canile 05.10.04, 18:40 kupiłam buty heavy duty ,i co? po dwóch miesiacach noszenia zaczeły pękać :( a są takie sliczne... reklamował ktoś ich buty? mam szanse na zwrot pieniędzy? no własnie dałam za nie 169 zł a tylko dwa miesiące przetrwały... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: bubel :( 05.10.04, 19:51 canile napisała: > kupiłam buty heavy duty ,i co? po dwóch miesiacach noszenia zaczeły pękać :( > a są takie sliczne... reklamował ktoś ich buty? mam szanse na zwrot > pieniędzy? no własnie dałam za nie 169 zł a tylko dwa miesiące przetrwały... idż z paragonem i sie drzyj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: bubel :( 05.10.04, 19:53 na buty jest rok gearancji nie musisz się drzeć MUSZĄ przyjąć reklamacje! Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: bubel :( 05.10.04, 20:00 aż rok? dobrze wiedzieć, teraz jestem spokojniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: bubel :( 05.10.04, 22:03 tak mnie nakręciłas, że rozniosę ten sklep! :D Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: bubel :( 06.10.04, 22:49 hhahahahhahahah, powiedz jak Ci poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: bubel :( IP: *.chello.pl 06.10.04, 00:43 Po pierwsze: na buty itp. nie ma gwarancji (to nie telewizor) a zgodność towaru z umową, po drugie nie rok a dwa lata, po trzecie jeżeli wada jest usuwalna to w pierwszej kolejności buty będą naprawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
mariisa Re: bubel :( 05.10.04, 22:11 J amam sporo butow s tej firmy (z rzadnymi nie mialoam problemow) Ale jesli masz paragon to idz i wymien na nowe! Musza uwzglednic reklamacje:) I nie polecam darcia sie na wstepie. Jesli obsluga bedzie mila to po co od razu sie goraczkowac;-) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: bubel :( 06.10.04, 08:48 Kiedys na poczatku lipca kupilam sandaly. Rozpadly sie po tygodniu. Zanioslam do sklepu a pani mowi mi ze przyjmie do reklamacji i potrwa 2-3 tyg. zamim buty te wroca. Powiedzialam jej ze kupiam je po to zeby nosci je przez cale lato a nie tylko przez jeden miesiac i ze nie wyjde dopoki nie przyjdzie szef i nie da mi nowych butow lub nie zwroci pieniedzy. Byla mocno przestaraszona, zadzwonila do szefa. Ten kazal przyjsc na drugi dzien-oddal pieniadze i moglam kupic nowe. W tych sprawach trzeba byc baaaaaaardzo stanowcza, inaczej beda tygodniami Cie zwodzic, minie pora roku, na ktora buty zostaly kupione i tyle je ponosisz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strawberry Re: bubel :( IP: *.olsztyn.mm.pl 23.10.04, 18:19 ja reklamowałam ich buty, i możesz albo dostać nową parę, zamienić na inną w takiej samej cenie, albo po prostu zwrot pieniędzy.nie przejmuj sie ,moje zamszowe buty (dałam za nie 299) zaczęly sie nierówno ścierać na czubkach i podarły sie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: bubel :( 01.11.04, 10:03 no i sprawa zalatwiona :D dostałam zwrot pieniedzy bo nie mieli juz mojego rozmiaru z tego modelu, ale i tak jestem zadowolona :] Odpowiedz Link Zgłoś