kontonaspam 09.02.10, 12:25 Więc znowu kto nie kupił, przegrał życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekguma1 Pobożne życzenia spekulantów i budowlańców 09.02.10, 12:38 Kolejny artykuł sponsorowany? Pazerni deweloperzy i ci co kupili na samej górce spekulacyjnej powinni dobrze smarować redaktorkowi, bo chyba sam z siebie takiej propagandy by nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec kupię w Krakowie jak spadną do 2750/m2 IP: 82.160.224.* 09.02.10, 15:14 mam w dupie kredyty, za gotowke bede kupowac pakuje kase w skarpete i z miesiaca na miesiac stac mnie na wieksze ale nie bede przeplacal, mam gdzie mieszkac hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hooligan1414 nie bądź taki hej do przodu 09.02.10, 15:19 Tzw. władza ma i na to sposób - dodruk szmalu, czyli inflacja. może sprawic że za lata twej krwawicy będziesz mógł sobie kupic parę najwyżej wranglerów. Nie piszę tego złośliwie, piszę z troską. Nie ufaj nikomu, wszystko sam sprawdzaj. Bo inaczej możni z mordami pełnymi wazeliny popchną cię w anusa. Mógłbym napisać taki kraj, ale to chyba taki świat po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Tęskniłem 09.02.10, 16:57 Tęskniłem za "taniej nie będzie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
hooligan1414 stary, wyluzuj 09.02.10, 17:19 gdzie ja napisałem, ze taniej nie będzie? Jak ma nie być, skoro juz jest. Przestrzegam tylko młodego kolegę (pamiętam koniec lat 80- tych) by nie był nieczego pewien składając kasę (czyli kolorowe papierki) w skarpetę czy nawet do banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec hoooligan nie wiem, czy jestem taki "młody" IP: *.chello.pl 09.02.10, 17:43 ale dzięki że dodrukują to pewne cały czas drukują skur***ny niby dlaczego od połowy 2008 złoty je...ął na łeb na szyję stooq.pl/q/?s=usdpln&c=3y&t=c&a=lg&b=0 pociecha w tym, że bambusy za oceanem zaczęli drukować jeszcze szybciej od nas, i eurosy to samo więc "odrobilismy" cześć co do inflacji - to twierdzę, że ją generuje sfera budżetowa trzeba zapłacić ze dwóm milionom darmozjadów pierdzącym w stołki bo to twardy betonowy elektorat prawie tak dobry jak bezrobotni przecież prywatni z tego co widze właśnie wyp....laja na zbity pysk za drogich pracownikow zastepujac ich tanszymi - to niby skad ta inflacja miala by sie brac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: kupię w Krakowie jak spadną do 2750/m2 IP: *.171.65.147.static.crowley.pl 09.02.10, 15:56 Wuja. W 2005 roku mój dobry kolega miał uskładane na 120tys i liczył że za rok kupi 3-4pokojowe.... Jako przedstawiciel małego biznesu,nie wykazywał dochodu w swojej firmie tak by tym pazerom z rządu nie dopłacać do budżetu:),więc kredytu hipotecznego też nie mógł wziąść... Stukał się w czoło gdy to jego wypatrzone M-4 na Piątkowie wzrosło do 200tys...Jak doszło do 300tys to się chłopak podłamał...że nigdy już...że pójdzie na etat "dla dochodów",że wykaże zysk:) Obecnie z zaciekawieniem obserwuje spadki cen.W ciągu tych 4lat dozbierał prawie 100tys..pojawiają się już oferty za 240-250tys w niskim bloku.CZEKA.!!! Tacy jak on wiedzą ile wysiłku i wyrzeczeń kosztowało uzbieranie 200tys. Jelonki kredytowe wiedzą tyle,że jak przyjdzie bida to trzeba będzie do mamy na obiad....przecież rata zapłacona musi być!!!! BTW.Jak tam klienci mbanku i innych tworów hipotecznych?Jak tam się czują kredytowcy z niskim wkładem gdy franek był po 2zł w 2008 a mieszkania najdroższe???? Za rok /2011/ przychodzą pierwsze dopłaty do ubezpieczenia niskiego wkładu.Życze powodzenia i radzę zacząć już zbierać pieniądze...Podpowiadam.Przy kredycie na więcej niż 300tys we franku koszt takiej "dopłaty" to minimum 5tys zł.... Współczuję.Szczerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kupię w Krakowie jak spadną do 2750/m2 IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.10, 16:23 Twój kolega czeka, a inni od lat mieszkają u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kupię w Krakowie jak spadną do 2750/m2 IP: 86.47.59.* 09.02.10, 17:16 U siebie? Chyba u bankowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec hehehe areq już lecę kupować... IP: *.chello.pl 09.02.10, 17:27 nie strasz nie strasz bo się zesr... gościu w 2011 to wejdzie ale podatek katastralny wtedy zobaczysz co to jest zjazd cen Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Artykuł żenada 09.02.10, 16:07 Może w Polsce w końcu zaczeliby podawać rzetelne ceny transakcyjne? Mediana ceny transakcyjnej - taka liczba transakcji - taka Przeciez te dane sa u notariusz... naprawde udostepnienie ich nie byloby drogie a pozytek publiczny spory... Bo fakt jest taki że moja rodzina próbuje sprzedać jedno z nadmiarowych mieszkań i nie ma chętnych... Sąsiadka sprzedała za x rok temu, my wystawilismy do sprzedazy w pazdzierniku za 90% x. Od stycznia oferujemy za 80% x a sprzedamy za 75% x i co? Nie ma chetnych... Znalazlo sie dwoch ale jeden chce splacac na raty a drugi zaplacic za rok... bo banki nie chca im dac kredytu... Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Re: Artykuł żenada 09.02.10, 16:09 Dodam że mieszkanie reklamowano na gratce, allegro, oferty i paru innych miejscach w sieci + na tablicach ogloszen spoldzielni i kilku okolicznych supermarketow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kupię w Krakowie jak spadną do 2750/m2 IP: 212.244.73.* 09.02.10, 16:20 Już są po 2750 PLN/m2... za komórkę lub piwnicę. Kupujesz czy czekasz jak będzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus piwnica ok. może być ale gratis do mieszkania IP: *.chello.pl 09.02.10, 17:23 bez piwnicy nie biore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pobożne życzenia spekulantów i budowlańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 17:19 Nie wierzcie w to! Mieszkania będą tanieć do końca świata! Przewiduję w 2020 499 PLN/m2 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Pobożne życzenia spekulantów i budowlańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 17:21 No i widzisz Antuś. Myślałeś że Ci cena za metr do 2 tys zjedzie a tu dalej musisz z mamusią mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 13:47 gdyby Re"ASS" odpuscił trochę ze swoimi śmiesznymi prognozami to nawet można by sie zastanawiac czy ich ta cała pisanina jest godna uwagi jednakze cały czas cisną teze ze drożeje co jest w jawnej sprzecznosci z tym co ma na rynku miejsce. Byc moze został sprzedany pojedynczy apartament ale jedna jaskółka wzrostów nie czyni. A tak wogóle jaki kraj tacy specjalisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 18:50 W bloku w którym mieszkam (kameralny 3-piętrowy budynek) sąsiedzi próbują sprzedać 2 mieszkania. Jedno to kawalerka wykończona w standarcie Ikei, drugie 70-metrowe mieszkanie wykończone w najwyższym standarcie (drzwi sprowadzane z Włoch, drewniana podłoga z jakiegoś egzotycznego drewna, meble na zamówienie, wszystko zaprojektowane przez architekta wnętrz) - wchodzisz i mieszkasz. Kawalerkę sprzedają od 2 lat za 6,5tys/m2, drugie od prawie roku najpierw za 9, potem za 8tys/m2. Dwie ulice dalej, w sumie w gorszym punkcie, dewelolper sprzedaje swoje mieszkania za 8tys/m2 w 8- piętrowym 3-klatkowym bloku. W listopadzie dowiadywałem się o mieszkanie - mieli ostatnie. Miałem się szybko decydować, bo nie zdążę. Dzwoniłem do nich 3 razy w zeszłym tygodniu za każdym razem przedstawiając inne potrzeby i o dziwo na KAŻDĄ okoliczność mieli dla mnie mieszkanie, a to mieszkanie z listopada było jeszcze nie sprzedane. Oczywiście o żadnych upustach mowy nie ma. Naprawdę nie wiem kto jeszcze wierzy w takie artykuły. Popyt jest bardzo ograniczony i zaklinanie rzeczywistości niestety tego nie zmieni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.dublin.corp.yahoo.com 09.02.10, 13:49 i co wy dziennikarzyny i deweloperzy myslicie ze jak powypisujecie bzdury w takich artykułach to ciemny lud to kupi? To juz było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Średnie ceny ofertowe i dlaczego wzrosły ... IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 13:51 "...Warszawska podwyżka to w znacznej mierze efekt wprowadzenia na rynek kilkudziesięciu apartamentów za ponad 20 tys. zł za mkw. We Wrocławiu i w Trójmieście o zwyżce średniej ceny również przesądziły wyłącznie droższe projekty z wyższej półki i apartamenty..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.146.13.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 13:58 Ciekawe kto komu ile zapłacił za ten bełkot. Widać deweloperzy dalej kombinują jak tu sterować kupującym za pomocą prasy. A może by tak wzięli się do roboty i fuszerki nie robili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: 198.28.69.* 09.02.10, 15:38 Deweloperzy to akurat maja klientów głeboko w d.... bo jest to cały czas ich rynek i nie zanosi się by cos miało się zmienić. Możemy sobie tu podskakiwać, narzekać, jęczeć itd. a każdy z nas i tak musi gdzieś mieszkać i będzie się polowę życia zarzynał ale mieszkanie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "będzie się polowę życia zarzynał ale mieszkanie 09.02.10, 16:11 "będzie się polowę życia zarzynał ale mieszkanie kupi." Tak ale niekoniecznie w naszym kraju. Kupi je w kraju gdzie za m² kosztowac go bedzie miesieczna pensje. I wyjdzie na tym trzy razy lepiej jako, ze oprocentowanie pozyczek w niektoych krajach tam gdzie m² kosztuje jedna srednia pensje waha sie w granicach 4% i jest szereg ulg podatkowych kupna pierwszego mieszkania. A jesli juz koniecznie bedzie chcial mieszkac wsrod budowlanych i handlowych zlodziei dzialajacych na naszym rynku nieruchomosci to sam sobie zbuduje wybierajac wsrod coraz wiekszej rzeszy bezrobotnych "fachowcow" tych ktorzy potrafia cos wiecej robiac nasza budowlana fuszerke. Wyjdzie go to rowniez trzy razy taniej. Re: "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj008 Re: "będzie się polowę życia zarzynał ale mieszka IP: 86.47.59.* 09.02.10, 17:19 Kupi wlasnie w 'naszym' kraju bo przecietny Polak jest imbecylem, ktory 3ch zdan nie potrafi sklecic w obcym jezyku, wakacje kupuje all inclusive bo nic z zagranicznych stron nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe A wig-developer leci na pysk od listopada IP: *.pke.pl 09.02.10, 13:59 a tu takie wieści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Ceny materiałów i robocizny spadają a ceny mieszka IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 14:00 rosną? "... Zgodnie z kalendarzem budowlanym w styczniu spadł popyt na roboty budowlane. Analitycy twierdzą, że nie jest to tylko efekt ostrej zimy, ale także braku inwestorów. Od początku roku wyraźnie przyspieszył spadek cen na usługi budowlane oraz wykończeniowe. W grudniu ceny usług budowlanych spadły o kolejne 5-10 proc. w stosunku do grudnia 2009. W lutym przewiduje się dalszy spadek. 15-proc. spadek cen usług w pierwszym kwartale roku przyjmuje się standardowy. Problem zaczyna się wtedy, gdy ceny spadają jeszcze bardziej. Nic nie wskazuje na to, żeby sytuacja na rynku budowlanym była gorsza niż w ubiegłym roku, choć wiele firm przyznaje, iż obecnie zainteresowanie ich usługami jest znacznie mniejsze. Porównując rok do roku, ceny usług budowlanych są nawet o 15-20 proc. niższe niż w styczniu 2009 r. ..." rp 09.02.2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysi0 Re: Ceny materiałów i robocizny spadają a ceny mi IP: 213.134.148.* 09.02.10, 14:14 czytaj rzepę to w zimie w kapciach będziesz spacerował spadek cen usług budowlanych w tym roku dobre, jak zakontraktujesz teraz i zabezpieczysz dobrą umową to może, ale jak tylko śnieg stopnieje to zobaczysz spadki jak świnia niebo, ceny materiałów już się pną do góry, niektórzy develo wstrzymali sprzedaż mieszkań, owszem wciąż problemem jest finansowanie ale najwięksi ostro w wawie startują rok dla branży nie będzie łatwy ale napewno ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
12jarek12 Re: Ceny materiałów i robocizny spadają a ceny mi 09.02.10, 14:21 Gość portalu: rysi0 napisał(a): > niektórzy develo wstrzymali sprzedaż mieszkań, co gorsze niektórzy forumowicze wstrzymali pracę szarych komórek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostka Re: Ceny materiałów i robocizny spadają a ceny mi IP: *.chello.pl 09.02.10, 14:26 Tak Rychu, a wszyscy ludzie teraz w styczniu 2010r. dostali podwyżki pensji o 20-30% i ruszają kupować te drogie mieszkania zbudowane za droższą robociznę i materiały. A we wrześniu to już w ogóle będzie wzrost o 100%, bo dzieci idą do szkoły, a wiadomo, każde dziecko musi mieć osobny pokój do nauki, bo inaczej robi strajk. Tak więc Rysiu - zadzwoń później! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstrzymania stan Wstrzymania stan IP: 77.255.118.* 09.02.10, 15:16 > niektórzy develo wstrzymali sprzedaż mieszkań Większość klientów wstrzymała zakupy mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
12jarek12 gtcn kupiła Rzepę i wszyscy będą to cytować :))))) 09.02.10, 14:02 grupa trzymająca ceny nieruchomości stwierdziła że Mareczek jest już tak niewiarygodny że kupiła Rzepę i teraz wszyscy będą to cytować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostka Re: gtcn kupiła Rzepę i wszyscy będą to cytować : IP: *.chello.pl 09.02.10, 14:30 Tyle, że zapomnieli, że powoływanie się na firmę Reas to jak słuchanie się Oli Szarek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę 09.02.10, 14:09 Dawno nie wypowiadali się eksperci rynku paliw,chyba cena paliw zaspokaja jego dystrybutorów.Cementownie ,wytwórcy ceramiki już płacą frycowe swojej chytrości,może ktoś skalkuluje ceny mieszkań deweloperom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał MATKO BOSKO! IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 14:12 Lećta ludzie szybko bo wszystko wykupią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujcie!!! jedna osoba może kupić tylko 3 apartamenty IP: *.jjs-isp.pl 09.02.10, 14:25 A i tak nie dla wszystkich starczy! Będą tacy co odejdą z kwitkiem! Pośpiech wskazany! Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 tak tak, konieczna reglamentacja 09.02.10, 15:17 Już widzę te tłumy jak na otwarcie MediaMarkt ... i te roześmiane twarze prezesów firm developerskich mogących uraczyć rozentuzjazmowany tłum szufladami w bunkrach. Znowu będzie nam PKB rosnąć na kredyt, rząd będzie przypisywać sobie zaszczyty a prezesi banków premie:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojesie "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: 194.11.24.* 09.02.10, 14:13 Czyli prognozy Grząbki się sprawdzają. Już niedługo ceny w Warszawie będą takie jak w Madrycie. 15k metr to dopiero początek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujcie!!! apartament w Łapach już 14000 za metr kwadratowy IP: *.jjs-isp.pl 09.02.10, 14:24 i to nie koniec! Kto nie kupi przegra życie! Euro coraz bliżej, z hotelami sprawa niepewna, kibice wykupują apartamenty na Tarchominie! Spieszcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc112121212 Re: Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 14:51 To i tak bez znaczenia, bo biedaków nie stać będzie choćby i 6000/metr stała cegła albo nowe. Żeby biedaki kupiły, to chyba 3000/m musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret ROTFL!!! IP: *.aster.pl 09.02.10, 14:54 Paru nawiedzonych developerów WYSTAWIŁO OFERTY po jeszcze bardziej kosmicznych cenach, a dziennikarzyny już się onanizują "ceny ruszyły", "stawki w górę", etc. Żenua do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Mam 25 lat i IP: 212.160.172.* 09.02.10, 15:04 przez te lata doszedłem do pewnego wniosku, mianowicie: w kapitalizmie musisz na wszystkim się znać i polegać na własnym rozumie, zdając się na opinie innych zostanie się bezlitośnie wydy...anym. Rynek mieszkań jest tego najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Swieta racja, Pawle! Zajdziesz daleko... IP: 193.141.68.* 09.02.10, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la czekają nas listy społeczne. jak nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:09 ustawiajcie się już w kolejkach, bo zabraknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hooligan1414 wczoraj zamówiłem beton komórkowy 09.02.10, 15:10 zwyczajny, bialy 24 kl. 550. ze Śniadowa. Bez transportu luzem 6,70 za sztukę brutto. Jak się czujecie idioci podpuszczeni przez MW, ASz i resztę bandy, którzy w szczycie biegunki kredytowej płaciliście 2 czy nawet 2,5 raza tyle? Uwierzyliście, ze w Polsce cegieł zabraknie? pogratulować. Owszem, będzie się budować w tym kraju, tylko zapamiętajcie (teraz do deweloperskich cwaniaków), że nawet największego durnia w krótkim okresie w wała można zrobić tylko raz. Będzie się budować, tylko juz nie za takie chore pieniądze. Jeśli się z tym nie zgadzacie bądź nie możecie przezyć, wracajcie do hodowli trzody, skąd wasz ród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:12 Co się dzisiaj dzieje? Jakas plaga egipska znowu z tymi artykułami o mieszkaniach? Że znowu zdrożeją, ze znowu dają na dziurę w ziemi??? Wieczorem będzie trzeci artykuł sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:19 zgodnie z doktryną: "Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Nie wyrabiasz z kredytami, karty wyczyszczone? IP: 77.255.118.* 09.02.10, 15:21 > Co się dzisiaj dzieje? Jakas plaga egipska znowu z tymi artykułami o > mieszkaniach? Że znowu zdrożeją, ze znowu dają na dziurę w ziemi??? > Wieczorem będzie trzeci artykuł sponsorowany? Już jest trzeci artykuł w temacie: "Nie wyrabiasz z kredytami, karty wyczyszczone?" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek Re: Nie wyrabiasz z kredytami, karty wyczyszczone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:37 Co za piękny kraj... wszyscy chcą mi zrobić dobrze w temacie jak mam wydac moje pieniądze... aż wzruszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykacz "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: *.home.aster.pl 09.02.10, 15:15 wkrotce przez tendobrobyt emeryci i rencisci beda wymieniac swoje mieszkania na jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenton raczej rozpoczeto sprzedzaż drogich lokalizacji IP: *.pitow.wroc.pl 09.02.10, 15:15 których budowy były przekładane. Obserwuje rynek wrocławski. To co widzę to raczej zjazd cen duzych nieruchomości, zwłaszcza domow i poddaszy, widać jak ostra zima daje się we znaki.Duże mieszkania się nie sprzedaja, nie ma komu ich wynająć. Rynek czeka na tańsze nieruchomości. Gdy jedni chcą sprzdać kwadrat za 6za metr to developerzy właśnie oferują ceny ok 5-5.2/m2 i musza wydawac na reklame bo nikt nie chce kupic. A jak się dobrze poszuka to są i ceny na poziomie 4.5-4.8/m2 i też jakiegoś strasznego szurmu na nie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę 09.02.10, 15:21 Jedynie co rośnie to Pan Penis redaktora rzepy i właściciela REAS. Tak się brandzlują tymi domniemanymi wzrostami cen, że czas najwyższy by wymyśleć nową klasyfikację parafilii: ICD-10 F.65-7 fetyszyzm mieszkaniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asde Re: "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: 93.159.129.* 09.02.10, 18:09 świetny komentarz, ubawił mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr ...ANALitycy zgodnie zapewniają IP: *.jmdi.pl 09.02.10, 15:46 koniec z obniżkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daa jak w kraju, gdzie ludzie tak mało zarabiają IP: *.barn.cable.virginmedia.com 09.02.10, 16:16 mieszkania mogą być tak drogie??? No ludzie, kto do tego dopuścił??? Przecież własny kąt to podstawa egzystencji, ludy Afryki mają swoje lepianki, Eskimosi własne igloo, a Polacy zostali stworzeni do wynajmu za ciężkie pieniądze albo kupna jakiejś rudery za kwotę bliską nieruchomościom na Zachodzie tak? Tych pożal się Boże deweloperów, którzy tak wywindowali ceny tych niedorobionych klitek, proponuję rozstrzelać w imię tych, którzy przez to nigdy nie dostąpią "zaszczytu" mieszkania w cywilizowanych warunkach na własnym. Dziękuję ci Polsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekomendacja T "Rz": Ceny mieszkań znów ruszyły w górę IP: 194.114.144.* 09.02.10, 16:28 Rekomendacja T właśnie dziś wchodzi :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś