pure_cashmere 16.09.21, 20:17 dokonałam spisu powszechnego przez internet i nie dostałam potwierdzenia na email. Jak się loguje na stronie spisu na gov.pl wyskakuje mi komunikat że spis został zakończony i mam się wylogować. Czy ktoś tak miał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: spis powszechny 16.09.21, 20:26 Też nie mam potwierdzenia, ale tam nigdzie chyba maila nie podawałam 🤔🤔🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: spis powszechny 16.09.21, 20:29 no ja właśnie chyba też nie, w każdym razie nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: spis powszechny 16.09.21, 20:29 to jak teraz udowodnić że się spisało? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: spis powszechny 16.09.21, 20:47 Ale komu chcesz udowadniać, niech sobie sami sprawdzą. Też nie mam zadnego maila z potwierdzeniem, jedynie maile potwierdzające zgłoszenie do loterii spisowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: spis powszechny 16.09.21, 20:49 no ja właśnie nie dostałam tego maila, w którym się dostaje ten kod do loterii Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: spis powszechny 16.09.21, 20:47 Mam nadzieję, że nikt nie będzie żądał dowodu Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: spis powszechny 16.09.21, 20:51 no ja się właśnie zastanawiam, bo jak ktoś stwierdzi że twojego spisu nie ma to jak udowodnisz że to zrobilaś? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: spis powszechny 16.09.21, 21:01 A jak ludzie się spisują telefonicznie to mają potwierdzenie? Albo u rachmistrza na festynie? Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: spis powszechny 16.09.21, 21:20 nie wiem, skąd mam wiedzieć? nie spisywałam się ani na festynie ani telefonicznie. Może ktoś na forum tak się spisał i wie. Odpowiedz Link Zgłoś
arielta Re: spis powszechny 16.09.21, 21:26 Komunikat, że spis został zakończony i prośba o wylogowanie potwierdza, że ktoś się spisał prawidłowo. Żadnych maili system nie wysyła, ja zresztą nie podałam żadnego kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś