Dodaj do ulubionych

Agresywny sposób windykacji zakazany

• Gość: Ed WOW Kruki odpowiadaja na zaczepki IP: 217.30.159.* 14.04.05, 14:55
      do KI jeszcze się nikt nie przyczepił o pisma a podobno te Wasze bazgroły
      układało grono psychologów i prawników - musieli wciągnąć niezłe ilości towaru
      chłopaki albo Wam to wmówili na szkoleniach z BHP pętaki po zawodówce :)
      • natalii4 Re: WOW Kruki odpowiadaja na zaczepki 21.04.05, 17:15
        Pętaki po zawodówce??? obrazasz a to tez jest karalne . Załoze sie ze
        pradopodobnie sam masz pełno długów i nie potrafisz sobie z nimi teraz
        poradzisz.A to ze Kruk pomaga instytucjom i bankom odzyskać pieniądze to juz
        Cie denerwuje . Najgorsze jest to że przez dłuzników koszty ponosza uczciwi
        klienci banków
    • Gość: adv Re: Agresywny sposób windykacji zakazany IP: *.crowley.pl 14.04.05, 15:17
      To ja jeszcze poprosze UOKiK o zdjecie zastraszajacych napisow z legalnego
      produktu sprzedawanego na terenie Rzeczpospolitej, a opatrzonego wrzaskliwymi,
      straszacymi napisami. Do tego sa w czarnej ramce, co przywoluje na mysl
      ogloszenia pogrzebowe, niepotrzebnie kojarzace sie z legalnym produktem od
      ktorego pobierane sa podatki.
      Chodzi o papierosy.
    • Gość: TATO Dziada wędrownego bajanie IP: 217.30.159.* 14.04.05, 15:22
      Aliści Sami wspomnijcie Dziatki , ileż to razy ostrzegałem a napominałem Onych
      Czarcich Synów , ileż razy koniec haniebny a tragiczny przepowiadałem , a do
      nawrócenia wołałem ... i NIC słuchać Synowie Belzebuba przestróg nie chcieli.
      Nynie za późno ... Jeno wstyd i sromota ... a i dudki uprzednio zagrabione ,
      pora ludziskom będzie oddawać ... tak tak . Wszyćko to z winy Onego
      Bazyliszka , któren w Kruku zamkniony ... jadem jeno jedzie a siarką capi ...
      jątrzy a straszy i do zbrodni zastraszania namawia młódź niekumatą... Młódź nie
      winna Młódź wiadomo młoda jeszcze płocha ... głupia ... jeno Ony Bazyliszek ,
      co wszetecznie sługi swe "Superwizory" na gawiedź szczuje a kapować każe... ale
      cóż nie chcieli słuchać prawdy i nynie potępienia czas im nastał rychły a
      SPRAWIEDLIWY ...
      • pani.baranek Re: Dziada wędrownego bajanie 14.04.05, 15:28
        Panowie z firm windykacyjnych proszeni są o powrót do pracy
        • Gość: TATO Re: Dziada wędrownego bajanie IP: 217.30.159.* 14.04.05, 15:36
          Aliści Córuś mi wyrosła ... no no ... Ty Taty Swego nie napominaj ... bo mimo
          iż Tatko córy swe kocha i owszem mocno .. to na nieposłuszeństwa gniewny a
          straszny i rychło każe ... każdą niesubordynacyję ... bizunem po rzyci dać
          może :))) Bolej lepiej starości szacunek okazać a czoła schylić .. nauk mądrych
          treść wspomnieć ... o przebaczenie prosić .. a kto wie .. może tatko miłosierny
          przebaczy... po główce pogładzi i browar postawi ... ale nie musi on Ci .. nie
          musi ...
    • Gość: Misiek Re: Agresywny sposób windykacji zakazany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:32
      To granda i "curestwo" w ten sposób podchodzić do działania firm ścigających
      nieuczciwych ludzi. Mam wrażenie, że UOKiK we Wrocławiu nie mając co robić
      szuka uzasadnienia swojego istnienia. Powinien szukać go w innych miejscach.
      Mam nadzieję, że odwołanie się od tej bezsensownej decyzji spowoduje jej
      uchylenie, bo za chwilę okaże się, że w ogóle nie można będzie ścigać
      nieuczciwych ze wzgeldu na ich odczucia względem ścigającego. A niedługo potem
      nie będzie można nikogo zatrzymać ani aresztować bo będzie to wywieranie
      presji. Czerwona kartka dla władz UOKiK we Wrocławiu. Nie powinni tam pracować
      bo nie rozmumieją istoty zadań, które powinien wykonywać UOKiK.
      • Gość: Ed nowe info z ZEBRANIA ZARZĄDU IP: 217.30.159.* 14.04.05, 15:47
        W Kruku właśnie powołują sztab antykryzysowy i zebranie zarządu w celu
        odpowiedzi na ataki internautów. Plan opiera się głównie na stworzeniu protest-
        songa puszczanego codziennie w najlepszym czasie antenowym (po wieczorynce) i
        by zjednać sobie społeczeństwo będą rozdawać na rynku we Wrocławiu prezerwatywy
        z emblematem Kruka i podpisem prezesa. Dodatkowo do wszystkich poszkodowanych
        pismami wyślą kolorowe pocztówki ze spóźnionymi życzeniami noworocznymi

Są propozycje nowych koszulek rozdawanych na wrocławskich uczelniach z
        napisami:
        "Gdy Ci pismo nie pasuje,
        Dłuznik strach ogromny czuje"
        oraz
        "Kruk kochany jest i basta.
        Nieważne co mówi windykacyjna hałastra"

Również Prezes Krupa nie chce pozostać bezczynny i chce ofiarować powodzianom z
        Zakopanego swego Harley'a (kierownictwo bróbuje mu wytłumaczyć bezzasadność
        takiego działania, na razie bezskutecznie ale wszyscy są dobrej myśli - gest
        się liczy nie?)
      • Gość: zup Re: Agresywny sposób windykacji zakazany IP: *.idea.pl 14.04.05, 15:59
        Proponuję aby osoby wobec których Kruk narusza prawo, dręczyły ich telefonami np. co drugi dzień o podstawy do przetwarzania danych osobowych.
        Oni nie potrafią odpowiadać na takie pytania i strasznie się motają aż śmiech bierze !
    • Gość: paweł Zlikwidujmy windykację IP: *.dint.wroc.pl 14.04.05, 15:53
      Płacmy wszyscy swoje zobowiązania w terminie a oni zbankrutują. Science fiction
      przecież my wszyscy jesteśmy drobnymi ........
    • Gość: TATO BULLA " ANTE KRUKORUM HERETICORUM" ! IP: 217.30.159.* 14.04.05, 15:55
      My Z Bożej Łaski Pater Pontifex Maximus bullą naszą "Ante Krukorum Heretikorum"
      ogrłaszamy dziś : Bazyliszka Onego Straśnego a Sprośnego ... któren Młódź do
      zła namawiając stręczył a maltretował czynimy wyłączonym ze Wspólnoty . Infamią
      a ekskomuniką obłożon Bazyliszek Ony i Wszyscy poplecznicy jego .. a zwłaszcza
      Syny Belzebuba , "Superwizory" niecne a plugawe , nijajk nie mogą być zbawini i
      karę straśną a słuśną ponieść winni. Przeto z wolnej woli dziś bullą oną więść
      tę ogłaszamy aby nikt z Onym Bazyliszkiem a Sługami jego nie knował , nie
      znosił się a nie gadał ... jeno gdy na drodze spotka jeno pył z sandałów
      strzepnął a ręki nie dawał , okiem nie mrygał ... AD MAIOREM DEI GLORIAM to
      czynimy Dan we Wrocławiu 14 Aprila Anno Domini 2005 .
      Pater Pontifex Maximus
      • Gość: Ed Re: BULLA " ANTE KRUKORUM HERETICORUM" ! IP: 217.30.159.* 15.04.05, 12:24
        Sztab antykryzysowy Kruka podważa zasadność i autentyczność powyższej bulli
        wydając za podszeptem szatana dziełko "Ante Patrorum Maleficorum" i
        zapowiadając niewolę awiniońską
    • Gość: pioneer zy Re: Agresywny sposób windykacji zakazany IP: *.206.113.69.telsat.wroc.pl 14.04.05, 17:44
      żałosne jeszcze troche to ten patafionowaty naród będzie bał się biedronki
      rozkładajacej skrzydełka-ona też jest czerwona, pożyczasz to oddaj. AŻ MNIE SIE
      SERCE KRAJE NA MYŚL O TYCH PANIENKACH NA KTRÓRYCH PSYCHICE ODBIŁ SIĘ JAKIŚ
      CZERWONY RYSUNEK
    • banan_junior Re: Panie Kaczmarski - żartowniś 14.04.05, 18:18
      Wydaje się, że na forum zrobiło się cicho. Zapewne dlatego, że dowcipnisie z Kaczmarskiego i Eurobanku skończyli pracę. O 16.00 poszli do domu. Jutro znowu zaczną wypisywać na KRUKA - zapewne dlatego, że z niego kiedyś wylecieli. Jeżeli tak zajmowali się pracą - to nic dziwnego.
      • Gość: lordofdestruction Re: Panie Kaczmarski - żartowniś IP: *.visp.energis.pl 14.04.05, 18:42
        taaak!
        zapewne kiblujesz w pracy do 21:00 albo 22:00(genialny pomysł niewydarzonego
        leśniczego z Citi)chyba że szykuje się jakaś nocna robótka(a takie przypadki
        też miały miejsce)albo po pracy z takim zaangażowaniem ścigasz "zbiegów"...?
    • Gość: Tomasz Re: Agresywny sposób windykacji zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:22
      " A do firm windykacyjnych trafiają przede wszystkim zatwardziali dłużnicy, wielokrotnie wyzwani do spłaty zadłużenia i permanentnie odmawiający spłaty długu."

BZDURA, rozwiazalem umowe z cyfra+, czekajac na pismo gdzie i kiedy mam zwrocic ich sprzet (karte do dekodera), po 2 miesiacach faktycznie przyszlo pismo ale od Kruka... Widac straszny ze mnie zatwardzialy dluznik na 150zl (niby warta karte), i jeszcze sobie doliczyli kare umowna na 300zl... W jakim to ja kraju zyje..
    • Gość: ja Re: kondolencje panie banan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 20:19
      robić normy spadają a do 22 daleko 20 na godzine bo juz Aruś z góry leci, normy
      normy... Oddajcie nasze bony na święta
    • Gość: pracownik piekne panie kruka IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.04.05, 20:22
      uwielbiam codziennie przechodzic przez krukowe call center i ogladac piekne
      panie. reszta jest milczeniem... :)
      • klara_g Re: piekne panie kruka 14.04.05, 22:36
        nie przeginajcie byli Krukowcy, to ta firma nauczyła Was życia, pracy. Dla więszkości z Was była to pierwsza praca, gdZie zdobyliście doświadczenie i nabraliście kultury pracy. To forum jest przeznaczone nie do prania brudów, lecz do analizy sytuacji, czy podjęta decyzja w ostatnim czasie przez jeden z urzędów jest słuszna. Nie było Was stać na rozmowę oko w oko, to i teraz nie róbcie "sztucznej zadymy". Bohaterowie z Was jak z koziej d....trąba :) Aż mi wstyd za Was. Mam nadzieję, że w Eurobanku, Czy u Kaczmara jest Wam lepiej, martwi mnie tylko, że jak opuścicie obecne swoje firmy też będziecie tak narzekać .....żenada
        • Gość: Lolo Re: piekne panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:44
          Życia to nauczyli mnie rodzice i klimat w którym się wychowywałem... Na pewno
          nie Krook. A nie pracuje w KI ani w Eurobanku.
          I wiesz jedna rzecz w Twym poście mnie przeraża - to nie jest sztuczna zadyma
          ani gorzkie żale... to są opinie ludzi, którzy tam pracowali... Gdyby postów
          bbyło kilka można by to było zrzucić na frustratów, ale w tym przypadku brzmi
          to jak głos tłumu... A Ty bronisz McKrooka jak osoba która poddała
          się "procesom" i "normom". I dlaczego nikt nie chce odpowiedzieć na
          pytanie "jakie były warunki pracy" i dlaczego mimo tak zajefajnego szkolenia
          pracownicy nie zostają z wami...?????
          I wciąż straszne jest to że skoro zatrudniają (to cytat) ludzi bez
          doświadczenia i wykształcenia, czemu uważają że są tacy zaj ebiści i najlepsi w
          branży...??
          • klara_g Re: piekne panie kruka 14.04.05, 22:53
            TY też do tej grupy cc nazleżałeś, a to forum powtarzam nie jest miejscem na gorzkie żale, rekolekcje się skończyły i Twój czas na wyjaśnianie tego również. Kruk może i zatrudnia młodych ludzi, ale dobrze ich szkoli i z całą odpowiedzilnościa stwierdzam, że są profesjonalistami w tym co robią.A osoby, które są skuteczne nie narzekają na cc, więc może po prostu nie należałes do tej grupy. Przykro mi, że zabawiacie się w polowanie na czarownice na tym forum. Nie tak się te sprawy załatwia. Jeżeli znalałeś ciekawsze zajęcie - cieszę się Twoim szczęściem, ale nie twórz dziwnych rzeczy i TY i Twoi koledzy, którzy dołączają się do tych dyskusji. Nie jedna osoba z Nas Wam pomogła w życiu, a teraZ bez pardonu wieszacie na Nas wszystkich psy.To przykre
            • Gość: pantera Re: napewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:33
              ...osoby, które są skuteczne nie narzekają? mam dyplomy za skuteczność, mam nagarody i usciski dłoni prezesa...jakoś to mnie nie przekonuje, sama odeszłam z kruka...a wszystkiego czego sie nauczyłam, nauczyłam sie sama...
            • Gość: RUSEK INKASSO Re: piekne panie kruka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.04.05, 22:58
              teeeaaa fajnie to brzmi kiedy słucha sie juz jako outsider ... powiem tak , o
              tym że tam pracowałem wolę zapomnieć , a w mojej branży w CV wpisałem lata w
              windykacji maleńką czcionką...
        • Gość: pantera Re: piekne panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:22
          ...ja równiez nie pracuje ani w euro ani u kaczmara...i mnie tez kruk zycia nie nauczył, moze chciał, ale nie on od tego.A jesli chodzi o rozmowy oko w oko to przeprowadzałam je wiele razy, ja i moi byli współpracownicy, czy to coś dało ,coś zmieniło?Więc nie wypisuj bzdur,ze to pranie brudów,my nie odgrywamy tu bohaterów, to co piszemy to fakty, o których zawsze głosno się mówiło na zebraniach w pokoju nr 16 i nie tylko, a jeśli nie słyszałas to przykro mi, mozże w tym czasie byłas zajeta przeliczaniem ilosci wpisów, telefonów,długosci przerw, a moze siedziałas w ukryciu nie chcąc i bojąc sie tego słuchać...pomyśl nad tym,z tego nikt ci oceny kwartlanej nie zrobi, nie bój się!!!
        • Gość: havoc i zesłał nas Pan abyśmy siali zamęt i zniszczenie! IP: *.visp.energis.pl 15.04.05, 00:44
          otwieram browara,"lwówek śląski",o już mogę pisać!!
          trzeba kilka rzeczy sprostować:
          nie można mówić obecnie o profesjonaliźmie w firmie Kruk,ludzie pochodza z
          łapanki, niektórzy już słyszeli o naborze z pomocą radia(sic!);nie orientuje
          sie ile obecnie wynosi min. norma telefoniczna 15? 20?(przyznam że z trudem
          wykonywałem 7, przy czym byłem najlepszy w wykonywaniu "ślepych" połączeń)w tym
          przypadku nie można mówić o rzeczowej konstruktywnej rozmowie która ma nakłonić
          osobę zobowiązaną do uregulowania długu,dłużnik nic nie musi,ON może uregulować
          dług jeśli ma taką ochotę!!!
          pracując w kruku wszyscy nauczyliśmy się chamstwa, wulgarności i bezwględności,
          w tej firmie była i pewnie jest prowadzona zwykła indoktrynacja-cytat jednego z
          kierowników, słowa wygłoszone do nowego pracownika "człowieczeństwo zostawiaj
          za drzwiami gdy przychodzisz do pracy"jakie to głębokie

ach profesjonalizm!!!

My operatorzy call center mieliśmy w zwyczaju przychodzić do pracy często w
          stanie wskazującym na spożycie, supervisor czujny jest ale ile to było okazji
          żeby opracować w "box-ie" z kolegami małą wódeczkę, strzelić piwko czy po
          wypaleniu "ziela" móc porozmawiać z naszymi kochanymi dłuznikami, jakie to były
          rozmowy O PANE!!! traciliśmy wątek a nawet zasypialiśmy w zestawie nagłownym

Znaczący był przypadek mojego kolegi z ktorym piłem wódke czystą o ile dobrze
          pamiętam z piątku na sobote, wypiliśmy sporo ,ja kimnąłem się na 2h,on jak pił
          tak wstał i pojechaliśmy na sobotnią zmiane,ja jakoś wydobrzałem,on niestety
          nie! był tak pijany że nie widział nic na monitorze który włączył, osobnym
          problemem było trafienie w guzik Power...

ach rozmarzyłem się...

profesjonalizm

To że na masową skale Kruk zastrasza i lży dłużnik wie każdy, ale co
          najciekawsze wszystko obecnie dzieje się za przyzwoleniem dwóch ptysiów z
          kancelarii,radcy,byli sędziowie sądu okręgowego.Swojego czasu nawet nas
          zapewniali nas że przez telefon jak coś powiemy to i tak można nam mniej więcej
          gó.... zrobić!Faktycznie profesjonaliści!!
          • Gość: Ed Re: i zesłał nas Pan abyśmy siali zamęt i zniszcz IP: 217.30.159.* 15.04.05, 08:38
            taaa małe tete-tete w kanciapce...
            Ja chciałbym z kolei wyciagnąć na światło dzienne fakt pisania testów
            psychologicznych przez nowo-przyjmowanych Kruków, testy najpierw opracowano na
            najbardziej zdegenerowanych jednostkach czyli nas pytania brzmiały:
            - widzisz leżącego pod płotem małego kotka co robisz?
            a) dobijasz go
            b) przechodzisz obok nie zwracając uwagi
            c) próbujesz go ratować
            nie musze chyba dodawać że najlepiej punktowana była odpowiedź "a"
        • Gość: były Krik Re: piekne panie kruka IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.04.05, 22:46
          nie którzy nawet dalej zaszli niz Eurobank, czy kaczmarski zaszli i jest im
          ok , kruk był ok zanim enterprice go przejeli, a potem zrobiło sie towarzystwo
          wzajemnej adoracji--
    • Gość: czarny lolo Re: piekne panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:46
      Eeee tam... Supervisor teraz ma kamerę w WC i wysyła maile do kierowników z
      info co i ile czasu pracownik robi w kiblu. Niedlugo za przekroczenie czasu
      srania trza będzie płacić SV po 5 zł. od kilograma stolca :)
      Pozdrawiam

Lolo
    • Gość: ptaszek Re: piekne panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:32
      znaleźć pracę po Kruku to nie problem - szkolimy ludzi właściwie, utrzymać się
      w tej pracy to juz dla Was pewnie problem. Bo cóż, awans dla Was to przekleństwo
      • Gość: czarny lolo Re: piekne panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:39
        a właśnie że nie... nie jest problemem utrzymanie się na stanowisku. Zawsze
        przeważa nad wszystkim jedna chęć - utrzymanie zdrowia psychicznego na dobrym
        poziomie. A na to składa się kilka czynników: sprzyjające warunki pracy,
        kompetentni przełożeni, dobra płaca, etc. Wiele osób awansowało w nowych
        firmach, nawet jeśli z McKrooka byli usuwani/wyrzucani jako ""bezużyteczni".
        Przypadek?
        • Gość: Kruczek Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.04.05, 21:43
          Wyobraź sobie, że cała masa ludzi w KRUKU ma zarówno:

- warunki pracy
          - kompetentnych przełożonych
          - wynagrodzenie na poziomie

Nie wiem dlaczego każdemu wydaje się, że student zaoczny w swojej pierwszej pracy powinien zarabiać 3000zł NETTO i być od razy Wiceprezesem. Odrobinę umiaru ludzie. Pierwsze co robicie pełznąc po pracę do konkurencji to powieści o pracy w KRUKU. Dostańcie ta pracę bez legendy o sukcesach w KRUKU.
          • Gość: czarny lolo Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:46
            "warunki pracy" czyli co...? każdy ma jakieś warunki pracy...
            • Gość: Kruczek Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.04.05, 21:50
              Wyszło z tego forum dla byłych i obecnych pracowników KRUKA. Jaki to ma sens? Robimy w ten sposób kiepskie wrażenie dla ludzi dookoła. Bluzganie na KRUKA, który Was windykacji nauczył (bo figę każdy wiedział przychodząc - nie zatrudniają przecież ludzi z doświadczeniem w windykacji) stawia Wam naprawdę marne świadectwo.

Trzeba było prosząc o pracę u Kaczmara mówić, że oto byłem windykatorem w najgorszej firmie w Polsce i niczego z tamtąd nie wyniosłem.

Żenada.
              • Gość: czarny lolo Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:55
                Hmmm:
                "Bluzganie na KRUKA, który Was windykacji nauczył (bo figę każdy wiedział
                przychodząc - nie zatrudniają
                przecież ludzi z doświadczeniem w windykacji)stawia Wam naprawdę marne świade
                ctwo."
                To chyba Krookowi marne świadectwo wystawia, skoro zatrudnia nieuków i ludzi
                bez doświadczenia. Czy oddałbyś swoje długi w ręce ludzi, którzy nie wiedzą o
                co w tym wszystkim chodzi...?

Inna sprawa że w kwestii doświadczenia i wiedzy to się nieco mijasz z
                prawdą "pracowniku Krooka"
              • Gość: Ed Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.04.05, 21:55
                Wyszło z tego forum dla byłych i obecnych pracowników KRUKA. Jaki to ma sens?
                Robimy w ten sposób kiepskie wrażenie dla ludzi
                dookoła. Bluzganie na KRUKA, który Was windykacji nauczył (bo figę każdy
                wiedział przychodząc - nie zatrudniają przecież ludzi z
                doświadczeniem w windykacji) stawia Wam naprawdę marne świadectwo.
                Trzeba było prosząc o pracę u Kaczmara mówić, że oto byłem windykatorem w
                najgorszej firmie w Polsce i niczego z tamtąd nie
                wyniosłem.

Ed:Tak to właśnie było

nie zatrudniają przecież ludzi z
                doświadczeniem w windykacji - Ed: no właśnie za to z doświadczeniem w hmm... no
                w czym? bo nie mogę dojść
          • Gość: czarny lolo Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:57
            no to dalej czekam na to jakie to warunki pracy były.....hmmm??
            • Gość: Ed Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.04.05, 21:59
              Lolo daj im czas muszą telefony nadrobić, odbić kartę magnetyczną i podpisać
              się na liście obecności
              • Gość: Kruczek Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.04.05, 22:05
                Chłopaki, z Waszych doświadczeń wynika żeście orłami w Call Center byli. Cały proces myślowy do odwalenia tamże, to jak staruszkę zmotywować do spłaty. Są ludzie co mają pracę trochę bardziej odpowiedzialną i na sporo lepszych warunkach. Ot co. Spać ide.
              • Gość: czarny lolo i jeszcze pytanie dla obrońców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:06
                Dlaczego, skoro tak extra ich szkolicie (tych co nic nie widzą o windykacji, bo
                przecież Krook nie zatrudnia tych z doświadczeniem), nie dajecie im motywacji
                żeby z wami zostali...????????
          • Gość: pantera Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:48
            kompetentnych przełożocnych...a to mnie rozbawiłeś :) :)
            i kto sie chwali tym,ze w kruku pracował ręka do góry!jakoś nie widze lasu rąk...
          • Gość: exkruk Re: piekne (w większości) panie kruka IP: 80.68.236.* 16.04.05, 10:26
            Kto ci tego posta kazał napisać ? Pani baranek? Myślisz, że zostaniesz za to
            kierownikiem albo dostaniesz premię, he he he !!!
            • Gość: Były KRUK do Starych Kruków (bardzo) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.04.05, 22:58
              hej ,a pamietacie złotwłosa SuperVisiora, ta to miala jazdy Uchowala sie ?????
              ponoc FAXY wpisuje u Ewci..., Co porobili z namim wykonczyli nas m i trza bylo
              w nogi zapas , jak sie zwalnialem - to jeszce sie obrazali , Gratulacje dla
              Agnieszk K,, jej wysokosci, zajebisty styl zarzadzania , same kolezanki i
              koledzy ,,,,,a co Dareczka Kometa nie uratowala ..... nie dalo sie , Papiera
              tez sie pozbyli, jak wyczul ze go nielubila Agnieszka jej Wysokosc , uciekl to
              amerykanski bankow.... A moze impra bylych Krukow , w 13.....piatek,
              Mlode Kruki Macie tam jakies Imprezy , oczywiscie nie obowiazkowe...
              pozdro ,
    • Gość: kapitan Pantofel A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.04.05, 22:17
      na najlepszy napis na koszulce oraz jakie cięcia w Kruku nakaże Enterprise
      Investors, na tym kończymy audycję o orłach (ekhem...krukach, sępach i innych
      ptaszyskach) windykacji, tak naprawdę wszyscy z rozrzewnieniem wspominamy Kruka
      i jego kierownictwo codziennie sie za nich modląc w podzięce że nas zmusili do
      odejścia - MAMY O NIEBO LEPIEJ NIŻ PRZEDTEM - (chóralne: wielkie dzięki !!!!)

• Gość: czarny lolo Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:22
        moje typy:
        1. "jesteś nikiem zostań w Kruku kierownikiem"
        2. "gdy mnie windykator nęka moja babcia klęka"
        3. "gdy z Kruka pismo przychodzi, nawet zatwardzenie przechodzi"
        :D
        • Gość: pantera Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:34
          I TY NIEUKU MOZESZ TEZ PRACOWAC W MC KRUKU:) wiem wiem stare jak świat,ale jakie aktulane:)
          • klara_g Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs 14.04.05, 22:46
            to z ciebie nieuka - Kruk zrobił myślacego człowieka? Tak myślałam przez chwile, ale teraz uważam, ze niektóre osoby są nierefomowalne i z całą pewnością można i ciebie do tej grupy dołączyć. WSTYD MI ZA TAKICH JAK TY
            • Gość: czarny lolo Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:49
              a Ty jesteś taka uczona że pracujesz w McKruku pod okiem McWindykatorów za
              McPieniądze i zbierasz McŚmieci :D
              A olej nie stary aby...?
            • Gość: pantera Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:04
              a za co sie wstydzisz,co? przeciez jestes wykwalifikowaną kadrą pracowników firmy kruk,to czego się obawiasz, dbaj o wizerunek firmy! i nie dawaj sie tak łatwo prowokowac...(nie wiem kto się tu powinien wstydzic)ale windykatorem to ty nie jestes chyba....?
            • Gość: RUSEK INKASSO Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.04.05, 01:04
              a ja twierdze że to własnie oni próbowali mi odebrac świerzeżość mysli itd itp
              tak więc za nikogo sie nie wstydze , no chyba że za tych co żyja nadzieja że
              kruk ich nie załaduje w kakaowe oczko
      • Gość: pantera Re: A jutro dowiemy się kto wygrał konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:53
        ja chciałam sie przyłaczyć do chórlanego WIELKIE DZIEKI!!!! TYLKO,ZE MI NIEJEST O NIEBO LEPIEJ ,A O DWA NIEBA :)A CÓŻ ONI MOGĄ JESZCZE PODCINAC? MOZE SKRZYDŁA ? TO IM NAWET NIEŹLE IDZIE.ALE MAM JEDEN POMYSŁ DLA INWESTORKA:MOZNA POPRZEDZIELAC WSZYSTKIE STANOWISKA NA PÓŁ (BEDZIE ICH DWA RAZY WIECEJ, TYM SAMYM DWA RAZY WIECEJ SIŁY ROBOCZEJ), ZLIKWIDOWAC TOALETE(PO CO SKORO I TAK NIE MA CZASU ZEBY SIE W NIEJ SPOKOJNIE SKUPIĆ)I ZASTĄPIĆ JA KOLEJNYM STANOWISKIEM SUPER V, TYM RAZEM TAKIM Z KAMERKĄ Z PODGLADEM NA WSZYSTKIE ODDZIAŁY .... I CO WY NA TO?
    • Gość: TATO STRAŚNE HISTORYJE IP: 217.30.159.* 15.04.05, 09:34
      Taaaa.... dzisiaj mnie ogarnęła nostalgia straśna a wielka ... łza się w oku
      kręci .. kiedy wspomnę złote Krukowskie czasy ... kiedy można było się
      obcyndalać na całego ciesząc się z zasępionych min pryncypałów zarabiających
      nieco mniej od barmanek w Sfinksie ... za to miny srogie przybierających ...
      Któż nie wspomni czule tych miłych sercu komunałów w stylu "Skończyła Ci się
      przerwa...wyczerpałeś czas na przerwy prywatne..", jakże mi brakuje tego
      komizmu sytuacyjnego .. codzinnie występującego praktycznie od momentu
      przekroczenia Kruczego Progu:D Tak .. i jeszcze serio teraz .. to naprawdę
      brakuje tych ludzi .. młodych ludzi , bardzo fajnych , powiem zajebistych ,
      którzy stanowili naprawde super potencjał ... niestety marnowany okrutnie...
      ale jak mówi Pismo : " Nie rzucaj pereł między wieprze" ... nic więc
      dziwnego .. Pozdrawiam Was Wszystkich Kochane Dzieci !!!
      • Gość: Ed Re: STRAŚNE HISTORYJE IP: 217.30.159.* 15.04.05, 09:44
        Swoja drogą chciałbym zobaczyc miny audytorów bankowych jak wchodzą do cc i
        widzą że sprawy kancelarii obsługuja maturzyści nie wiedzący co to debet i
        robiących wielkie oczy słysząc jakiekolwiek pytanie o pełnomocnictwo
        szczególne. Przepytywani są przecież głównie z tego kto jest aktualnym
        kierownikiem departamentu lub w jakim dziale pracujesz. Normy ISO :)

profesjonalizm w każdym calu
        • Gość: TATO JAK ZNAM SZALEŃCÓW POMYŁY :D IP: 217.30.159.* 15.04.05, 10:52
          Nachodzi mnie opętańcza wręcz myśl , rzeknę pewność , że pewne chore umysły
          niebawem zaczną Was Biedne Dziatki prześladować po tych postach na FORUM ,
          sprawdzać a tropić ... mogą numery IP ustalać .. albo inne wszeteczne i
          całkowicie pozbawione sensu czynności przedsiębrać .... ale ja Wam mówię .."Nie
          lękajcie się !!!" Co ma wisieć ... nie utonie ...
          Nie są wstanie zwyciężyć Was Bazyliszki One Sprośne a Straśne ... nawet
          podejmując tak żenująco niehonorowe czynności , uwłaczające jak często w tym
          środowisku bywało elementarnym zasadom poszanowania ludzkiej godności ...
          W sumie szkoda jest nawet odnosić się do takich Jakże chorych pomysłów ...
    • Gość: Harcerz Pozdro dla Kruka IP: 194.146.120.* 15.04.05, 11:01
      i pamiętajcie, że cokolwiek robicie myślcie "CZY TO JET DOBRE DLA FIRMY",
      ponieważ firma jest najważniesza...
    • Gość: Ed PYTANIE DO KRUKA II (wracając do głównego tematu) IP: 217.30.159.* 15.04.05, 11:12
      sądząc po waszych pismach macie sporo detektywów na etacie. A tajemnicą
      poliszynela jest fakt że tylko członek zarządu jaśnie wielmożny pan Krupa ma
      licencję. Po tych pismach i tak MSW ją cofnie i wtedy liczna rzesza detektywów
      zniknie jak śnieg wiosną. Tak samo było jak każdy w Kruku przedstawiał się jako
      mecenas
      • l3ny Re: PYTANIE DO KRUKA II (wracając do głównego tem 15.04.05, 11:30
        WIDZE ZE NIKT Z KRUKA NIE MA ODWAGI NIC NAPISAĆ, ALBO INACZEJ- ZASTARSZYLI ICH
        ZE MAJĄ NIE PISAĆ- TO TYPOWE DLA TEJ FABRYKI. RADA DLA KIEROWNIKÓW " W CZASIE
        PRZERWY ZACHĘCAM DO TARCIA CHRZANU" lub w ramach relaksu "wrzucanie buraków do
        piwnicy- pozdrowienia dla pseudo detektywów z kruka
      • Gość: Ed PYTANIE DO KRUKA II (wracając do głównego tem IP: 217.30.159.* 15.04.05, 13:41
        Nadal czekam na dementi:
        sądząc po waszych pismach macie sporo detektywów na etacie. A tajemnicą
        poliszynela jest fakt że tylko członek zarządu jaśnie wielmożny pan Krupa ma
        licencję. Po tych pismach i tak MSW ją cofnie i wtedy liczna rzesza detektywów
        zniknie jak śnieg wiosną. Tak samo było jak każdy w Kruku przedstawiał się jako
        mecenas
        forum jest o pismach więc pytam dalejno i słyszałem że jednak detektywów u was
        więcej prosiliście bez nazwisk więc nie wymieniam ale chodzi mi o treść czy nie
        uważacie że szermowanie podsłuchem, zdjęciami fotograficznymi, ujawnianiem
        danych osobowych łącznie z majątkiem członków rodziny i wszystko w
        ramach "działalności detektywistycznej" nie jest zastraszaniem?
        Kiedyś w pismach mieliście że w sprawie "MOŻE" będzie sąd "MOŻE" będzie
        komornik, teraz twierdzicie to na pewno, co zrobicie jak MSW zabierze wam
        licencje?
        • Gość: nadleśniczy ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:02
          > Nadal czekam na dementi:
          > sądząc po waszych pismach macie sporo detektywów na etacie. A tajemnicą
          > poliszynela jest fakt że tylko członek zarządu jaśnie wielmożny pan Krupa ma
          > licencję.

masz złe info, chyba dawno w kruku nie byles :)
          Natrzaskali troche tych detektywow, wiecej niz myslisz.
          Widzisz nie tak znowu trudno zostac w naszym kraju detektywem, myslisz ze do
          tego trzeba Oxford konczyc ?
          • pani.baranek Re: ODP 15.04.05, 21:06
            Phi, też mam licencje. Wielkie mi coś. Tyle że wam indywidua z CC u Kaczmara licencje zbędne - "rozwijacie" się na telefonie - tylko w innym Call Center. Ot kariera...
            • Gość: kruk Re: ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:13
              no i do licencji trzeba mieć jeszcze odpowiedni mgr, a pewnie u was z tym
              problem
              • pani.baranek Re: ODP 15.04.05, 21:14
                Właśnie.
            • Gość: havoc Re: ODP IP: *.visp.energis.pl 16.04.05, 01:11
              To symptomatyczne dla firmy Kruk że osoba na stanowisku z taką pogardą
              odnosi się do ludzi którzy pracują w systemie call center. Ale nie można
              wymagać dużo od osoby która zwalnia ludzi bez wachania, ludzi z którymi przez
              dłuższy czas "rozwijała" sie na telefonie, fotelik w fotelik w oszklonych
              boxach.
              Faktycznie o karierze potrafią dużo powiedzieć, polecam metodę "na
              narciarza" ale trzeba uważać na dysproporcje wagowe, być twardym i zacisnąć
              zęby. Problemem również będzie zachowanie kontaktu wzrokowego ("on patrzy na
              mnie czy w ściane?!").A potem te tłumaczenia:"na samochodzie to nie były narty
              tylko statyw".
              Po windykatorach terenowych przyodzianych w ortalionowe dresiki i
              pomykających w ubłoconych mokasynach przyszła pora na stworzenie szajki
              detektywów. Przyznanie wam licencji burzy moje wyobrażenia o detektywach,
              osobach inteligentnych i dociekliwych. Nie oszukujmy się, mielibyście problem z
              odnalezieniem zabawki w Kinder niespodziance!!!
    • Gość: TATO Re: JAK ZNAM SZALEŃCÓW POMYŁY :D IP: 217.30.159.* 15.04.05, 12:27
      Baaa oby jeno parówki ... ale ogniem piekielnym smarzeni .. sami w kotłach
      zamknieni cierpienia liczne znosić będą .... Nie wiada jeno ile lat im
      przyjdzie w onym Mc Donaldzie ślęczeć czy aby nie na wieki ? Jak wiemy zydowiny
      długo nie beda do kruków dokładać .. jeno trefny interes raz zniuchawszy ni
      chybi interes przedadzą a zamkną dechami drzwie one zabiwszy...
    • banan_junior Re: Panie Kaczmarski - żartowniś 15.04.05, 12:59
      To forum straciło jakikolwiek sens. Obrażanie ludzi wymienianych z nazwiska? W ogóle to wygląda na to, że koledzy z KI prowadzą dyskusje za pośrednictwem "GAZETY" wyłącznie ze sobą, siedząc przecież biurko w biurko. Chore.
    • Gość: TATO A KTO BY ŚMIEŁ DZIATKI MOJE RUSZYĆ ... IP: 217.30.159.* 15.04.05, 13:00
      A Kto by śmieł Dziatki Moje ruszyć tedy sprośnik ów wszeteczny niech wie .. że
      żadną miarą spokoju nie zazna .. jeno ze Wspólnoty wyklniony , potępion na
      Wieki winien zrodni staśnych będzie w ręce Oficjum Sanctum naszego wydany , aby
      ogniem a żelazem gnębiony , na przestrogę dla reszty zbrodzieni onych na
      Dziatki Me dybiących... żywcem spalon będzie .... duszy swej uprzednio nie
      uratowawszy jeno na wiekuiste potępienie skazan będzie ... TO OGŁASZAMY
      NINIEJSZYM i WSZEM WIADOMEM CZYNIEMY AD MAIOREM DEI GROLIAM
      Pater Pontifex Maximus
      Dan we Wrocławiu 15 Aprila Anno Domini 2005
    • Gość: izolda Re: piekne (w większości) panie kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:00
      Dajcie już spokój bo czytać się już tego nie chce..... Pracowałam tam b. długo
      i uważam, że wiele mnie ta praca nauczyła.... Gdyby nie względy osobiste, dalej
      siedziałabym na Call Center... Widać, że większości z Was zalezy na tym by
      palić za sobą mosty.... a gdzie doświadczenie które zdobyliście ?? Wielu z was
      nawet o tym nie myśli... tylko o kasie... fakt, kokosów nie było... ale Ja
      jestem dumna, że pracowałam z taka górą jak U.A.K.J.M.R i innymi
      współpracownikami... Zastanówcie się co piszecie !! Jak chcecie krytykować to
      najpierw zacznijcie od Siebie...
      • Gość: Ed Re: Izolda IP: 217.30.159.* 15.04.05, 13:08
        dumna to ty powinnaś być że cie tam nie ma, w sumie to fakt zwolnienia sporej
        ilosci osób wygladał tak że wypowiedzenia dano tym co najmniej zwindykowali w
        danym mies., sprawa rypła się bo banki przesłały uaktualnienia i nagle się
        okazało że ci co mieli najniższą normę i zostali wywaleni tak naprawdę zrobili
        grubo ponad target i później ci pożal się boże kierownicy do nich
        wydzwaniali: "koledzy wróćcie" ale dostawali odpowiedź krótką "pier... się"

co ty na to Izuś ??
        • Gość: izolda Re: Izolda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:12
          witam i pozdrawiam wszystkich byłych Kruczków.... chciałam Ci powiedzieć ED ze
          izolda to nie Izuś..... tu się pomyliłeś........
          No cóż, pozdrawiam Cię równie serdeczenie bo współpracowało nam się nieźle...
          Iza też tu jest ale nie pod tym log...
    • Gość: TATO No no a któż to nam się odezwał :D IP: 217.30.159.* 15.04.05, 13:27
      Ho ho ... chyba zakończono proces infiltrowania strony Forum , bo odezwał nam
      się chórek entuzjastów w tym sam Mr. Bananeck :)) Swoją droga podsumowując
      powyższą dyskusje , trzeba przyznać, że niestety nie każdy potrafi polemizować
      (mam na myśli zwłąszcza atak "ad personam" bardzo wredny przyznam, ponieważ
      padło w nim nazwisko dobrze nam znane - ze swej strony dodam tylko , że
      Koleżanka o której była mowa moim zdaniem była oki , ja osobiście nie moge o
      niej złego słowa powiedzieć) co innego oczywiście o poszczególnych indywiduach
      zarządzających omawianą osobliwą korporacją ... taaa przykre ale cóż ...Life is
      brutal...
    • Gość: pantera Re: PYTANIE DO KRUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:05
      pozdrawiam...ach pamietam te czasy jak siedzielismy ED boks w boks i czekaliśmy na dopięcie ''systemu antymotywacyjnego'' :)czekaliśmy i czakaliśmy....ja doczekałam sie wyjazdu do Paryża, nagród za Wołgę, dyplomów i ... wstydu u obecnego pracodawcy jak zapytałam komu mam zgłaszac,że wychodze z pokoju :) (to tak do tych wypowiedzi o traumie), a w domu odchodząc od komputera zawsze naciskam Ctrl+Alt+Delete bacznie obserwując czy ktoś za mną stoi...:)
      • Gość: nadleśniczy Re: PYTANIE DO KRUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:30
        Gość portalu: pantera napisał(a):

> a w domu odchodząc od komputera zawsze naciskam Ct
        > rl+Alt+Delete bacznie obserwując czy ktoś za mną stoi...:)

to jest syndrom zbyt duzego zaangazowania w robote, pozwolilas zeby kruk Ci
        wlazl na glowe ;) Ja rozumiem ze mozna sie angazowac w prace nad szczepionka
        nad Aids czy czyms takim ale w rozmowy tel w call center ? ;)
        • Gość: pantera Re: PYTANIE DO KRUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:36
          RACJA!!!!!!!!! jaka ja byłam naiwna,ale ... myślac ,ze pracuje z powaznymi ludzmi,dla powaznej firmy starałam sie traktowac wszystko poważnie, nawet głupie logowanie, zawiodłam się i sobie poszłam...człowiek uczy sie na błedach!:)
          • Gość: nadleśniczy Re: PYTANIE DO KRUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:47
            > RACJA!!!!!!!!! jaka ja byłam naiwna,ale ... myślac ,ze pracuje z powaznymi
            ludz
            > mi,dla powaznej firmy starałam sie traktowac wszystko poważnie, nawet głupie
            lo
            > gowanie, zawiodłam się i sobie poszłam...człowiek uczy sie na błedach!:)

i spox :) niektorzy do dzis tego pojac nie moga :)
            • Gość: pantera Re: PYTANIE DO KRUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:52
              ODRAZU NIE MOGĄ, NIE CHCĄ , A NIE , NIE MOGĄ :)
    • Gość: pantera Re: Pochwały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:33
      ...zapomniałeś o strukturze firmy i polityce firmy,ach i ostatnimi czasy sprawdzianach z norm ISO:)to tez jest super:)
      niech żyje to co super :)
      • pgj Re: Pochwały 15.04.05, 20:56
        Gość portalu: pantera napisał(a):

> ...zapomniałeś o strukturze firmy i polityce firmy,ach i ostatnimi czasy sprawd
        > zianach z norm ISO:)to tez jest super:)
        > niech żyje to co super :)

a czego sie wymaga w egb w takim razie, bo jak mniemam tam kolezanka pracuje? ja
        pracuje juz poza K ale to czego sie tam nauczyłem, to mi zostało i wiem, że cały
        czas trzeba poszerzać swoją wiedzę, ale nie wszyscy uczestnicy tego forum raczej
        zdają sobie z tego sprawę. hahaha
      • Gość: były świstak Re: świstakownia w icentrum IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.05, 21:01
        Świstak-negocjator sciągając kasę do dłużników wydzwaniał, a obok "tępy opiekun"
        świstaka poganiał. Potem zżarł mu te plony wytarł łapą mordę. Wydupczył biedne
        zwierzę i przypiął mu order"
    • Gość: Godzilla ALIENS versus PREDATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:42
      Miało być o ochronie praw dłużników, tfu tfu "konsumentów", a zrobiło się z
      tego forum walki pomiędzy STRASZNYMI windykatorami. Dwa wrogie obozy chwyciły
      się za łby, ciekawe kto wygra :) Ekipa z Kaczmara wydaje się mocna i pewna
      swego, jednak ekipa z Kruka też nie zamierza tak łatwo rezygnować. Dodatkowy
      smaczek tego starcia to to, że wielu dzielnych wojowników z Kaczmara kiedyś
      przelewało swoją krew, walcząc o lepsze życie dla swojej krukowej ojczyzny,
      zostali jednak przez swoją "matkę" odrzuceni i to sprawia, że są teraz bardzo
      niebezpieczni i groźni. Kto wygra ? Technologia i siła Predatorów (Kruk) czy
      niesamowita zaciekłość i drapieżność Alienów (Kaczmary)
      • Gość: KRUK Re: ALIENS versus PREDATOR IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.04.05, 21:43
        Brawo Godzilla - umażam Ci 100zł zadłużenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka