Dodaj do ulubionych

Czy forum prywatnego

11.10.16, 12:14
już nie można zamknąć? "Przekaż" mam. "Zamknij" nie mam.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 13.10.16, 16:51
      Wiele forów admini przekazali w ostatnim czasie Gazecie i później bez problemu gazeta te fora zamknęła, pewnie mają taką opcję na swoim levelu ;)
      • yoma Re: Czy forum prywatnego 13.10.16, 17:46
        A warto wiedzieć, dzięki :) choć byłoby miło, gdyby jakiś opiekun FoF raczył się wypowiedzieć.
        • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 14.10.16, 13:19
          Zawsze możesz przyjść do mnie, ja zamknąłem zanim jeszcze mnie zamknęli ;)
          • yoma Re: Czy forum prywatnego 14.10.16, 17:33
            Siedzisz? :)
            • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 14.10.16, 17:46
              Pani Kierowniczko czy ja siedzę ?
              Ja siedzę cały czas :)
    • kasi.aa Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 14:23
      Tak jest już od dłuższego czasu. Forum zamyka się automatycznie, po 3 miesiącach braku aktywności.
      • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 14:25
        Dopowiem tylko że forum zamkniętego nie możesz przekształcić do końca twoich dni.
        Nawet portalowi spece i informatycy którzy powinni trochę na hakerce się znać nie wiedzą jak to działa, po prostu tego nie da się odkręcić
        • kasi.aa Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 16:02
          Możesz doprecyzować? Jeśli chodzi o zmianę rodzaju forum, to forum zamknięte można jak najbardziej zmienić na otwarte.
          • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:49
            od kiedy tak jest , doprecyzuję mam na myśli ukryte zamknięte, chociaż w sumie niekcący kiedyś ręka mi się omsknęła i nie mogłem dokonać kroku wstecz żeby je do pierwotnej formy doprowadzić
      • yoma Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:22
        Sorry Kasiu, ale właśnie radośnie założyłam wątek na forum nieaktywnym od trzech lat, więc coś chyba kiepsko z tym zamknięciem.
        • morfeusz_1 Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:51

yoma ta twoja sygnaturka mi się nie podoba, nie odpisuj że moja też pozostawia dużo do życzenia, ale nie znasz Ludzi więc skąd te uprzedzenia, nawet jeżeli to ma być śmieszne
          • yoma Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:54
            Jest zimno czy nie jest? Ktoś mi podpieprzył złotą jesień czy nie podpieprzył? No to cicho bydź.

Zresztą mam inne :)
        • kasi.aa Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:52
          Musiałabym zbadać konkretny przypadek - jeśli chcesz, to podeślij, może operowały jeszcze stare algorytmy. Rozumiem, że wątpliwość pojawiła się w wyniku odkrycia braku przycisku 'zamknij', więc ja równie radośnie;) wyjaśniam, że założyciel forum może w każdej chwili zgłosić się do nas z prośbą o usunięcie wszystkich wpisów. Odkręcanie pomyłkowo zamkniętego forum zawsze było dużo trudniejszym zadaniem.
          • yoma Re: Czy forum prywatnego 17.10.16, 17:56
            A dziękuję, o to chodziło. No to zaraz podeślę, a po drodze badajcie sobie do woli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka