Gość: inka IP: *.chello.pl 26.07.08, 07:10 Hej działa Wam strona cafe gazeta? Mi się w ogole nie wyswietla strona... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cafe.pl Re: cafe gazeta IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.08, 19:47 Cafe wysiadło... w końcu to wersja beta, nic dziwnego. Może uruchamiają pełną wersję? Link Zgłoś
Gość: tommy Re: cafe gazeta IP: *.chello.pl 17.08.08, 21:11 od rana nie działa dziwne że przez tyle godzin nic nie zrobili jesli zmieniaja na pelna wersje to moga to robic w nocy, albo zamiescic komunikat ze nie bedzie mozna korzystac z portalu ;-/ swoja droga to niezla bezczelnosc nie spotkalem sie z portalem czesto odwiedzanym ktory pozwolilby sobie na kilkunastogodzinne przerwe:/ Link Zgłoś
moonsfera Re: cafe gazeta 17.08.08, 23:55 zgadzam się z przedmówcą :) mogliby łaskawie chociaż zamieścic ogloszenie, że strona będzie "nieczynna".. ale robić zmiany w niedzielę, kiedy człowiek ma najwięcej czasu na "rozmowy" to... trochę niepoważne :((( Link Zgłoś
kwasioro Re: cafe gazeta 18.08.08, 08:11 Nie odbiera mi portal.Czy tez macie takie problemy? Link Zgłoś
bigbadmac Re: cafe gazeta 18.08.08, 08:33 Uuuu rozumiem, że mamy wakacje, długi weekend do tego, ale żeby aż tak sobie imprezować to nieprofesjonalne... Ja chcę moje cafe i najchętniej z wszystkimi wiadomościami i kontaktami. Link Zgłoś
Gość: Lara Re: cafe gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 08:46 Najwidoczniej czeka nas dłuższa przerwa w działaniu cafe... zepsuło się wczoraj mniej więcej o 13... nie przypuszczałam że prowadząc tak duży portal można tyle czasu nie reagować na usterkę.. :-/ Link Zgłoś