Gość: Krzysztow IP: *.kontent.com 03.09.10, 13:10 Bezskutecznie piszę do Was i proszę o odblokowanie konta, ale wszystko pozostaje bez jakiejkolwiek reakcji. Ile można prisać i prosić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: siwa & giwi 03.09.10, 13:15 A dlaczego ja w tytule wątku? Ja nie odblokowuję. To robi wyłacznie administracja. Nie piszesz na forach, gdzie jestem aesem. Link Zgłoś
nnike Tak sobie myślę... 03.09.10, 16:00 siwa napisała: > W uzasadnionych przypadkach ban jest bezterminowy. > ...że ci, którzy zdecydowali o zmianie layoutu forum, bez konsultacji z tymi, dzięki którym forum GW ogóle istnieje, spełniają ten warunek. Link Zgłoś
ols Re: Tak sobie myślę... 03.09.10, 16:11 nnike napisała: > Ta nowa czcionka mnie zabija! Mamy wrócić do tej, przeciwko której protestowałaś w 2006 r.? forum.gazeta.pl/forum/w,299,50686493,51032677,Re_Co_zescie_zrobili_z_tymi_czcionkami_.html Czy może do tej, która przeszkadzała ci w 2007 r.? forum.gazeta.pl/forum/w,299,67823115,68034525,Re_Petycja_oddajcie_stare_forum_.html Link Zgłoś
nnike Re: Tak sobie myślę... 03.09.10, 16:32 ols napisał: > nnike napisała: > > > Ta nowa czcionka mnie zabija! > > Mamy wrócić do tej, przeciwko której protestowałaś w 2006 r.? > Czy może do tej, która przeszkadzała ci w 2007 r.? No właśnie. Co jedna zmiana, to na gorsze. Nie ja jedna protestowałam (a` propos, za dwa dni minie 7 lat, jak tu jestem, więc proszę grzecznie), a wielu, wielu innych forumowiczów też! Widać, z jaką regularnością wprowadzacie zmiany na forum i widać też, że te wszystkie adminowe wątki z pytaniami do nas, to ściema, bo nigdy nie realizowaliście naszych próśb zawartych w postach. Nawet nie byliście w stanie odpowiedzieć, nigdy PO CO W OGÓLE TAKIE ZMIANY, KTÓRE POWODUJĄ TYLE ZAMIESZANIA I PROTESTÓW?! Link Zgłoś
giwi Re: Tak sobie myślę... 03.09.10, 17:47 Obecna czcionka jest tą, która była od samego początku istnienia forum. Zamiast sie ucieszyć, znów protestujesz. Chyba Ci się nudzi. :-) Nieprawda, prośby były realizowane, jeśli to było mozliwe. Wiele próśb jest wzajemnie sprzecznych, więc nigdy wszyscy nie będa zadowoleni. Link Zgłoś
nnike Re: Tak sobie myślę... 03.09.10, 23:43 giwi napisała: > Obecna czcionka jest tą, która była od samego początku istnienia forum. Zamiast > sie ucieszyć, znów protestujesz. Chyba Ci się nudzi. :-) Nie jest. Teraz mam taką, okrąglutką, która męczy mi wzrok :( img836.imageshack.us/img836/4643/forumgw.jpg Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Tak sobie myślę... 03.09.10, 18:54 ja jestem 10. rok. nie mam żadnych kłopotów z tym, co teraz nowe. Link Zgłoś
Gość: Krzysztow Re: siwa & giwi IP: *.kontent.com 03.09.10, 16:10 siwa napisała: > W uzasadnionych przypadkach ban jest bezterminowy. To ha wam w de! Link Zgłoś
ols Re: siwa & giwi 03.09.10, 16:15 Gość portalu: Krzysztow napisał(a): > > W uzasadnionych przypadkach ban jest bezterminowy. > To ha wam w de! Jak widać - nie pomyliliśmy się z tym banem. Serdeczności. Link Zgłoś
nnike Re: siwa & giwi 03.09.10, 16:34 ols napisał: > Gość portalu: Krzysztow napisał(a): > > > > W uzasadnionych przypadkach ban jest bezterminowy. > > To ha wam w de! > > Jak widać - nie pomyliliśmy się z tym banem. Serdeczności. Watpię, czy macie rację. Krzysztow mógł mieć na myśli np. Herbatę, więc odsyłam do słownika. Link Zgłoś
ols Re: siwa & giwi 03.09.10, 16:53 nnike napisała: > Watpię, czy macie rację. Krzysztow mógł mieć na myśli np. Herbatę, więc odsyłam > do słownika. Słownika gwary więziennej niestety nie mamy nigdzie pod ręką. Link Zgłoś