gini 06.03.04, 07:49 Poidobno nie wolno zamieszczac reklam, a na FA jest taki zolty prostokat, z napisem + dodaj swoja reklame. Czy Wam sie cos niepokickalo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
abstrakt2003 gini 06.03.04, 08:24 klikni na ten prostokącik (ja tak zrobiłem:) i dowiesz się wszystkiego! Forsa to forsa! W gorszy sposób ludzie ją zdobywają! Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Moze mnie ktos uszczypnac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 08:49 No nie wiem jak z tym szczypaniem, bo boję sie po mordzie dostać ;) Pogadaj z jeni, on z pewnością Cię szczypnie :) Link Zgłoś
gini Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 12:09 Gość portalu: pollak napisał(a): > No nie wiem jak z tym szczypaniem, bo boję sie po mordzie dostać ;) > > Pogadaj z jeni, on z pewnością Cię szczypnie :) Jeni zostawiam, zeby se "popierdolil " z patience. Link Zgłoś
gini Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 12:13 Gość portalu: pollak napisał(a): > No nie wiem jak z tym szczypaniem, bo boję sie po mordzie dostać ;) > > Pogadaj z jeni, on z pewnością Cię szczypnie :) Link Zgłoś
kontrkultura Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 08:56 Nie mozna za darmo, a pieniadze to mozna zawsze i wszedzie. Link Zgłoś
miltonia Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 09:22 Szczypac Gini za pieniadze chcesz, czy jak? Ps. Czy to prawda, ze Jeni szczypie jak sie da i kogo sie da? Link Zgłoś
kontrkultura Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 09:41 Nieee!!! Jesli widzialas gini 'w pelnej krasie' na tym konkursie, to mnie zrozumiesz ;)))) P.S. Natomiast taki troll jak ja, mialby ochote uszczypnac kogos w rodzaju Ciebie ;) Link Zgłoś
eela Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 10:22 Gini, ten prostokąt pojawił sie kilka dni temu na innych forach. Portal chce zarabiac, nie rozumiem, co Ciebie dziwi? Link Zgłoś
gini Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 12:19 eela napisała: > Gini, ten prostokąt pojawił sie kilka dni temu na innych forach. Portal chce > zarabiac, nie rozumiem, co Ciebie dziwi? Alez nie dziwi, dziwi jednak to, ze w regulaminie stoi jak byk, ze nie mozna dawac reklam, a tu sie pisze dodaj swoja reklame. Powinni napisac, ze nie mozna dawac, darmowych reklam. Wstawic cennik do regulaminu. Druga sprawa, ze powinni zakazac gdzies idiotycznych reklam, jak ta para w lozku, i glupia mina tego faceta, mozna zawalu dostac, jak ci sie cos takiego znienacka ukazuje. A tak w ogole to jest antyreklama, odstrasza jedynie zamiast zachecic, ale byc moze zamowil to jakis konkurent... Link Zgłoś
eela Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 13:20 Ależ Gini, zapominasz, że forum jest własnością portalu, a własciciel może robić, co mu sie podoba. Oczywiście, ze darmowych dawać nie można, to chyba oczywiste. Naprawdę nie rozumiesz, ze portal nie jest instytucją charytatywną? Musi na siebie zarabiać. Z reklamy żyje się na całym świecie. Ta reklama jest, jakby powiedziec zewnętrza, cos w rodzaju tego co na bannerach. To zupełnie inna sprawa, mylisz z reklamami w postach. W postach nie można reklamowac niczego, nawet własnego prywatnego forum. Link Zgłoś
gini Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 13:47 eela napisała: > Ależ Gini, zapominasz, że forum jest własnością portalu, a własciciel może > robić, co mu sie podoba. Oczywiście, ze darmowych dawać nie można, to chyba > oczywiste. Naprawdę nie rozumiesz, ze portal nie jest instytucją charytatywną? > Musi na siebie zarabiać. Z reklamy żyje się na całym świecie. Ta reklama jest, > jakby powiedziec zewnętrza, cos w rodzaju tego co na bannerach. To zupełnie > inna sprawa, mylisz z reklamami w postach. W postach nie można reklamowac > niczego, nawet własnego prywatnego forum. No dobra juz dobra Eelu , wiem, ze Agora zbidniala troche , musi sobie jakos odbic. A tak na marginesie na urlopie bylas czy jak?MaloCie tu cos ostatnio a dyskusje takie ciekawe... Link Zgłoś
gawronka Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 13:57 eela napisała: >W postach nie można reklamowac > niczego, nawet własnego prywatnego forum. Jak to nie? Przecież wszyscy to robią... :))) Link Zgłoś
kontrkultura Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 14:14 W zasadzie masz racje, a jednak jesli wezmiesz pod uwage, ze reklamujac np. prywatne forum nic na tym nie zarabiasz (o chajs chodzi), inna sprawa jak zaczniesz wypisywac cos w rodzaju: "Electrolux - najlepsze i najtansze lodowki w miescie. telefon (00) 123-45-67 Michal"... Link Zgłoś
eela Re: Moze mnie ktos uszczypnac? 06.03.04, 20:32 Ale tylko w sugnaturce można, juz Gini to niżej napisała. Nie można reklamowac w treści postu. Jest to traktowane jako spam. Link Zgłoś
abstrakt2003 Nie mam takich szczypiec w domu 06.03.04, 12:06 którymi dałbym radę cię uszczypnąć! :)))) Link Zgłoś
gini Re: Nie mam takich szczypiec w domu 06.03.04, 12:20 abstrakt2003 napisał: > którymi dałbym radę cię uszczypnąć! :)))) Pociesz sie, ze nikt nie ma . Link Zgłoś
gini Re:Jeszcze jedno Eelu 06.03.04, 13:50 Ta reklama jest, > jakby powiedziec zewnętrza, cos w rodzaju tego co na bannerach. To zupełnie > inna sprawa, mylisz z reklamami w postach. W postach nie można reklamowac > niczego, nawet własnego prywatnego forum. Mylisz sie , ze nie mozna reklamowac swojego prywatnego forum, reklamuja je niektorzy w kazdym poscie, za pomoca sygnaturki, niektore fora prywatne reklamuje sama gazeta , takie forum RAS na ten przyklad. Link Zgłoś
jenisiej Chwilowo uprzejmie... 07.03.04, 06:01 ...pipam w szczypę wszystkie Panie, Panów pozdrawiam, a MMAAAAAAAAAAS rulez i tak. Całuski, jeni Link Zgłoś