mmpm 04.03.03, 14:41 "Z powodu prac konserwacyjnych wyszukiwanie na forum jest niedostępne. Przerwa potrwa do ok południa we wtorek 4 marca. Przepraszamy" Informuję, że już zaraz będzie piętnasta, a nadal pojawia się ten komunikat. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 14:43 zwroc uwage ze w przytoczonej dacie ne zostal wskazany rok. o czym zlosliwie, oczywiscie, a. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 15:18 zegar z misniania wybil godzine 15 :) Link Zgłoś
misiania Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 15:35 yhy, a kuranty się rozpierzchły, bym ich suchą bułką nie pocięła jak z nut. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 16:14 ratuj je, jesienny mały boże. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:00 Wyszukiwarka już chodzi i szuka wśród WSZYSTKICH postów jakie zostały napisane na forum. Jak się znajdzie te archiwalne to po prostu nie da się dopisać do wątku. T. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:15 ...akurat o tym zapomniałem a nie przemilczałem. Po prywatnych nie szuka. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 18:22 a w czyjej prywatnosci grzebiesz? z ciekawosci tylko pytam. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 18:31 nene nie patrze Ci nawet na rece. nawet tego nie nagrywam przeciez. Link Zgłoś
zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 20:54 Gość portalu: aniela napisał(a): > a w czyjej prywatnosci grzebiesz? z ciekawosci tylko pytam. To dokladnie rodzaj ciekawosci, jakiej mozna sie spodziewac, od kogos, kto lubi "przypadkowo" sugerowac okreslenia typu "jeb... ch", "obsr... zajeb... k.." Nie wspominajac juz o "ubeku", czy "enkawudzisty". Moze bardziej niz by sie pozornie wydawalo takie okreslenia sa jednak Anieli bliskie. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:02 moj drogi Zdziwiony, chce wierzyc ze zaslepia Cie zdziwienie wieczne a nie jest wynikiem Twojej zlej woli taki odbior slow moich, ktore tonem zupelnie niepowaznym wypowiedzialam, podkreslajac ich niepowaznosc kolejnymi w tym watku postami. Podkreslam przy tym ze w naiwnosci swojej odcielam sie od opinii o Tobie wypowiedzianej przez Twojego Szanownego Adwersarza. I dodaje ze dzis bym sie juz tak stanowczo nie odcinala. zycze dalszych sukcesow w zyciu, zdziwiona a. Link Zgłoś
zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 21:26 Gość portalu: aniela napisał(a): > moj drogi Zdziwiony, > chce wierzyc ze zaslepia Cie zdziwienie wieczne a nie jest wynikiem Twojej > zlej woli taki odbior slow moich, ktore tonem zupelnie niepowaznym > wypowiedzialam, podkreslajac ich niepowaznosc kolejnymi w tym watku postami. > Podkreslam przy tym ze w naiwnosci swojej odcielam sie od opinii o Tobie > wypowiedzianej przez Twojego Szanownego Adwersarza. Gdybys nie wspoltworzyla tej "opini" sugerujac mu niewybredne wyzwiska, nie musialbys sie odcinac. Wiesz, dla "zartu" i zupelnie "przypadkiem" mozna, zdawaloby sie powiedziec bardzo wiele niesprawiedliwych i obrazliwych slow... Tylko po co? Czy nie rozsadnie, jest poprostu ich nie wypowiadac, szczegolnie, kiedy wiadomo, jaki bedzie ich wydzwiek w konkretnej sytuacji? I dodaje ze dzis bym sie > juz tak stanowczo nie odcinala. Nie dziwi mnie to wcale. Od poczatku to "odcinanie" bylo podejrzane. Nie wypowiada sie slow na wiatr, po to by sie potem od nich odcinac. Ja przynajmniej tego nie robie. Wstydzilbym sie. Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 21:31 Chyba Anielo będziesz sie musiała pogodzić z tym , że często gęsto bywasz opatrznie rozumiana. Nie tylko zresztą Ty. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 23:31 ale ile trzeba wysilku wlozyc zeby udalo sie zrozumiec opacznie. tylko po co? Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 23:52 Sądzę, być może błędnie, że do tego nie trzeba żadnego wysiłku. Wystarczy odrobina złej woli. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 23:56 hehe zlosliwą ciekawoscią powodowana zajrzalam na nowy wątek Przedpiszącego i wydaje sie (w mojej subiektywnej ocenie) ze z pokladow zlej woli to on czerpie garsciami calymi. a od tego paznokcie robia sie lamliwe i sie rozdwajaja,przestrzegam zyczliwie. Link Zgłoś
zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:06 Gość portalu: aniela napisał(a): > hehe zlosliwą ciekawoscią powodowana zajrzalam na nowy wątek Przedpiszącego i > wydaje sie (w mojej subiektywnej ocenie) ze z pokladow zlej woli to on czerpie > garsciami calymi. a od tego paznokcie robia sie lamliwe i sie > rozdwajaja,przestrzegam zyczliwie. Jesli to prawda (to w mojej subiektywnej ocenie) nie masz juz paznokci, ani wlosow:) Co do zyczliwosci - to wystrzegam sie jej przejawow od ludzi zlosliwych i o zlej woli - takich wlasnie jak ty. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:08 o. (po prostu mnie zatkalo) Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:12 Naprawdę? Przecież słowo ciałem się stało. I w jakim tępie! Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:16 a cialo nastepnie prochem (i to juz dzis) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:13 Wszystko zaakceptuje na tym forum - a ostatnio rzecza (nomen omen) bedzie jemiola. Ale ja juz wtedy wsrod zywych obecny nie bede. Howgh Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:21 Wiemy, wiemy, chociaż do końca nie wierzymy. Tym razem Niechu nie Ty jesteś podmiotem naszej pogawędki i postaraj się to jakoś znieść. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:28 Nie chce i nie bede podmiotem twojej i jemioly pogawedki. I same wiecie dlaczego. Choc jemiola nie jest do konca pewna czy by mnie nie sprowokowac, bo w chwili slabosci moglbym sobie narobic takiego siana, ze do konca zycia moglaby je sobie wsadzac w swoje oficerki. Ale tobie sie dziwie. PS. Listu nie przeczytalem. Bardzo zle sie czulem, lecz nie bylem lasy na zgon. Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:32 Wiem, że się dziwisz i wiem, że nie jestem Ci w stanie wytłumaczyc mojego punktu widzenia. Proponowałam, pozostańmy każdy przy swoim i zakończmy tę przepychankę. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:33 Nie przepycham sie z toba - vide ponizej. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:29 odpowiem z grzecznosci tylko: 82 kc (nie Tobie Miltonia, wiem ze zabawa w artykuly nie Twoja ulubiona zabawa jest) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:32 Wez sobie te wszystkie swoje cyferki i liczby, wez skroty i wsadz je sobie tam, gdzie jest baaardzo duzo miejsca - bo tam jeszcze nawet czarna dziura nie zawitala. O dziwo wszystkie te miejsca laczy pewna cecha - sa bezplodne. PS. A jak napisze cos o 27.19 tez bedziesz warowac, wierny Ruslanie? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:36 o. slina Ci kapie na kolnierzyk Link Zgłoś
niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:42 Marzenie twojego zycia. Zeby komus na twoj widok cokolwiek skapnelo na cokolwiek. Jak bede mial ostre rozwolnienie to sie do ciebie zglosze. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:47 to ja moze zaczne robic miejsce w oficerkach na to siano co je z wielka wprawa i latwoscia duza produkujesz. Link Zgłoś
niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:51 Miejsca to u ciebie duzo. W zasadzie jestes tylko miejscem. PS. Ale z oficerkami przesadzilem. Ty masz botki. Ubotki. Ubetki. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:53 tak. a w wolych chwilach wyrywam przygodnie napotkanym przechodniom paznokcie i przerabiam je na tipsy. to uczciwa praca i godziwy zarobek. Link Zgłoś
niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:56 Przynajmniej masz tipsy. Juz nie wspomne po co wyrywasz im piersi i posladki. Tylko mozgow jakos nie udaje sie skutecznie wykorzystac. Przestan je przed konsumpcja gotowac. PS. A po co ci mozg? Zamiast silikonu? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:58 bede je (te mozgi) codzien starannie prasowac zeby niepofaldowane byly jak Twoj piekny (bez zmarszczki jednej) umysl. Link Zgłoś
niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 01:01 Wole moj prosty umysl niz twoje skomplikowane cialo. Tam sie osmiornica pogubi. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 01:03 jaki piekny chwyt retoryczny. a teraz wybacz ale musze zakonczyc audiencje. ale sie nie poddawaj, sprobuj cwiczyc przed lustrem (i nie bagatelizuj gestykulacji). Link Zgłoś
niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 01:07 Odpuszcze sobie bo mi sie reka w lokciu oderwie. Pryszcz, mam druga, ale jak pomysle c zrobisz z moja zgubiona konczyna... Nawet protezie bym tego nie zyczyl... Link Zgłoś
zdziwiony1 do niecha 05.03.03, 01:07 Gość portalu: aniela napisał(a): > tak. a w wolych chwilach wyrywam przygodnie napotkanym przechodniom paznokcie > i przerabiam je na tipsy. to uczciwa praca i godziwy zarobek. Wbrew twoim przewidywaniom to aniela "daje siana". Mimo wrecz chirurgicznej skrupulatnosci w wytykaniu bledow ortograficznych innym - przestala je dostrzegac w swoich wypowiedziach: "wolych" napisala, a nie "wolnych". Link Zgłoś
niech Re: do niecha 05.03.03, 01:10 Wiesz, napisalem z 10000 postow. Staralem sie, ale w nich jest co najmniej 1000 bledow. Zwlaszcza ze pisze bez diakrytykow i czasami nie pamietam jak jakies slowo wygladalo. Co wiecej - zdarzalo mi sie pisac z trzema zaprzyjaznionymi promilami. Daruje ten blad anieli - choc nie wiem dlaczego. Ludzka rzecza jest bladzic - dlaczego wiec ona go popelnila? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 01:13 bo to nie byl ort. blad ale zwykla literowka (z zaswiatow juz ten problem Wam rozwiazuje zebyscie sen mieli spokojny) Link Zgłoś
niech Re: do niecha 05.03.03, 01:16 Jemiolko, nie spisz? Taka strata czasu. W nocy mozna sie zsikac... Link Zgłoś
miltonia Re: do niecha 05.03.03, 01:24 Niech, nie rozpaczaj. Jutro też jest noc i na pewno gdzieś spotkasz Anielę. Link Zgłoś
niech Re: do niecha 05.03.03, 01:25 Taka rozpalona jak dzis? Ona juz nie ma kasy na benzyne... Link Zgłoś
zdziwiony1 do anieli 05.03.03, 01:29 Gość portalu: aniela napisał(a): > bo to nie byl ort. blad ale zwykla literowka (z zaswiatow juz ten problem Wam > rozwiazuje zebyscie sen mieli spokojny) "Literatka" to taka szklanka, badz forma zenska, od slowa "literat". Natomiast twoja tzw. "literowka" jest wynikiem lenistwa i/lub silnego wzburzenia. Uzycie slowa "literowka" nie tlumaczy cie wcale. Napisalas slowo z bledem. Jesli tak chetnie i z namaszczeniem poprawiasz innych, upewnij sie, ze sama ZAWSZE piszesz bez bledu. Inaczej jestes smieszna. Link Zgłoś
miltonia Re: do anieli 05.03.03, 01:31 Widzę Niech, że masz ostrego konkurenta. Ależ ta Aniela ma powodzenie, tylko pozazdrościć. Link Zgłoś
niech Re: do anieli 05.03.03, 01:33 Bo z niej taka fem fatal. W gumiakach... Czy kla(e)pkach... Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: do anieli IP: *.vic.bigpond.net.au 05.03.03, 03:39 miltonia napisała: To po co ja męczę się w szpilkach? K: Z twoimi krzywymi nogami, to i szpilki nie pomoga... Polecam habit zakonny i sandaly... Link Zgłoś
miltonia Re: do anieli 05.03.03, 10:29 Nie wysilaj się Kagan, i tak się z Tobą nie umówię. Link Zgłoś
mallina Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:49 a kiedys w przyszlosci bedzie sie dalo..mam na mysli dopisanie sie do archiwalnych.. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 18:05 Jeśli to było pytanie - nie, nie będzie się dało. Na tym polega ich archiwalność :-) Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Wyszukiwarka IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.03, 18:23 to bylo pytanie:-)) dzieki, chociaz szczerze mowiac to szkoda.. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 19:22 z wrazenia az sprawdzilem. faktycznie - znalazlo sie ze trzy tysiace moich postow. i tak mam wrazenie, ze brakuje jeszcze sporo (czyzbym od pazdziernika napisal ledwie tysiaczek? ;-)) w kazdym razie fajnie, ze wyszukiwarka wreszcie dziala Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 10:41 No Mikołaj, słabiutko :-) Co do prywatnych - na pewno nie będzie można przeszukać wszystkich. Bo jaki sens miałyby wtedy ukryte. Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Wyszukiwarka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 21:18 tebe napisał: > No Mikołaj, słabiutko :-) ach, bo juz dawno ubzduralem sobie, ze mam 15k i troche zwolnilem tempo ;-)) Co do prywatnych - na pewno nie będzie można przeszuk > ać wszystkich. Bo jaki sens miałyby wtedy ukryte. no ale.. przeciez jesli wyskoczy w wyszukiwarce post 'ukryty' to, zeby go zobaczyc trzeba bedzie wejsc na to forum, czyli w efekcie i tak osoba niepowolana go nie zobaczy. pozostaje jeszcze kwestia otwarta, jak bedzie pojawiac sie tytul, ale mozna pisac "post z forum ukrytego jakiegos_tam", zamiast niego Link Zgłoś