Dodaj do ulubionych

Wyszukiwarka

04.03.03, 14:41
"Z powodu prac konserwacyjnych wyszukiwanie na forum jest niedostępne.
Przerwa potrwa do ok południa we wtorek 4 marca. Przepraszamy"

Informuję, że już zaraz będzie piętnasta, a nadal pojawia się ten komunikat.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 14:43
      zwroc uwage ze w przytoczonej dacie ne zostal wskazany rok. o czym zlosliwie,
      oczywiscie, a.
      • mmpm Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 14:55
        A kiedy następny 4 marca przypadnie we wtorek? ;-)
        • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 15:05
          yyyyy (gram na zwłokę)
          • misiania Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 15:12
            a kuku!
            • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 15:18
              zegar z misniania wybil godzine 15 :)
              • misiania Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 15:35
                yhy, a kuranty się rozpierzchły, bym ich suchą bułką nie pocięła jak z nut.
                • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 16:14
                  ratuj je, jesienny mały boże.
    • Gość: MMPM Re: Wyszukiwarka IP: 158.75.15.* 04.03.03, 15:42
      O, już działa!
    • tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:00
      Wyszukiwarka już chodzi i szuka wśród WSZYSTKICH postów jakie zostały napisane na forum. Jak się znajdzie te archiwalne to po prostu nie da się dopisać do wątku. T.
      • mmpm Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:06
        Pomyłka.
        Nadal nie szuka na forach prywatnych.
        • tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:15
          ...akurat o tym zapomniałem a nie przemilczałem. Po prywatnych nie szuka.
          • mmpm Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 18:19
            A kiedyś w końcu będzie?
            • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 18:22
              a w czyjej prywatnosci grzebiesz? z ciekawosci tylko pytam.
              • mmpm Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 18:30
                Sio!
                • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 18:31
                  nene nie patrze Ci nawet na rece. nawet tego nie nagrywam przeciez.
              • zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 20:54
                Gość portalu: aniela napisał(a):

> a w czyjej prywatnosci grzebiesz? z ciekawosci tylko pytam.

To dokladnie rodzaj ciekawosci, jakiej mozna sie spodziewac, od kogos, kto
                lubi "przypadkowo" sugerowac okreslenia typu "jeb... ch", "obsr... zajeb... k.."
                Nie wspominajac juz o "ubeku", czy "enkawudzisty".
                Moze bardziej niz by sie pozornie wydawalo takie okreslenia sa jednak Anieli
                bliskie.

• Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:02
                  moj drogi Zdziwiony,
                  chce wierzyc ze zaslepia Cie zdziwienie wieczne a nie jest wynikiem Twojej
                  zlej woli taki odbior slow moich, ktore tonem zupelnie niepowaznym
                  wypowiedzialam, podkreslajac ich niepowaznosc kolejnymi w tym watku postami.
                  Podkreslam przy tym ze w naiwnosci swojej odcielam sie od opinii o Tobie
                  wypowiedzianej przez Twojego Szanownego Adwersarza. I dodaje ze dzis bym sie
                  juz tak stanowczo nie odcinala.
                  zycze dalszych sukcesow w zyciu, zdziwiona a.
                  • zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 21:26

> moj drogi Zdziwiony,
                    > chce wierzyc ze zaslepia Cie zdziwienie wieczne a nie jest wynikiem Twojej
                    > zlej woli taki odbior slow moich, ktore tonem zupelnie niepowaznym
                    > wypowiedzialam, podkreslajac ich niepowaznosc kolejnymi w tym watku postami.
                    > Podkreslam przy tym ze w naiwnosci swojej odcielam sie od opinii o Tobie
                    > wypowiedzianej przez Twojego Szanownego Adwersarza.

Gdybys nie wspoltworzyla tej "opini" sugerujac mu niewybredne wyzwiska, nie
                    musialbys sie odcinac. Wiesz, dla "zartu" i zupelnie "przypadkiem" mozna,
                    zdawaloby sie powiedziec bardzo wiele niesprawiedliwych i obrazliwych slow...
                    Tylko po co? Czy nie rozsadnie, jest poprostu ich nie wypowiadac, szczegolnie,
                    kiedy wiadomo, jaki bedzie ich wydzwiek w konkretnej sytuacji?

I dodaje ze dzis bym sie
                    > juz tak stanowczo nie odcinala.

Nie dziwi mnie to wcale. Od poczatku to "odcinanie" bylo podejrzane. Nie
                    wypowiada sie slow na wiatr, po to by sie potem od nich odcinac.
                    Ja przynajmniej tego nie robie.
                    Wstydzilbym sie.
                    • miltonia Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 21:31
                      Chyba Anielo będziesz sie musiała pogodzić z tym , że często gęsto bywasz
                      opatrznie rozumiana. Nie tylko zresztą Ty.
                      • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 23:31
                        ale ile trzeba wysilku wlozyc zeby udalo sie zrozumiec opacznie. tylko po co?
                        • miltonia Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 23:52
                          Sądzę, być może błędnie, że do tego nie trzeba żadnego wysiłku. Wystarczy
                          odrobina złej woli.
                          • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 23:56
                            hehe zlosliwą ciekawoscią powodowana zajrzalam na nowy wątek Przedpiszącego i
                            wydaje sie (w mojej subiektywnej ocenie) ze z pokladow zlej woli to on czerpie
                            garsciami calymi. a od tego paznokcie robia sie lamliwe i sie
                            rozdwajaja,przestrzegam zyczliwie.
                            • zdziwiony1 Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:06

> hehe zlosliwą ciekawoscią powodowana zajrzalam na nowy wątek Przedpiszącego
                              i
                              > wydaje sie (w mojej subiektywnej ocenie) ze z pokladow zlej woli to on
                              czerpie
                              > garsciami calymi. a od tego paznokcie robia sie lamliwe i sie
                              > rozdwajaja,przestrzegam zyczliwie.

Jesli to prawda (to w mojej subiektywnej ocenie) nie masz juz paznokci, ani
                              wlosow:)

Co do zyczliwosci - to wystrzegam sie jej przejawow od ludzi zlosliwych i o
                              zlej woli - takich wlasnie jak ty.
                              • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:08
                                o.
                                (po prostu mnie zatkalo)
                                • miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:12
                                  Naprawdę? Przecież słowo ciałem się stało. I w jakim tępie!
                                  • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:16
                                    a cialo nastepnie prochem (i to juz dzis)
                                • Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:13
                                  Wszystko zaakceptuje na tym forum - a ostatnio rzecza (nomen omen) bedzie
                                  jemiola. Ale ja juz wtedy wsrod zywych obecny nie bede.
                                  Howgh
                                  • miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:21
                                    Wiemy, wiemy, chociaż do końca nie wierzymy. Tym razem Niechu nie Ty jesteś
                                    podmiotem naszej pogawędki i postaraj się to jakoś znieść.
                                    • Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:28
                                      Nie chce i nie bede podmiotem twojej i jemioly pogawedki. I same wiecie
                                      dlaczego. Choc jemiola nie jest do konca pewna czy by mnie nie sprowokowac, bo
                                      w chwili slabosci moglbym sobie narobic takiego siana, ze do konca zycia
                                      moglaby je sobie wsadzac w swoje oficerki. Ale tobie sie dziwie.
                                      PS. Listu nie przeczytalem. Bardzo zle sie czulem, lecz nie bylem lasy na zgon.
                                      • miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:32
                                        Wiem, że się dziwisz i wiem, że nie jestem Ci w stanie wytłumaczyc mojego
                                        punktu widzenia. Proponowałam, pozostańmy każdy przy swoim i zakończmy tę
                                        przepychankę.
                                        • Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:33
                                          Nie przepycham sie z toba - vide ponizej.
                                          • miltonia Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:37
                                            To już jakiś sukces.
                                    • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:29
                                      odpowiem z grzecznosci tylko: 82 kc
                                      (nie Tobie Miltonia, wiem ze zabawa w artykuly nie Twoja ulubiona zabawa jest)
                                      • Gość: Niech Re: Wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 00:32
                                        Wez sobie te wszystkie swoje cyferki i liczby, wez skroty i wsadz je sobie tam,
                                        gdzie jest baaardzo duzo miejsca - bo tam jeszcze nawet czarna dziura nie
                                        zawitala. O dziwo wszystkie te miejsca laczy pewna cecha - sa bezplodne.
                                        PS. A jak napisze cos o 27.19 tez bedziesz warowac, wierny Ruslanie?
                                        • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:36
                                          o. slina Ci kapie na kolnierzyk
                                          • niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:42
                                            Marzenie twojego zycia. Zeby komus na twoj widok cokolwiek skapnelo na
                                            cokolwiek. Jak bede mial ostre rozwolnienie to sie do ciebie zglosze.
                                            • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:47
                                              to ja moze zaczne robic miejsce w oficerkach na to siano co je z wielka wprawa
                                              i latwoscia duza produkujesz.
                                              • niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:51
                                                Miejsca to u ciebie duzo. W zasadzie jestes tylko miejscem.
                                                PS. Ale z oficerkami przesadzilem. Ty masz botki. Ubotki. Ubetki.
                                                • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:53
                                                  tak. a w wolych chwilach wyrywam przygodnie napotkanym przechodniom paznokcie
                                                  i przerabiam je na tipsy. to uczciwa praca i godziwy zarobek.
                                                  • niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 00:56
                                                    Przynajmniej masz tipsy. Juz nie wspomne po co wyrywasz im piersi i posladki.
                                                    Tylko mozgow jakos nie udaje sie skutecznie wykorzystac. Przestan je przed
                                                    konsumpcja gotowac.
                                                    PS. A po co ci mozg? Zamiast silikonu?
                                                  • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 00:58
                                                    bede je (te mozgi) codzien starannie prasowac zeby niepofaldowane byly jak
                                                    Twoj piekny (bez zmarszczki jednej) umysl.
                                                  • niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 01:01
                                                    Wole moj prosty umysl niz twoje skomplikowane cialo. Tam sie osmiornica pogubi.
                                                  • Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 01:03
                                                    jaki piekny chwyt retoryczny. a teraz wybacz ale musze zakonczyc audiencje.
                                                    ale sie nie poddawaj, sprobuj cwiczyc przed lustrem (i nie bagatelizuj
                                                    gestykulacji).
                                                  • niech Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 01:07
                                                    Odpuszcze sobie bo mi sie reka w lokciu oderwie. Pryszcz, mam druga, ale jak
                                                    pomysle c zrobisz z moja zgubiona konczyna... Nawet protezie bym tego nie
                                                    zyczyl...
                                                  • zdziwiony1 do niecha 05.03.03, 01:07

> tak. a w wolych chwilach wyrywam przygodnie napotkanym przechodniom paznokcie
                                                    > i przerabiam je na tipsy. to uczciwa praca i godziwy zarobek.

Wbrew twoim przewidywaniom to aniela "daje siana". Mimo wrecz chirurgicznej
                                                    skrupulatnosci w wytykaniu bledow ortograficznych innym - przestala je
                                                    dostrzegac w swoich wypowiedziach: "wolych" napisala, a nie "wolnych".

• niech Re: do niecha 05.03.03, 01:10
                                                    Wiesz, napisalem z 10000 postow. Staralem sie, ale w nich jest co najmniej 1000
                                                    bledow. Zwlaszcza ze pisze bez diakrytykow i czasami nie pamietam jak jakies
                                                    slowo wygladalo. Co wiecej - zdarzalo mi sie pisac z trzema zaprzyjaznionymi
                                                    promilami. Daruje ten blad anieli - choc nie wiem dlaczego. Ludzka rzecza jest
                                                    bladzic - dlaczego wiec ona go popelnila?
                                                  • Gość: aniela Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 01:13
                                                    bo to nie byl ort. blad ale zwykla literowka (z zaswiatow juz ten problem Wam
                                                    rozwiazuje zebyscie sen mieli spokojny)
                                                  • niech Re: do niecha 05.03.03, 01:16
                                                    Jemiolko, nie spisz? Taka strata czasu. W nocy mozna sie zsikac...
                                                  • miltonia Re: do niecha 05.03.03, 01:24
                                                    Niech, nie rozpaczaj. Jutro też jest noc i na pewno gdzieś spotkasz Anielę.
                                                  • niech Re: do niecha 05.03.03, 01:25
                                                    Taka rozpalona jak dzis? Ona juz nie ma kasy na benzyne...
                                                  • zdziwiony1 do anieli 05.03.03, 01:29

> bo to nie byl ort. blad ale zwykla literowka (z zaswiatow juz ten problem Wam
                                                    > rozwiazuje zebyscie sen mieli spokojny)

"Literatka" to taka szklanka, badz forma zenska, od slowa "literat". Natomiast
                                                    twoja tzw. "literowka" jest wynikiem lenistwa i/lub silnego wzburzenia.
                                                    Uzycie slowa "literowka" nie tlumaczy cie wcale. Napisalas slowo z bledem.
                                                    Jesli tak chetnie i z namaszczeniem poprawiasz innych, upewnij sie, ze sama
                                                    ZAWSZE piszesz bez bledu.
                                                    Inaczej jestes smieszna.
                                                  • miltonia Re: do anieli 05.03.03, 01:31
                                                    Widzę Niech, że masz ostrego konkurenta. Ależ ta Aniela ma powodzenie, tylko
                                                    pozazdrościć.
                                                  • niech Re: do anieli 05.03.03, 01:33
                                                    Bo z niej taka fem fatal. W gumiakach... Czy kla(e)pkach...
                                                  • miltonia Re: do anieli 05.03.03, 01:38
                                                    To po co ja męczę się w szpilkach?
                                                  • Gość: Kagan Re: do anieli IP: *.vic.bigpond.net.au 05.03.03, 03:39
                                                    miltonia napisała:
                                                    To po co ja męczę się w szpilkach?
                                                    K: Z twoimi krzywymi nogami, to i szpilki nie pomoga...
                                                    Polecam habit zakonny i sandaly...

• miltonia Re: do anieli 05.03.03, 10:29
                                                    Nie wysilaj się Kagan, i tak się z Tobą nie umówię.
      • mallina Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 17:49
        a kiedys w przyszlosci bedzie sie dalo..mam na mysli dopisanie sie do
        archiwalnych..
        • tebe Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 18:05
          Jeśli to było pytanie - nie, nie będzie się dało. Na tym
          polega ich archiwalność :-)
          • Gość: mallina Re: Wyszukiwarka IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.03, 18:23
            to bylo pytanie:-))
            dzieki, chociaz szczerze mowiac to szkoda..
      • mikolaj7 Re: Wyszukiwarka 04.03.03, 19:22
        z wrazenia az sprawdzilem.
        faktycznie - znalazlo sie ze trzy tysiace moich postow. i
        tak mam wrazenie, ze brakuje jeszcze sporo (czyzbym od
        pazdziernika napisal ledwie tysiaczek? ;-))
        w kazdym razie fajnie, ze wyszukiwarka wreszcie dziala
        • tebe Re: Wyszukiwarka 05.03.03, 10:41
          No Mikołaj, słabiutko :-) Co do prywatnych - na pewno nie będzie można przeszukać wszystkich. Bo jaki sens miałyby wtedy ukryte.
          • Gość: mikolaj Re: Wyszukiwarka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 21:18
            tebe napisał:

> No Mikołaj, słabiutko :-)

ach, bo juz dawno ubzduralem sobie, ze mam 15k i troche
            zwolnilem tempo ;-))

Co do prywatnych - na pewno nie będzie można przeszuk
            > ać wszystkich. Bo jaki sens miałyby wtedy ukryte.

no ale.. przeciez jesli wyskoczy w wyszukiwarce post
            'ukryty' to, zeby go zobaczyc trzeba bedzie wejsc na to
            forum, czyli w efekcie i tak osoba niepowolana go nie
            zobaczy.

pozostaje jeszcze kwestia otwarta, jak bedzie pojawiac sie
            tytul, ale mozna pisac "post z forum ukrytego
            jakiegos_tam", zamiast niego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka