gauss 09.01.03, 15:54 Prosba - czy w wyszukiwarce oprocz opcji "szukaj w tytule", "szukaj w tresci" moznaby bylo dodac jeszcze opcje "szukaj wszedzie"? Gauss Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 16:56 Będę o tym pamiętał jak będziemy ją rozwijać. Mam nadzieje, że to nastąpi, ale nie potrafię powiedzieć kiedy. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: 217.197.165.* 09.01.03, 16:59 I ograniczenia czasowe, i aktualna lista forow, i wywalcie te AlatViste do kosza! Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 17:16 AltaVista jest pewnym problemem to fakt. Jak będzie możliwość i braknie nam pomysłów to ja poproszę wtedy ew. napiszę co chcielibyśmy zrobić. OK? Link Zgłoś
_sorciere Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 17:19 Robcie co chcecie ale zrobcie cos zeby ona w ogole jako tako dzialala.Jak na dzis to trzeba duzo szczescia by cokolwiek znalezc. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 17:20 Wyszukiwarka forum? A czego nie możesz znaleźć. Jak coś nie działa, proszę o zgłoszenie (tutaj), dosyć szybko koledzy z technologii naprawiają. Pozdr. Link Zgłoś
_sorciere Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 17:56 tebe napisał: > Wyszukiwarka forum? A czego nie możesz znaleźć. Jak coś > nie działa, proszę o zgłoszenie (tutaj), dosyć szybko > koledzy z technologii naprawiają. Pozdr. > > Drogi Tebe ,kiedys na forum kraj pisal Pawel z Bielska Bialej bodajze.Pisal dosc duzo.I wyobraz sobie,ze szukalam dzis jednego watku kliknelam sobie na Pawel i wszystkie jego posty i watki wcielo,tak jakby facet nigdy nic na forum nie napisal. Czasami po autorze mozesz cos znalezc a czasami nie. Szukalam dzis watku po najwiekszej liczbie wypowiedzi i tez wcielo. Skolowana jestem strasznie,na jakich zasadach to cudo dziala czy ktos wie? Link Zgłoś
_sorciere Re:Korekta 09.01.03, 18:04 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2237761&a=2248852 Podaje link bo pomylilam adres facet byl z Bielska ,ale i tak jak szukac po autorze to go nie ma. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 18:31 Znalazłem ze 2,5 tysiąca postów o autorze Paweł (bo on nie pisze Pawel - Pawel napisał tylko 1,9 k postów). A to ta sama wyszukiwarka, na tym samym sajcie. Więc nie wiem jak pomóc. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: 217.197.165.* 09.01.03, 17:23 Zaraz, zaraz, nie za bardzo rozumieme. Napiszesz co chcielibyscie zrobic. A dlaczego to nie my mamy pisac, co chcielibysmy dostac? To tak jak z Mikolajem, ktory przynosi niechciane prezenty. Wyszukiwarke trzeba po prostu w kazdym z 4 dzialow sprowadzic do funkcjonujacych w necie standardow. A w dziale forum uaktualnic podzial na fora i potfory. PS. Przepraszam, jesli jestem zbyt brutalny. Z wami adminami to trzeba jak z jajkiem, a tu dopiero co Boze Narodzenie bylo, nie jestem jeszcze w wielkanocnym nastroju. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 09.01.03, 17:29 Będzie czas to sobie o tym popiszemy - zwłaszcza o to mi chodziło. Mówię przede wszystkim o wyszukiwarce po forum. Bez przesady z tymi świętami. Link Zgłoś