mikolaj7 30.08.02, 10:27 nie wiem, czy ktos juz o tym pisal, ale nie moge czytac opinii przy artykulach i mam problemy z korzystaniem z forum (powod jak w temacie) Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Error 404 30.08.02, 10:39 Ja mogę... Wprawdzie po reloadzie. Podaj jakiś link, gdzie nie możesz. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Error 404 30.08.02, 10:45 tebe napisał: > Ja mogę... Wprawdzie po reloadzie. > Podaj jakiś link, gdzie nie możesz. > na strone forum o forum nie moge wejc za pierwszym razem. na opinie w artykulach sportowych takoz (losowanie grup lm i wyniki pucharu uefa) Link Zgłoś
mikolaj7 jeszcze jedno pytanie 30.08.02, 10:48 czy z poziomu artykulu (nie wchodzac na forum) moge przeczytac wszystkie opinie naraz. na forum jest link 'pokaz wszystkie posty', a w opiniach nie znalazlem czegos takiego i musze otwierac kazda z osobna. Link Zgłoś
tebe Re: jeszcze jedno pytanie 30.08.02, 10:55 OK, jest jakiś błąd, nad którym technologia pracuje. Co do czytania wszystkich opinii - będzie prosty link z artykułu na forum. Link Zgłoś