Dodaj do ulubionych

Dziwny problem z forum

24.01.10, 01:33
Jakiś czas temu założyłem sobie takie oto forum
forum.gazeta.pl/forum/f,88245,Forum_Debilorum.html
w celu uczynienia niego swojego forum testowego.

Jestem pewny, że to forum skasowałem.

Dzisiaj znajomy internauta zapytał mnie o moje forum. Okazało się, że ono nadal istnieje, z oznakowaniem "nowe". Co więcej, nie mogę go edytować (pojawia mi się komunikat "nie masz uprawnień do edytowania tego forum"), chociaż figuruję jako założyciel.

O co chodzi? Może ktoś mi wyjaśnić? Jestem pewien na 90%, że skasowałem to forum :/
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 01:46
      Najlepiej byłoby, gdyby to forum zostało skasowane. Niestety ja nie mam do tego uprawnień :0
    • mika_p Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 13:09
      A może tylko odciąłeś sobie uprawnienia do forum, zamiast je skasować?
      • snajper55 Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 17:20
        mika_p napisała:

> A może tylko odciąłeś sobie uprawnienia do forum, zamiast je skasować?

Właściciel nie może (sobie) tego zrobić.

S.
        • 3.14-roman Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 18:40
          To może ktoś mi wyjaśnić, o co chodzi?
          • 3.14-roman Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 18:41
            A jeżeli nikt nic nie wie, to może powiedzcie, gdzie mam pisać, żeby kogoś porządnie za ten burdel opieprzyć?
            • Gość: 3,14-Roman Re: Dziwny problem z forum IP: *.147.175.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 19:14
              :)

Proszę o pomoc. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie wyjaśnić tę sytuację, nie ograniczając się do rady w stylu: "Napisz na forum Fora Prywatne", czy wyślij maila na forum.agora.pl
              • gazeta_mi_placi Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 19:29
                Nie melodramatyzuj :-)
                Mnie się to forum podoba-może jednak niech zostanie?
                • Gość: 3,14-Roman Re: Dziwny problem z forum IP: *.147.174.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 19:51
                  Po co mi forum, którego nie można nawet edytować?
          • bartoszcze Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 20:04
            Jak nie pomoże rutynowe przelogowanie się, zjedzenie ciastek i podobne, to
            zaczekaj do poniedziałku. Przyjdzie pierwsza zmiana i zobaczy. Może coś się w
            bazie pochrzaniło.
            • wariant_b Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 21:21
              Być może 3,14-roman odkrył dlaczego tak gwałtownie przybyło forów.
            • Gość: 3,14-Roman Re: Dziwny problem z forum IP: *.147.171.255.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 21:52
              Ciastka zjedzone i tak dalej, na froncie bez zmian.

Dziękuję za pomoc i poczekam do poniedziałku, jak radzicie.
      • 3.14-roman Re: Dziwny problem z forum 24.01.10, 18:33
        Nie sądzę. Przez długi czas nie miałem żadnego przypisanego forum, dopiero teraz ono się pojawiło. Zresztą teraz to forum widnieje w katalogu jako nowe, tak jakby ktoś/coś je przywróciło ze znanych tylko sobie powodów.

Czy jest sposób, żeby to coś skasować? Jestem jedynym właścicielem, tam nie ma żadnego moderatora ani innej szychy.
        • giwi Re: Dziwny problem z forum 25.01.10, 00:31
          Napisz do administracji na adres forum@agora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka