m.maska 14.06.16, 18:19 Nieustanne logowanie - wchodze z gazetowej poczty na swoja wizyrowke i musze sie znowu logowac... zapamietaj mnie - nie funkcjonuje... W logowaniu na poczte, nie ma nawet opcji zapamietaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Logowanie 16.06.16, 14:10 To są różne serwisy/domeny. Pomiędzy takowymi logowanie się nie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
m.maska Re: Logowanie 16.06.16, 14:42 Ale kiedys sie utrzymywalo - jesli poczta gazetowa kieruje mnie na wiadomosc, ktora przyszla, pod haslem: przeczytaj wiecej, albo odpowiedz - to chyba nielogiczne, ze po to zeby przeczytac calosc wiadomosci musze sie powtornie logowac - tak nie bylo przed wprowadzeniem zmian. To tak jakbym przeczytala na swojej poczcie temat wiadomosci i jej poczatek a po to zeby ja otworzyc musialabym sie ponownie logowac. Cos tu jest nie halo - a bylo juz tak pieknie a nieustanne logowanie na poczcie bylo zbedne, bo wystarczylo kliknac: zapamietaj mnie - tej opcji teraz nawet nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Logowanie 16.06.16, 14:45 Teraz oba serwisy stoją na różnych technologiach. Trzeba się niestety logować. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Logowanie 24.06.16, 23:56 i zaczyna wqu...ac. szkoda mi czasu na logowanie sie po dziesci razy dziennie aby wchodzic na to samo. na poczte musze logowac sie za kazdym razem, przycisk "zapamietaj" nie dziala. w koncu wyloguje sie kiedys z gazety na zawsze bo to strata czasu. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: To są różne serwisy/domeny 12.08.16, 20:21 To w przypadku poczty. Jednak pozostając na jednej i tej samej stronie (w tym samym serwisie i domenie), próbując skomentować artykuł/zalajkować komentarz można logować się po kilka razy w ciągu kilku minut, a i tak po wciśnięciu "enter" i tak często wyskakuje znów "zaloguj się" A jednoczesne wyświetlanie na stronie statusu zalogowania i niezalogowania to już osiągnięcie na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś