Dodaj do ulubionych

F Reality Shows

31.03.04, 10:05
Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z
polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno
sie dokopac do czegokolwiek innego.
Obserwuj wątek
    • basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:09
      reniatoja napisała:

> Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z
      > polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno
      > sie dokopac do czegokolwiek innego.

czegokoliwek innego? mocne, takie glębokie...

Ps.a czego właściwie?
      • reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:31

>
        > Ps.a czego właściwie?

czegokolwiek. Wszystko jest o Barze. Nie jest to forum glebokie, ale mam tylko
        jeden program polskiej tv i chetnie poczytalabym jakie poza Barem sa w Polsce
        reality shows. Wcale nie mialam zamiaru byc specjalnie gleboka w swojej
        wypowiedzi. Nie wiem o co Ci chodzi Basiu....
        • basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:44
          a, o nic szczególnego. Może by zaproponować utworzenie podforum -telenowele- ale osobno z rozdziałem gatunków: np brazylijskie i osobno polskie.
          • reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:46
            Zaproponuj. Ja pozostane przy propozycji forum dla milosnikow Baru.
            • basia Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:37
              a nienie, żadnych więcej podforów i forów. Duża ilość forów prowadzi do przeprawcowania adminów, a przepracownie adminów wiadomo do czego prowadzi...
    • jureek Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:12
      reniatoja napisała:

> Uwazam, ze powinno zostac utworzone tam podforum dla BAR-u, albowiem chyba z
      > polowa watkow na Reality Sh jest poswiecona temuz wlasnie i wlasciwie trudno
      > sie dokopac do czegokolwiek innego.

Myślę, że Forum Moderatorum pasowałoby jako podforum Reality Shows.
      Jura
      • niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 10:45
        Na tym forum pisze sie o tych rs ktore akurat leca w tiwi. Tak sie sklada ze
        teraz leci tylko Bar. Wtedy kiedy nie leci zaden rs admini przerzucaja tam
        watki z forum tiwi dotyczace losowo wybranego konkursu.
        PS. Za te odpowiedz nalezy mi sie wielobarwny ptak.
        PS2. Ale nie taki w kolorach teczy - takiego dajcie idiocie.
        • tebe Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:26
          Żadnego losowo wybranego konkursu. Poza tym w zasadzie masz rację.
          • niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:27
            Kiedys wrzuciliscie tam Idola.
            • tebe Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:55
              Wiem :-)
              • niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 11:57
                Wg mnie nieslusznie. Ale chyba nie miejsce i pora na rozmowe o tym. Poczekajmy
                do Idola 4.
                • tebe Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:06
                  Nie napisałem od razu, bo coś sprawdzałem. Zanim zaczęliśmy przenosić,
                  sprawdziłem co zaliczane jest do rs. M.in. w MediaGuardianie. Nie dam Ci linku
                  bo wymagana jest rejestracja. Idol to RS. Jeśli niesłusznie, to ze względu na
                  userów.
                  Pozdrawiam.
                  • reniatoja Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:15
                    Wracajac do tematu, Tebe, nie uwazasz, ze Bar zasluguje na osobne forum? Tak
                    czytam i czytam, ludzie zyja tym Barem, prowadza rozmowy na temat kazdego
                    wydarzenia ja nigdy nie ogladalam zadnego odcinka z braku dostepu do
                    odpowiednich kanalow, wiec nie mam pojecia kim sa ci wszyscy ludzie z Baru, ale
                    na FRS jest po prostu atmosfera podworka, na ktorym wszyscy sie obgaduja
                    wzajemnie i bohaterami tych plotek sa wlasnie bohaterowie Baru. W pewnym sensie
                    jest to magiczne, jak takie rs wchodzi w zycie ludzi i oni chyba nawet nie
                    zdaja sobie sprawy do jakiego stopnia ten swiat rs to zawladnal ich zyciem.

P.S. Upominam sie o kolory dla Niecha.
                  • niech Re: F Reality Shows 31.03.04, 12:24
                    Sprawdze ten zwiazek idola z rs. Ale obawiam sie ze to jest tak jak z wasza
                    metroseksualnoscia. Spore naduzycie.
                    • niech Przepraszam 31.03.04, 12:30
                      Faktycznie, Amerykanie zaliczaja swoja wersje (nazywa to sie American Idol) do
                      rs. Co prawda tylko oni ale chyba to oni maja tu najwiecej do powiedzenia.
                      • basia Re: Przepraszam 31.03.04, 12:40
                        tak po prawdzie uważam, że Idol z rs ma wiele wspólnego.
                        • niech Re: Przepraszam 31.03.04, 12:46
                          Dwie cechy na pewno: 1. jest na zywo (czesciowo); 2. publicznosc glosuje kto ma
                          odpasc. Ale wedlug mnie to jednak za malo. Ale to nie ja jestem od definiowania
                          rs. Moge byc w bledzie.
                          • basia Re: Przepraszam 31.03.04, 12:50
                            Możemy zająć się różnicami, żeby dyskusja była ciekawsza.

1. nie są zamknięci . Chociaż w końcowych etapach chyba byli. W jakimś domu.

hmm, jakie jeszcze widzisz różnice?
                            • niech Re: Przepraszam 31.03.04, 12:55
                              Rs ex definitione maja pokazywac jakas podrobke zycia - co zrobie ludzie
                              postawieni przed jakims zadaniem - z ktora to sytuacja widz musi miec mozliwosc
                              identyfikowania sie. Idol to zwykly konkurs - z dwiema wymienionymi roznicami
                              (a przecietny widz raczej nie ma szans wczuc sie w role goscia z dobrym
                              glosem). Czy jak Najslabsze ogniwo zaczna nadawac na zywo to bedzie to juz rs?
                              • tebe Re: Przepraszam 31.03.04, 13:02
                                W tym temacie właśnie nie udawałbym kolejnego specjalisty, tylko odwoływał
                                się do źródeł. Potwierdzenie tej klasyfikacji znalazłem w wikipedii i w
                                MediaGuardianie właśnie...
                                :-)
                                Co do forum RS, to naprawdę odpowiednie miejsce do Barowania...
                                • basia Re: Przepraszam 31.03.04, 13:25
                                  Jaki skromny...i uśmiechnięty Tebe przy barze..

;)
                              • basia Re: Przepraszam 31.03.04, 13:08
                                rs to też w jakimś sensie konkurs. W najsłabszym ogniwie, fuj.. (ta kobieta z tą szczęką jest ohydna)
                                jeżeli piszesz o identyfikowaniu, to w n.og,widz może się identyfikować.

Rzecz chyba w tym odizolowaniu na dłuższy bądź krótszy czas - zamknięciu, a nie temacie rs. Może być np. rs, który by polegał na odpowiadaniu na pytania.
                                • niech Re: Przepraszam 31.03.04, 13:33
                                  Jesli przyjmiemy zamkniecie za ceche konieczna rs to Idol odpada. Ale wtedy
                                  odpada tez Agent.
                                  • basia Re: Przepraszam 31.03.04, 13:36
                                    zamknięcie w cudzysłowie. Odizolowanie od miejsca zamieszkania i zebranie uczesników w kupie - no sorry...z tą kupą. Jacyś amerykanie na wyspie też się eresowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka