Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:45 jak można wylogować się z forum? Link Zgłoś Obserwuj wątek
no_login Re: wylogowanie 18.01.07, 10:05 > Nacisnąć przycisk "wyloguj się" Taką samą funkcję pełnią przyciski "wyślij" i "zaloguj się" Link Zgłoś
istna Re: wylogowanie 18.01.07, 12:20 Dla stuprocentowej pewności wylogowania można też kliknąć w czyjąś wizytówkie. Link Zgłoś
jan.kran Re: wylogowanie 18.01.07, 13:45 Beata , nie możesz się wylogować ? Jak TY to robisz ? Bo ja to wystarczy ze na forum spojrzę i już mnie wylogowywuje:(((( Link Zgłoś
romy_sznajder Re: wylogowanie 18.01.07, 15:21 > Taką samą funkcję pełnią przyciski > "wyślij" i "zaloguj się" oraz duza frekwencja na forum. takze godziny szczytu (dzienne). i godziny konserwacji serwera (nocne). Link Zgłoś
beata_ PS. Forum załatwia to zgrabnie za ciebie :-))) 18.01.07, 12:08 Tak poza wszystkim :-) Link Zgłoś
yoma Re: wylogowanie 18.01.07, 16:04 Och, istnieje mnóstwo sposobów. Napisać post. Kliknąć w wątek. Spróbować przenieść się z forum na forum. Nacisnąć przycisk "odpowiedz". Nacisnąć przycisk "następny list". Itd. Link Zgłoś
Gość: Dżejms Re: wylogowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:12 o właśnie... HOP... i już po logu... Link Zgłoś
hieroglif1 Re: wylogowanie 18.01.07, 20:19 ja to rozumiem. Nie każdy woli sam się wylogowywać. Czasami wylogowywanie przebiega systemowo. A tytuł tego wątku nie uściśla dokłdaniej przebiegu ewentualności, robi to dopiero rozwinięcie wątku, zatem bez rozstrzygania pewnie chodzi o to, co każdy sam napisał. Link Zgłoś
cover_wielki Re: wylogowanie 18.01.07, 20:21 Bo to takie ćwiczenia z wklepywania hasła są. Kto często powtarza ten mniej sie myli. Link Zgłoś