klaraveritas.inc
18.03.11, 10:10
Szanowny Administratorze,
Proszę o wyjaśnienie dlaczego wszystkie moje odpowiedzi na działania trolla, Pana Andrzeja Kanieckiego, vel radca alias OjciecDawida, są kasowane. Od wielu lat nie reagujecie na jego zachowanie, nie kasujecie Jego wypowiedzi, a człowiek ten został skazany prawomocnym wyrokiem za naruszenie dóbr osobistych (i nadal wymienia dane osobowe tych osób w Internecie). Państwo nie reagujecie na to, macie za nic jego działania i zatarcie skazania oraz wyroki dla Kanieckiego. Za to tniecie wszystkie wypowiedzi osób, które ośmielą się go skrytykować. W żadnym miejscu nie złamałem zasad netykiety, no może poza zareagowaniem na trollowanie, ale na różnych forach trwa to ponad 12 lat, u państwa chyba od początku działania serwisu, jego działanie jakoś Wam nie przeszkadza. Proszę o podanie jakie konkretnie powodu były usunięcia wszystkich wpisów, poza sympatią administratorów dla Pana Kanieckiego. I jakie działania Państwo podjęliście, aby zablokować wieloletnie łamanie regulaminu i prawa, przez Pana Kanieckiego. Wydaje mi się, że żadnych. Może czas zmienić administratora lokalnego forum w Bydgoszczy, na bardziej bezstronną osobę?
Nadmieniam, że oczekuję odpowiedzi i adekwatnych działań. Nie tylko w stosunku do mnie, ale również Pana Kanieckiego (nick radca i inne).
Z poważaniem
klaraveritas.inc