Dodaj do ulubionych

za co lubie giertycha

26.10.06, 14:23
dlaczego podoba mi sie giertych - poniewaz w jednym ma racje. czego stasinskie i inne tego typu osobniki - tudziez kolorowa gromada pacyfiarzy nie pojma

otoz szkola w Polsce wyglada wciaz tak jakby wladza byli zaborcy. to wlasnie z tych czasow wziely sie nasze obyczaje - sciaganie, zzynanie, traktowanie nauczycieli jako wrogow.

problem jest taki ze bez dyscypliny nic sie tutaj nie zdziala. szkola ma uczyc - a nie stanowic przechowalnie bandziorow z blokowisk

bardzo slusznie - mam nadzieje ze giertych rozgoni to szemrane towarzystwo z ZNP. a i fartuszki moga wrocic :)

ps-ja mam szkole juz za soba, ale domyslam sie ze jakbym mial 10 lat to by mi mrozilo krew w zylach.

ale tak trzeba - jesli chemy pozbyc sie niedoksztalcenia oraz chuliganerii
Obserwuj wątek
    • crotalus1 Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 14:25
      Szkoła ma nie tylko uczyć, ale wychowywać!!! Nauczyciele to leniwe barany,
      które tylko wyklepują zdania z podręcznika.
      • filut Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 15:57
        crotalus1 napisał:
        > .... Nauczyciele to leniwe barany, które tylko wyklepują zdania z podręcznika.

Masz, skubańcu, rację!!!
        To piszę ja, który był belfrem przez 3 lata [dodatkowa chałtura w ZSZ]!
        Kurza twarz [żeby nie dosadniej], jakież problemy potrafili wymyśleć te
        belfry! :))
        Ja nie miałem problemów w kontaktach z młodzieżą, nawet z tą tzw. trudną!
        Ja ich szanowałem, a oni mnie.
        Po latach to moi uczniowie poznawali mnie na ulicy i sami nawiązywali rozmowę o
        życiu i ich aktualnej sytuacji [nie o wszystkim zwierzyłbym się min.
        Ziobro/Zobremu(?):)))].
    • wujcio44 Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 14:25
      marcus_crassus napisał:
      > ale tak trzeba - jesli chemy pozbyc sie niedoksztalcenia oraz chuliganerii

Masz na myśli chłopaków z LPRu?
      • marcus_crassus nie warto sie klocic z wszystkim z zasady 26.10.06, 14:33
        szkolnictwo to nie pogadanka u pani psycholog. bez kar, konsekwencji i stanowczosci sie nic nie zrobi.
        • pandada gó.. się znasz na wychowaniu 26.10.06, 19:02
          jak zresztą na wszystkim

Moja żona, jako psycholog, odzyskała dla ludzkości kilku młodocianych. Myślisz,
          że kto jest bandytą? Np. chłopak katowany i gwałcony latami przez ojca.

Wg twoich bredni najgorsza przestępczość powinna być w Danii i Szwecji, a
          najwspanialsi powinni być wychowankowie HJ - tam królowała dyscyplina.
    • papryczka_ag Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 14:31
      Za to że jest śmiertelnikiem.
      • ave.duce Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 14:47
        papryczka_ag napisała:

> Za to że jest śmiertelnikiem.

A ja za wdzięk i bezpretensjonalność!

i.wp.pl/a/f/jpeg/10505/roman_giertych_sklep_mina_450.jpeg
        P.S. Zajrzyj do skrzynki.

;)
    • venus99 Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 14:51
      problem polega na tym,że teza o tym,że Polska jest pod władzą zaborców jest
      całkowicie prawdziwa.jesteśmy po zaborem głupoty,ciemnoty,krętactwa i
      zakłamania.
      • w11mil lubie takie posty; upewniaja mnie że dobrze ulokow 26.10.06, 14:53
        ałem swoje sympatie polityczne

venus99 napisał:
        > problem polega na tym,że teza o tym,że Polska jest pod władzą zaborców jest
        > całkowicie prawdziwa.jesteśmy po zaborem głupoty,ciemnoty,krętactwa i
        > zakłamania.
        • venus99 Re: lubie takie posty; upewniaja mnie że dobrze u 26.10.06, 14:53
          dobrze ale do czasu.
          • karbat Re: wyizolowane pokolenie Giertycha 26.10.06, 15:07
            niech Giertych izoluje mlodziez majaca problemy z dyscyplina
            po kilku latach wyrosna z niej wyizolowani slabo wyksztalceni z pietnem
            izolacji ,dorosli - ci inni .
            • w11mil a skąd się wzieli dotychczasowi degeneraci? 26.10.06, 15:11
              przeciez Giertych rządzi dosyć krótko

karbat napisał:
              > po kilku latach wyrosna z niej wyizolowani slabo wyksztalceni z pietnem
              > izolacji ,dorosli - ci inni .

• karbat Re: a skąd się wzieli dotychczasowi degeneraci? 26.10.06, 15:39
                ci jak piszesz degeneraci i ci wyizolowani przez Girtycha beda powodowac ,ze
                problemy z trudna mlodzieza nasila sie .
                zauwaz ,ze problemy z taka mlodzieza spoleczenstwa liberalne ( popsute jak
                mowi kosciol ) np.Holendrzy ,czy Dunczycy maja znacznie mniejsze
                • w11mil ja wierzę jednak w rozsądek bandytów 26.10.06, 15:45
                  ze będa potrafili powiązac skutek z przyczyną czyli to, że złe czyny są karane
                  • d.z Re: a ile to tych przypadków było 26.10.06, 15:51
                    nie podniecajmy się tylko policzmy.
                    Równie dobrze można zakazać ruchu samochodów prywatnych (jak w Korei Północnej)
                    a umotywowac to chęcią ochrony ludzi przed zabijaniem.
                    To prost i trywialna metoda dokładnie wpisująca się w zachowania zaborców.
                    Za mordę i cisza! Tak będzie wygladac szkoła.
                    Musze zmartwić wszystkich zwolenników giertychowej metody.
                    W szkole może i młodzież za mordę się weźmie ale co poza szkołą?
                    Dwie przecznice dalej "grzeczna i trzymana za modrę" młodzież szkolna może
                    organizowac napady na swoich kolegów. To już bedzie poza szkoła więc Giertycha
                    to obchodzić nie będzie. W szkole w dupę a po szkole i za szkołą młodzież
                    odreaguje to na społeczeństwie jeszcze bardziej.
                    Nie tędy droga.
                    • w11mil któredy droga? 26.10.06, 15:53
                      .z napisał:

> Nie tędy droga.
                      • d.z Re: trzeba pomyśleć. 26.10.06, 15:57
                        po to ja idę na wybory i wybieram, po to z moich podatków opłacani są i to
                        bardzo dobrze "wybrani" aby w moim imieniu pomyśleli i zaproponowali
                        rozwiązania dla problemów, o które ja nie musze się martwić.
                        Ja to ocenię i zweryfikuję podczas nastepnych wyborów.
                        Takie moje prawo.
                        • w11mil to juz trwa 17 lat; szkoda niewinnych ludzi 26.10.06, 16:04
                          d.z napisał:
                          > po to ja idę na wybory i wybieram, po to z moich podatków opłacani są i to
                          > bardzo dobrze "wybrani" aby w moim imieniu pomyśleli i zaproponowali
                          > rozwiązania dla problemów, o które ja nie musze się martwić.
                          > Ja to ocenię i zweryfikuję podczas nastepnych wyborów.
    • haen1950 Re: za co lubie giertycha 26.10.06, 16:01
      Cenię Giertychów z całkiem innej mańki. Uświadomił nam boleśnie, ile głupoty i
      quasi faszystowskiego świństwa drzemie w narodzie, który zawsze był dla Europy
      synonimem wolności, tolerancji i poszanowania dla innowierców w wierze i
      poglądach.
      • w11mil ci degeneraci ze szkoły to byli innowiercy? 26.10.06, 16:06
        haen1950 napisał:

> quasi faszystowskiego świństwa drzemie w narodzie, który zawsze był dla
        >Europy synonimem wolności, tolerancji i poszanowania dla innowierców w wierze
        i poglądach.
        • marzeka1 Re: ci degeneraci ze szkoły to byli innowiercy? 26.10.06, 16:40
          Pewnie tak, jacyś kosmici, a my się ich czepiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka