IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.02, 20:23
Akurat bardzo lubię krążyc po sieci uzywając Mozilli. Od kilku tygodni główna strona Gazety i forum wyglądają tak jakbym miała wyłączone wyświetlanie obrazków- co oczywiście prawda nie jest. Mały przykład:

www.diwona1.republika.pl/
Czy mozna liczyć na poprawę funkcjonowania portalu w Mozilli?
Pragnę podkreślić, że tzw. konkurencyjne portale pieknie sie prezentują w w/w przeglądarce :)

pzdr
Obserwuj wątek
    • zxc1973 Re: mozilla 09.09.02, 23:46
      Gość portalu: iwona napisał(a):

> Akurat bardzo lubię krążyc po sieci uzywając Mozilli. Od kilku tygodni
      główna s
      > trona Gazety i forum wyglądają tak jakbym miała wyłączone wyświetlanie
      obrazków

U mnie w linuxowej mozilli i netscape 6.x wyglada bez zastrzezen. Podobnie w
      konquerorze 3.0x.
      Za to mialem podobny problem (tzn. inny - portal w ogole sie nie otwieral) w
      IE 2.01 pracyjacym w Win 3.11 ;-)))) Rozwiazaniem okazalo sie skorzystanie z
      dowolnego serwera proxy.

zxc
      • Gość: iwona Re: mozilla IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.02, 22:43
        zxc1973 napisał:

> U mnie w linuxowej mozilli i netscape 6.x wyglada bez zastrzezen. Podobnie w
        > konquerorze 3.0x.
        > Za to mialem podobny problem (tzn. inny - portal w ogole sie nie otwieral) w
        > IE 2.01 pracyjacym w Win 3.11 ;-)))) Rozwiazaniem okazalo sie skorzystanie z
        > dowolnego serwera proxy.
        >

Dzieki za odzew :))

Bez żadnych ulepszeń z mojej strony strona głowna i forum wyglądają wreszcie tak jak trzeba :)) Z tego co zrozumiałam z wypowiedzi adminów na forum o forum, portal zoptymalizowano przede wszystkim dla IE - jako wiodącej przeglądarki :(( Komentować takich stwierdzeń nie ma chyba sensu.
        Dobrze, że mogę wrócić do Mozilli śmigając po forum :)

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka