmarsowanego marsa w wyidealizowaną sierpniową
                                                    noc
                                                  • aniela Re: Znaleziony 23.01.04, 22:23
                                                    to juz dzis! (ta noc)
                      • fdj Re: Znaleziony 22.01.04, 23:14
                        Gość portalu: st3s napisał(a):

> np.made in china

Aha, ale na moim jest napisane made in taiwan...
                        {i w ten sposób całą Twą tezę diabli wzięli}

P.S.
                        A gdyby tak cały partol gazeta.pl przenieść do Chin?
                        Tam jest tania siła robocza i byłyby fajne skośne adminki...
                        • Gość: st3s Re: Znaleziony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 23:53
                          ja myslałem ze diabli dają >dziadek powiadał wnusiu leć kup fajki pytałm jakie
                          wszystko jedno te tanie bo one i tak z jednej łąki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka