IP: *.chello.pl 27.02.09, 15:15
Co się porobiło z obrazkami? Tylko proszę mi nie pisać o awarii i, że przepraszacie? Konkrety!!
I jeszcze bardzo proszę, żeby Giwi mi nie odpowiadała, nie ten poziom odpowiedzi:)
Ostatnia prośba, nie każcie mi pisać maila, wielu by chciało znać odpowiedź, do tego służą fora, ponoć?:)
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Może tu? 27.02.09, 15:18
      Wyczyść ciasteczka. Jeśli oczekujesz odpowiedzi od konkretnej osoby to mailik. :-)
      • Gość: jola.iza Re: Może tu? IP: *.chello.pl 27.02.09, 15:29
        Giwi, a pocałuj mnie i resztę ludzi w ciasteczka przy pomocy maila?
        Wyraźnie piszę, macie problemy, łaskawie rzućcie hasło na fora:
        'wyczyść ciasteczka, napisz maila, przepraszamy przerwa techniczna"
        Wszystkie inne fora chodzą oprócz gazetowych? A kto tam taki wrażliwy na "ciasteczka"? Taki wrażliwy, że wyszukiwarka nie pokazuje forów według aktywności, zaznaczonej, tylko alfabetycznie?
        Ja nie oczekuję odpowiedzi konkretnej osoby, ja tylko nie chcę Twojej w sprawach technicznych, bo wybacz Słonko , nie będziesz ojca dzieci uczyć robić? Pojęłaś? Twoja wiedza , przy mojej jest malutka, sorki, nie wymagam od Ciebie wiedzy informatycznej:)
      • Gość: jola.iza Re: masz Gwii IP: *.chello.pl 27.02.09, 15:50

Po wyczyszczeniu, przed minutą, coby nie wyszło, że Ci nie wierzę :)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=91986948
      • wkkr czy ty nie rozumiesz że 27.02.09, 17:51
        wqrzasz ludzi swoją obecnością?
        Człowiek prosi ciebie byś się nie odzywała, ale ty nie potrafisz
        jegop prośby usznować!
        Boże, ależ ty nachalan jesteś!
        • giwi Re: czy ty nie rozumiesz że 27.02.09, 18:14
          To jest forum publiczne, na którym mogą się wypowiadać wszyscy. :-)
      • wanilinowa Re: Może tu? 27.02.09, 19:10
        giwi, wytrzymałaś w milczeniu 3 minuty! gratuluję:)
    • siwa Re: Może tu? 27.02.09, 15:56
      Przykro mi za duże masz wymagania. Nie umiem odpowiedzieć tak, żebyś była
      zadowolona.
      • Gość: jola.iza Re: Może tu? IP: *.chello.pl 27.02.09, 16:00
        Oki, dzięki, ale Siwa, zajrzyj na forum : fora prywatne, na testowe, no nie
        działa.Coś nie gra, wyszukiwarka wariuje takoż. Ja wiem, że nie wina
        moderatorów, podpowiedz, kto mi odpowie i gdzie?
        • siwa Re: Może tu? 27.02.09, 16:10
          Była <Słowo Którego Nie Mogę Wymawiać>, za którą oczywiście nie przepraszam.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=91987863
          Już powinno być ok.
          • Gość: jola.iza Re: Może tu? IP: *.chello.pl 27.02.09, 16:39
            W porywach, tylko w porywach bywa ok :)
            Nie przepraszaj, za to czemu nie jesteś winna, ale może opieprz? Jak i My Was?
            :) Wróć na testowe:)
            • siwa Re: Może tu? 27.02.09, 19:33
              Robię to, uwierz.
              Dzisiaj namawiałam naszych programistów, żeby przyszli tutaj z Wami pogadać.
              Jakoś bez euforii do tego pomysłu podeszli.
              • wanilinowa Re: Może tu? 27.02.09, 19:38
                i co, teraz ma nam być głupio że ciągle narzekamy na spartoloną robotę programistów?
                w każdej pracy trafiają się niezadowoleni klienci, ale tylko u was można sobie
                to olać, "podejść bez euforii", i wysłać Siwą żeby się pobawiła w słówka.
                zadroszczę :)
                • zerva Re: Może tu? 27.02.09, 21:33
                  Nie olewamy.
                  Staramy się, żeby działało. Nasza technologia też. Tylko czasem potrzeba czasu
                  na zlokalizowanie problemu, znalezienie rozwiązanie i wdrożenie go :)
                  • wanilinowa Re: Może tu? 28.02.09, 01:20
                    rozumiem, że potrzeba cierpliwości, ale czy musicie wystawiać ją na dodatkową
                    próbę pozwalając siwej na ironiczne i nic nie wnoszące komentarze w wątkach o
                    problemach z forum? litości dla mej cierpliwości :)
                    • siwa Re: Może tu? 28.02.09, 18:27
                      Bez żartów, przy takiej ilości (eufemistycznie mówiąc) ironii, jaką (zazwyczaj
                      słusznie) wylewacie na nas, nie powinniście być aż tak wrażliwi.
                      • wanilinowa Re: Może tu? 28.02.09, 18:47
                        nie jestem wrażliwa na ironię, pławię się w niej. chodzi mi tylko o to, że
                        pisząc na czerwono mówisz w imieniu portalu. można więc przypuszczać, że płacą
                        Ci za wkręcanie ludzi w absurdalne dyskusje. czy to jakiś rodzaj gry na czas? Ty
                        tu zabawiasz petentów żarcikami w stylu "wyczyść ciasteczka" czy też "o jakie
                        problemy z logowaniem Ci chodzi?" a programiści przetrzepują magazyny w
                        poszukiwaniu myszy która pogryzła kable. jeśli tak, to zwracam honor - w
                        przeciwnym razie jesteś Twoje uszczypliwe komentarze są nieprofesjonalne

PS: tak lepiej, czemu nie używasz czarnego loginu za każdym razem kiedy bawisz
                        się na FoF i FoM?
                        • siwa Re: Może tu? 28.02.09, 20:17
                          W tym wątku jola sobie nie życzyła info o awarii ani moich przeprosin. O awarii
                          wiedzieliśmy (jak Jola pisała, już była usuwana), a wypada za nią (jak za każdą)
                          przeprosić.
                          W takiej sytuacji jak rozumiem potrzebuje "chłopca do bicia". To dostała.
                      • Gość: poi Re: Może tu? IP: *.aster.pl 28.02.09, 19:21
                        skoro zauwazacie juz problem (propocjonalny do ilosci), to moza czas
                        najwyzszy na odpowiednie dzialanie (aby ja zmniejszyc)?
                        • siwa Re: Może tu? 28.02.09, 20:14
                          Dowcip polega na tym, że działania podejmujemy codziennie. I wszystkie Wasze (i
                          nie tylko) zgłoszenia przekazujemy. Dyszymy też programistom za plecami, żeby
                          coś z problemami zrobili.
                          Kolejne złośliwości nic nie przyspieszą i nie zmienią.
              • Gość: jola.iza Re: Może tu? IP: *.chello.pl 27.02.09, 20:54
                "Uwierz", a mam inne wyjście?:)
                To ja poproszę o adres pod którym mam pisać, ale do programistów, a jeszcze
                lepiej o telefon :)
                • siwa Re: Może tu? 27.02.09, 22:51
                  forum@agora.pl
                  Przekazujemy programistom wszystkie zgłoszenia.
                  Nie ma telefonicznego supportu.
    • wanilinowa Re: Może tu? 27.02.09, 19:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=91717047
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka