Dodaj do ulubionych

Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadzen...

IP: 178.73.49.* 11.10.10, 10:31
I tylko Polcay, kurna, najmadrzejsi: nie chcemy euro, bo nie i juz! Bo zlotowka to suwerennosc, srutu-tutu.
Zlotowka, drodzy panstwo, to g... I takie sa fakty. Wkrotce tylko my i Czesi zostaniemy w d... ze swoimi smiesznymi walutkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: cińkciarz Re: Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 10:35
      Nie podniecaj się tak, euro to bankrut.
      • Gość: z Re: Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadz IP: 217.98.20.* 11.10.10, 12:24
        Zapomniałeś jeszce dodać, że w 2012 nastąpi koniec świata...
        To równie ważna i prawdziwa wiadomość jak ta o bankructwie Euro, pysiu ;P
    • Gość: eurosceptyk Carpe diem IP: *.3s.pl 11.10.10, 10:58
      No to trzeba się spieszyć z zakupami bo jak u nas wprowadzą to już nikogo na takie bajery nie będzie stać

poradnik
    • Gość: kosia3 Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadzen. IP: 89.108.214.* 11.10.10, 11:08
      niech się spieszą, zanim zbankrutują

---
      lepsze-ubezpieczenie.blogspot.com
    • Gość: Fanciszek Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadzen... IP: *.dclient.hispeed.ch 11.10.10, 11:33
      Na pewno można wymienić korzyści zarówno z przyjęcia jak i z nieprzyjmowania Euro.

Ale przypomniała mi się pewna historia - znaznaczam, że jest prawdziwa. Otóż kiedy byłem w podstawówce matka mojego kolegi zapisała się w końcu do PZPR. 2 miesiące później partię rozwiązali ...
      Mój ojciec przez wiele lat śmiał się z tego okrutnie.

pozdrawiam,
      Fanz
    • Gość: TW Lolek A my? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:05
      Estończyk potrafi, Węgier potrafi, a my będziemy dalej walczyć o krzyż pod przewodem psychopatycznego frustrata.
    • prac124 Węgry przyspieszają przygotowania do wprowadzen... 11.10.10, 14:08
      Powiela się znany schemat sytuacji kryzysowej. Bank centralny Węgier poczuł konieczność dodatkowego zarobku i postanowił wyciągnąć pieniądze od Węgrów. W tym celu naciska na wprowadzenie euro, jak zresztą czynią banki i prominenci innych krajów. Wszyscy oni mają dobro swoich rodaków głęboko w d...poważaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka