reniatoja 31.03.04, 10:05 Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno sie dokopac do czegokolwiek innego. Link Zgłoś Obserwuj wątek
basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:09 reniatoja napisała: > Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z > polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno > sie dokopac do czegokolwiek innego. czegokoliwek innego? mocne, takie glębokie... Ps.a czego właściwie? Link Zgłoś
reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:31 > > Ps.a czego właściwie? czegokolwiek. Wszystko jest o Barze. Nie jest to forum glebokie, ale mam tylko jeden program polskiej tv i chetnie poczytalabym jakie poza Barem sa w Polsce reality shows. Wcale nie mialam zamiaru byc specjalnie gleboka w swojej wypowiedzi. Nie wiem o co Ci chodzi Basiu.... Link Zgłoś
basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:44 a, o nic szczególnego. Może by zaproponować utworzenie podforum -telenowele- ale osobno z rozdziałem gatunków: np brazylijskie i osobno polskie. Link Zgłoś
reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:46 Zaproponuj. Ja pozostane przy propozycji forum dla milosnikow Baru. Link Zgłoś
basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:37 a nienie, żadnych więcej podforów i forów. Duża ilość forów prowadzi do przeprawcowania adminów, a przepracownie adminów wiadomo do czego prowadzi... Link Zgłoś
jureek Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:12 reniatoja napisała: > Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z > polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno > sie dokopac do czegokolwiek innego. Myślę, że Forum Moderatorum pasowałoby jako podforum Reality Shows. Jura Link Zgłoś
niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:45 Na tym forum pisze sie o tych rs ktore akurat leca w tiwi. Tak sie sklada ze teraz leci tylko Bar. Wtedy kiedy nie leci zaden rs admini przerzucaja tam watki z forum tiwi dotyczace losowo wybranego konkursu. PS. Za te odpowiedz nalezy mi sie wielobarwny ptak. PS2. Ale nie taki w kolorach teczy - takiego dajcie idiocie. Link Zgłoś
tebe Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:26 Żadnego losowo wybranego konkursu. Poza tym w zasadzie masz rację. Link Zgłoś
niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:57 Wg mnie nieslusznie. Ale chyba nie miejsce i pora na rozmowe o tym. Poczekajmy do Idola 4. Link Zgłoś
tebe Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:06 Nie napisałem od razu, bo coś sprawdzałem. Zanim zaczęliśmy przenosić, sprawdziłem co zaliczane jest do rs. M.in. w MediaGuardianie. Nie dam Ci linku bo wymagana jest rejestracja. Idol to RS. Jeśli niesłusznie, to ze względu na userów. Pozdrawiam. Link Zgłoś
reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:15 Wracajac do tematu, Tebe, nie uwazasz, ze Bar zasluguje na osobne forum? Tak czytam i czytam, ludzie zyja tym Barem, prowadza rozmowy na temat kazdego wydarzenia ja nigdy nie ogladalam zadnego odcinka z braku dostepu do odpowiednich kanalow, wiec nie mam pojecia kim sa ci wszyscy ludzie z Baru, ale na FRS jest po prostu atmosfera podworka, na ktorym wszyscy sie obgaduja wzajemnie i bohaterami tych plotek sa wlasnie bohaterowie Baru. W pewnym sensie jest to magiczne, jak takie rs wchodzi w zycie ludzi i oni chyba nawet nie zdaja sobie sprawy do jakiego stopnia ten swiat rs to zawladnal ich zyciem. P.S. Upominam sie o kolory dla Niecha. Link Zgłoś
niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:24 Sprawdze ten zwiazek idola z rs. Ale obawiam sie ze to jest tak jak z wasza metroseksualnoscia. Spore naduzycie. Link Zgłoś
niech Przepraszam 31.03.04, 12:30 Faktycznie, Amerykanie zaliczaja swoja wersje (nazywa to sie American Idol) do rs. Co prawda tylko oni ale chyba to oni maja tu najwiecej do powiedzenia. Link Zgłoś
basia Re: Przepraszam 31.03.04, 12:40 tak po prawdzie uważam, że Idol z rs ma wiele wspólnego. Link Zgłoś
niech Re: Przepraszam 31.03.04, 12:46 Dwie cechy na pewno: 1. jest na zywo (czesciowo); 2. publicznosc glosuje kto ma odpasc. Ale wedlug mnie to jednak za malo. Ale to nie ja jestem od definiowania rs. Moge byc w bledzie. Link Zgłoś
basia Re: Przepraszam 31.03.04, 12:50 Możemy zająć się różnicami, żeby dyskusja była ciekawsza. 1. nie są zamknięci . Chociaż w końcowych etapach chyba byli. W jakimś domu. hmm, jakie jeszcze widzisz różnice? Link Zgłoś
niech Re: Przepraszam 31.03.04, 12:55 Rs ex definitione maja pokazywac jakas podrobke zycia - co zrobie ludzie postawieni przed jakims zadaniem - z ktora to sytuacja widz musi miec mozliwosc identyfikowania sie. Idol to zwykly konkurs - z dwiema wymienionymi roznicami (a przecietny widz raczej nie ma szans wczuc sie w role goscia z dobrym glosem). Czy jak Najslabsze ogniwo zaczna nadawac na zywo to bedzie to juz rs? Link Zgłoś
tebe Re: Przepraszam 31.03.04, 13:02 W tym temacie właśnie nie udawałbym kolejnego specjalisty, tylko odwoływał się do źródeł. Potwierdzenie tej klasyfikacji znalazłem w wikipedii i w MediaGuardianie właśnie... :-) Co do forum RS, to naprawdę odpowiednie miejsce do Barowania... Link Zgłoś
basia Re: Przepraszam 31.03.04, 13:08 rs to też w jakimś sensie konkurs. W najsłabszym ogniwie, fuj.. (ta kobieta z tą szczęką jest ohydna) jeżeli piszesz o identyfikowaniu, to w n.og,widz może się identyfikować. Rzecz chyba w tym odizolowaniu na dłuższy bądź krótszy czas - zamknięciu, a nie temacie rs. Może być np. rs, który by polegał na odpowiadaniu na pytania. Link Zgłoś
niech Re: Przepraszam 31.03.04, 13:33 Jesli przyjmiemy zamkniecie za ceche konieczna rs to Idol odpada. Ale wtedy odpada tez Agent. Link Zgłoś
basia Re: Przepraszam 31.03.04, 13:36 zamknięcie w cudzysłowie. Odizolowanie od miejsca zamieszkania i zebranie uczesników w kupie - no sorry...z tą kupą. Jacyś amerykanie na wyspie też się eresowali. Link Zgłoś