Dodaj do ulubionych

adminy śpią ?

20.03.12, 21:25
Witam. Wczoraj zgłosiłem złamanie regulaminu i prawa w postach wątku na forum Warszawa - Komunikacja. Mam informację, że w minioną sobotę złamanie regulaminu i zaznaczenie postu do kasacji (dot. tego samego tematu) zaznaczyła inna osoba. Mimo upływu dni nic się nie zmieniło... Dlaczego ?
I dlaczego w forum Warszawa - Komunikacja nie ma info o adminie (takiego, jak jest np. na forach dzielnicowych) ?
Obserwuj wątek
    • jan-w Nigdy ;-) 20.03.12, 21:47
      Aby usunięto zgłaszany post muszą być spełnione 2 warunki:
      1. Klikają na kosz przy danym poście min. 2 różne osoby (jeżeli zgłoszenie było koszem).
      2. Administrator ma na ten temat takie samo zdanie jak ty.
      BTW: Kliknięcia koszem i e-maile do forum@gazeta.pl nie trafiają do społecznego moderatora danego forum ale do administracji zawodowej.
      Jeżeli się nie mylę, wszystkie podfora forum Warszawa podlegają moderatorom tego forum.
      • rosada Re: Nigdy ;-) 20.03.12, 22:03
        jan-w dwie różne osoby trzeba kliknąć ??? Tzn. że jeśli zasady łamie jedna, to mam klikać kogoś innego dodatkowo ? (choć tutaj chyba była taka sytuacja)
        • jan-w Re: Nigdy ;-) 20.03.12, 23:38
          Nie ;-) Dwie różne osoby muszą klknąć na kosz. Dopiero wtedy administrator zawodowy zbada sprawę.
          • rosada Re: Nigdy ;-) 21.03.12, 01:03
            Z posiadanych info: ten warunek został spełniony.
    • jan-w Re: adminy śpią ? 20.03.12, 21:51
      A tak z ciekawości - podasz jakieś linki?
      • rosada Re: adminy śpią ? 20.03.12, 21:58
        thx :) sekunda
        • rosada Re: adminy śpią ? 20.03.12, 21:59
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34886,11361272,Kamionek_chce_jak_Kepa__zakaz_wjazdu_w_czasie_meczu.html
          • jan-w Re: adminy śpią ? 20.03.12, 23:40
            Ale to jest link do artykułu. Nie do konkretnego postu w wątku komentarzy do niego. Trzeba zgłaszać konkretny post (przy metodzie e-mailem).
            • rosada Re: adminy śpią ? 21.03.12, 01:08
              forum.gazeta.pl/forum/w,484,134345234,134347798,Re_bo_rosinski_to_kretyn.html
              Patrz, jeden post znikł, ale w jakiś zawoalowany sposób ;) - nie ma info o jego usunięciu. Ale zostały inne. Np. własnie ten.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka