Gość: lenin IP: 83.179.153.* 18.11.05, 11:18 Niedlugo Lepper zostanie feministka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verushka1 Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 11:18 czyzby blogoslawienstwo zdrowego rozsadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeek HAHA zarówno pisuary jak i leppery zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:26 żeby się dostać do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: HAHA zarówno pisuary jak i leppery zrobią wsz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:41 to zapewne cytat z filmu: "złote myśli przygłupa"? Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: HAHA zarówno pisuary jak i leppery zrobią wsz 18.11.05, 11:58 KREOWANIE PIENIĄDZA=DRUKOWANIE PIENIĄDZA!!!!! Sukces! Inflacja w górę! Sukces! Waluty zdrożeją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: HAHA zarówno pisuary jak i leppery zrobią wsz IP: *.chello.pl 18.11.05, 14:36 to przecież nie był Lepper, to jakaś ściema. a ja kto był on, to się będzie potem tłumaczył jak Janowski, że coś mu do herbaty dosypali. jeszcze parę takich tekstów i Kaczory ze spokojnym sumieniem będą mu mogli dać stanowisko wicepremiera. teraz jeszcze mają jakieś skrupuły. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.dyrektor Re: HAHA zarówno pisuary jak i leppery zrobią wsz 18.11.05, 15:39 Chciałbym zobaczyć jak Lepper proponuje Tuskowi zawiązanie koalicji PO-SO-SLD w celu brutalnego wycyckania Kaczorów bez lubrykantów. -- sluchajacradiamaryja.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 pewnie lepperowi o to chodzi 18.11.05, 21:20 by byc rozgrywajacym - bo tak PIS ma w garsci -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Lepper już zjeżdża po równi pochyłej... 18.11.05, 22:17 Lepper już zjeżdża po równi pochyłej... Jego elektorat się od niego odwróci. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Litania wyborcza wodza. 18.11.05, 22:20 Litania wyborcza wodza. U tego liberalnego przygłupa zamiast programu gnoju kupa! Wolę być wodzem niż w PO portierem. Wolę być wodzem niż w SLD zerem. Jako wodzowi widzi mi się, nie chcę być kościelnym w PiSie. Moja wodza wola, nie być w UP za robola. Moja wola taka, nie być za Wszechpolaka. Nawet w LPR byłbym za przygłupa, a co gorsze za chłopaka biskupa. I na bis z PiS: Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Hej sokoły ze stodoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Liberał Lepper przyjaciel biznesu (swojego) ;)))) IP: 212.160.172.* 18.11.05, 11:21 Samoobrona umiarkowaną partią centrową ;)))) Prorynkową ;)))) Na prawo od PIS ;)))). Może z PO się połączą ;)))) Zawsze uważałem, że inteligencji Leppera nie należy sądzić po głupotach, które mówił kłamiąc, jak szczerze przyznaje, na potrzeby kampanii. Niestety teraz też kłamie, żeby dopchać się do koryta (przepraszam, przyjąć współodpowiedzialność za rządzenie Polską). Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Liberał Lepper przyjaciel biznesu (swojego) ; 18.11.05, 12:17 W tym sensie Kaczyńscy i Lepper idealnie do siebie pasują. Mam wrażenie, że PO przystąpiło do pojedynku w cylindrze i z inkrustowanym pistolecikiem, a PiS i Samoobrona wygarnęli do niej w plecy zza węgła z garłacza... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Liberał Lepper przyjaciel biznesu (swojego) ; 18.11.05, 12:44 Raczej z pepeszy, żeby porównanie było bardziej obrazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Rozkulaczyc krwiopijce 18.11.05, 15:27 Wielu mialo Leppera za oszoloma, a ten po prostu zna sie i na pieniadzach, i na polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Liberał Lepper przyjaciel biznesu (swojego) ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:52 I don't believe ! Gdyby mówił to szczerze to naprawdę zmądrzał. Choć głosu na niego bym nie oddał to ciekai mnie co myśli jola dywity........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milton_friedman Re: fajne ;-))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:25 najbardziej podoba mi się pomysł zniesienia CIT-u z równoczesnym zapewnieniem minimum socjalnego bezrobotnym..:-)))Andrew jest po prostu niepoważny, to burak, którego prostacki spryt i chytrość co poniektórzy nazywają inteligencją .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewolucja Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:41 Wystarczy pohamować pazerność czołówki najbardziej przebiegłych i najlepiej ustawionych gości. Następnie zbadać proces błyskawicznego bogacenia się baronów SLD w ostatnich latach, czy przypadkiem nie dochodziło do złodziejstwa lub innych nadużyć. Odzyskane w ten sposób pieniądze, pochodzące zresztą z ograbienia najbiedniejszych, wystarczą z zapasem na godny poziom minimum socjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal 18.11.05, 11:52 >>Odzyskane w ten sposób pieniądze, pochodzące zresztą z ograbienia najbiedniejszych, wystarczą z zapasem na godny poziom minimum socjalnego. pan z ksiezyca? Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal 18.11.05, 12:22 eexmd2 napisał: > >>Odzyskane w ten sposób pieniądze, pochodzące zresztą z ograbienia > najbiedniejszych, wystarczą z zapasem na godny poziom minimum socjalnego. > > pan z ksiezyca? Zawsze wychodziłem ze zdumienia, jak bogatym krajem było PRL. Tylko cząstka tego, co skradziono z jego ruin, wystarczyłaby na zapewnienie minimum socjalnego wszystkim obywatelom RP. No po prostu zdumiewające! :o))) A tak na serio: Złodziei trzeba tropić. Ale byt obywateli zależy od gospodarki, a jej rozwój zależy od zdrowych mechanizmów rynkowych (m.in. inwestycji) a nie wyroków sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal 18.11.05, 12:25 >> Zawsze wychodziłem ze zdumienia, jak bogatym krajem było PRL. Tylko cząstka > tego, co skradziono z jego ruin, wystarczyłaby na zapewnienie minimum > socjalnego wszystkim obywatelom RP. No po prostu zdumiewające! :o))) alez popelniasz podstawowy blad logiczny przeciez w prlu komuchy tez kradl i niszczyly zdrowa substancje narodu! wyobraz sobie, ze to w sumie ponad 65 lat niszcenia polskiej gospodarki (jesli wojne tez wliczymy)!! co oznacza, ze jesli po 65 latach niszczenia jestesmy gdzie jestesmy, to jakaz miodem i mlekiem musiala byc polska plynaca za sanacji.. tyle tylko ze moj dziadek pisac wtedy nie umial a 10 hektarow mu dopiero komuna dala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 16:07 Nie szukając daleko z Białorusi... Może go w 1917 bolszewicy hibernowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.05, 14:40 Gość portalu: Rewolucja napisał(a): > Odzyskane w ten sposób pieniądze, pochodzące zresztą z ograbienia > najbiedniejszych, wystarczą z zapasem na godny poziom minimum socjalnego. LOL, chyba nie masz najmniejszego pojecia o jakich sumach mowisz! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milton_friedman Re: Nie widzę problemu zapewnienia minimum socjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:47 no jasne, że nie ma.. nawet bladego pojęcia, ale cóż - jakoś te 15 % glosów Lepper zebrał, więc to nie zaskakuje, że na forum trafiają się i takie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:26 Zacytuję Kargula lub Pawlaka: "Koniec świata!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 5.5R* / 62.6.139.* 18.11.05, 12:35 To powiedzial Popiolek z "Dom'u". Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 11:33 Sluchajcie, to zart, prawda??? Jakies stare, primaaprilisowe wydanie gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudowne! ZELIG :) IP: *.aster.pl 18.11.05, 11:33 Juz go lubie :) -- Lepper na .... hmmm? ... na przyjaciela! o... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek jak gada z lumpami to Balcerowicz musi odejsc IP: .1P3D* / 194.75.37.* 18.11.05, 12:03 a jak z Pulsem Biznesu - to nie. Kazdy kto glosowal na Leppera jest albo niedorozwiniety albo ma bezposredni interes w Samoobronie. W obu przypadkach powinien byz pozbawiony prawa glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewolucja Wniosek generalny: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:34 Do tworzenia i uchwalania nowych ustaw, nie można dopuszczać ludzi posiadających duże majątki. Niezależnie od sposobu wzbogacenia, złodziejskiego czy po znajomości. Takie ustawy, zawsze bedą nieobiektywne, będą skażone różnymi przepisami ułatwiającymi grabienie do siebie. Proponuję kryterium majątkowe, po przekroczeniu którego, tacy ludzie zostają odsunięci od wpływu na kształt ustaw. W przeciwnym razie proces zubażania narodu na konto garstki przebiegłych cwaniaków nie zostanie nigdy powstrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Posuchaj "Rewolucja " mnie IP: 213.42.2.* 18.11.05, 11:50 A czy nie jest to tak, że bogaty osiąga jednakże jakiś stan nasycenia materialnego i potem marzy mu się coś wiecej, coś innego, co może być spełnieniem i jego i nas biedaków? Gołodupiec wprawdzie rozumie twoje kłopoty ale tylko chwilowo, na początku bo naturalną koleją rzeczy pośpieszy do żłobu, przy pierwszej okazji, żeby się nachapać. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Posuchaj "Rewolucja " mnie 18.11.05, 13:56 Gość portalu: Andrzej K napisał(a): > A czy nie jest to tak, że bogaty osiąga jednakże jakiś stan nasycenia > materialnego i potem marzy mu się coś wiecej, coś innego, co może być > spełnieniem i jego i nas biedaków? > Gołodupiec wprawdzie rozumie twoje kłopoty ale tylko chwilowo, na początku bo > naturalną koleją rzeczy pośpieszy do żłobu, przy pierwszej okazji, żeby się > nachapać. Zgadzam się całkowicie. W dodatku część bogatych ma jeszcze tę cenną cechę, że przynajmniej potrafią zarządzać swoim majątkiem, więc są jakieś szanse, że nie zaczną im się trząść ręce na widok większych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Posuchaj "Rewolucja " mnie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.05, 14:45 mobisek napisał: > Zgadzam się całkowicie. W dodatku część bogatych ma jeszcze tę cenną cechę, że > przynajmniej potrafią zarządzać swoim majątkiem, więc są jakieś szanse, że nie > zaczną im się trząść ręce na widok większych pieniędzy. Nie przesadzajmy juz z tym. Z tym nasyceniem to pomylka bo czesto tak jest, ze im wiecej sie ma tym wiecej sie chce. A ze zdolnosciami do zarzadzania to tez bym nie przesadzal bo to po prostu tak nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Posuchaj "Rewolucja " mnie 18.11.05, 14:48 Gość portalu: eurofanatik napisał(a): > mobisek napisał: > > > Zgadzam się całkowicie. W dodatku część bogatych ma jeszcze tę cenną cech > ę, że > > przynajmniej potrafią zarządzać swoim majątkiem, więc są jakieś szanse, ż > e nie > > zaczną im się trząść ręce na widok większych pieniędzy. > > Nie przesadzajmy juz z tym. Z tym nasyceniem to pomylka bo czesto tak jest, ze > im wiecej sie ma tym wiecej sie chce. A ze zdolnosciami do zarzadzania to tez > bym nie przesadzal bo to po prostu tak nie dziala. Ze zdolnościami do zarządzania rzeczywiście jest różnie - dlatego napisałem o "części". Z "nasyceniem" też jest różnie, tym niemniej o wiele lepiej niż w przypadku biedoty. Kiedy tzw. "gołodupiec" przyklei się do żłobu, to już naprawdę nie ma siły, żeby go od niego odciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Wniosek generalny: 18.11.05, 21:42 generalnie masz racaje - ale jak czytam zeznanie majatkowe marcinkiewicza kto "PRAWIE NIC NIE MA" a jednoczesnie zaraba ok 180tys/rok - to tak sobie mysle ze cos tu k... nie gra -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kblach Re: Wniosek generalny: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:32 Co chcecie od Leppera? Przecież wybrali go ludzie, nasi współbracia. Czy to, że kłamie ma go przekreślić? Któż z nas nie kłamał? I co? Bijmy się w piersi i bądźmy miłosierni dla JEDNEGO Z NAS, PRZECIEŻ ON JEST SOLĄ NASZEJ ZIEMI. P.S. Może niedługo będzie to JEGO I JEGO POTOMKÓW ZIEMIA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 158.75.4.* 18.11.05, 11:35 A to lepper nie jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewolucja -popierał kapitał? - Przestanę popierać Leppera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:43 Potrzeba rewolucji ciągle aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Ten Lepper jeszcze nas zaskoczy IP: 213.42.2.* 18.11.05, 11:43 I nic nie wiem wiej... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 11:45 --Szokujące! Nie poznajemy pana... Kilka miesięcy temu, nawet tygodni, mówił pan coś zupełnie innego. I innym tonem. Biznesmeni drżeli, a głosowali na pana głównie niezadowoleni, biedni, przegrani... ***Panowie, nie oszukujmy się... W kampanii trzeba rzucać proste hasła, by dotrzeć do ludzi. Pewne rzeczy wyostrzyć, podkreślić... ---Znaczy: wycofuje się pan z programu Samoobrony? ***Nie, nie, to dobry program, ale powiedzmy... że pewne rzeczy przemyślałem. Ostatnio dużo rozmawiam z biznesem, z przedsiębiorcami, słucham ich rad i pewne rzeczy się modyfikują... Ale i oni słuchają! ---A stawka podatkowa 50 proc.? ****Odchodzimy od tego! Nasi eksperci policzyli, że te 50 proc. nie ma sensu. Tak naprawdę prawie nikt by tego nie płacił, a tylko awantura i zamieszanie. A najbogatsi wyjechaliby sobie za granicę - i budżet grosza by nie zobaczył! no i co teraz biedna jola z dywit powie?? swoja droga, swiat staje na glowie jutro platforma zechce nacjonalizacji btw inna rzecz ze w polsce nie wstyd przyznawac sie ze sie bezczelnie klamalo w kampanii wyborczej zeby sie dorwac do wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Co powie jola_z_dywit 18.11.05, 12:15 eexmd2 napisał: > no i co teraz biedna jola z dywit powie?? Jak to co? Że od samego początku tak twierdziła. :o) Zresztą: poczekajmy, może skończy gotować obiad i się tu zgłosi... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Co powie jola_z_dywit 18.11.05, 15:14 No właśnie, gdzie jest jola???? A może w ramach, nowego liberalnego kursu została przez Andrew Mc Leppera zwolniona i teraz będzie jakaś inna kobitka za 3 zł/h????? Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Ale Leperek ciumka przy korycie.. 18.11.05, 15:38 z radości że Balcerowicz zapisze sie do Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 213.195.139.* 18.11.05, 13:59 Jola juz rozdziera szaty, że Andrzej "Trędowany" Lepper tak haniebnie ją wydutkał a ona była gotowa własną piersią zasłonić wodza, powtarzała za nim te wszystkie bzdury a tu się okazuje, że Balcerowicz może zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 14:01 Gość portalu: netix napisał(a): > Jola juz rozdziera szaty, że Andrzej "Trędowany" Lepper tak haniebnie ją > wydutkał a ona była gotowa własną piersią zasłonić wodza, powtarzała za nim te > wszystkie bzdury a tu się okazuje, że Balcerowicz może zostać! To się nazywa: kapitan pierwszy opuszcza tonący okręt i śmieje się w kułak z tych, co jeszcze siedzą na pokładzie. :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Gienia "Zagraniczny kapitał nie przyszedł do Polski zeby IP: 195.117.157.* 18.11.05, 11:46 "Zagraniczny kapitał nie przyszedł do Polski zeby tworzyc nowe miejsca pracy. Oni przyszli tu po to, zeby wygasic produkcje". A. Lepper, Kampania wyborcza do P. Europejskiego, maj 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zaczyna IP: 217.153.132.* 18.11.05, 12:08 być w końcu normalnym. Zajęło mu to z 10 lat ale lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zacz 18.11.05, 12:13 Gość portalu: dd napisał(a): > być w końcu normalnym. Zajęło mu to z 10 lat ale lepiej późno niż wcale. Proszę Cię, nie bądź aż tak naiwny... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zacz 18.11.05, 12:27 lepper jest gotow na wszystko by wziac wspolodpowiedzialnosc za polske* zle jezyki i cynicy uzywaja okreslenia 'dorwac sie do koryta' Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zacz 18.11.05, 12:58 czasem zmiana zdania moze być wynikiem logicznej kalkulacji w czasie kampanii najbardziej potrzebne jest duze poparcie - ilość - najwiecej niezadowolonych i niezdecydowanych, nieufnych bylo na wsi, wśród bezrobotnych, biednych (nie wykorzystana nisza na rynku) ==> kampania precyzyjnie skierowana była do nich po wyborach o wiele lepsze jest poparcie ludzi wpływowych - jakość - np. biznesu, młodych, interes własny, bogaczy, mediow (media lepiej reaguja na liberalne programy) ==> program precyzyjnie skierowany do nich "nie taki lepper straszny" stąd zachowanie to jest racjonalne eexmd2 napisał: > lepper jest gotow na wszystko by wziac wspolodpowiedzialnosc za polske* > > > zle jezyki i cynicy uzywaja okreslenia 'dorwac sie do koryta' Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zacz 18.11.05, 13:48 verushka1 napisała: > czasem zmiana zdania moze być wynikiem logicznej kalkulacji > > w czasie kampanii najbardziej potrzebne jest duze poparcie - ilość - najwiecej > niezadowolonych i niezdecydowanych, nieufnych bylo na wsi, wśród bezrobotnych, > biednych (nie wykorzystana nisza na rynku) ==> kampania precyzyjnie skierow > ana > była do nich > > po wyborach o wiele lepsze jest poparcie ludzi wpływowych - jakość - np. > biznesu, młodych, interes własny, bogaczy, mediow (media lepiej reaguja na > liberalne programy) ==> program precyzyjnie skierowany do nich "nie taki le > pper > straszny" > > stąd zachowanie to jest racjonalne Moim zdaniem Lepper wykonuje ten manewr licząc na dwa efekty: a) wzbudzić w PiS o ile się da choć cień podejrzliwości, że Lepper mógłby po cichutku i nieformalnie toczyć jakieś rozmowy z PO (w końcu tak właśnie udało się wyharatać PO w trakcie kampanii prezydenckiej i podczas tzw. "negocjacji koalicyjnych") b) stać się atrakcyjnym dla spragnionych władzy i sfrustrowanych PO-wiaków: kto wie, może udałoby się urwać jakąś część posłów Platformie? Natomiast ciekaw jestem, czy wyborcy Leppera zorientują się, o co chodzi, i czy wyciągną jakieś wnioski. Widać, że ich "wódz" ma ich za bandę idiotów, skoro nawet nie próbuje upiększać, tylko wprost mówi, że zrobił ich w konia. Ciekaw jestem, czy dotrze to w jakikolwiek sposób do naszej kochanej Polski "B". Intuicja mi podpowiada, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Zrobił postępy w nauce, ucywilizował się zacz 18.11.05, 15:01 mobisek napisał: > Natomiast ciekaw jestem, czy wyborcy Leppera zorientują się, o co chodzi, > i czy > wyciągną jakieś wnioski. Widać, że ich "wódz" ma ich za bandę idiotów, skoro > nawet nie próbuje upiększać, tylko wprost mówi, że zrobił ich w konia. Ciekaw > jestem, czy dotrze to w jakikolwiek sposób do naszej kochanej Polski "B". > Intuicja mi podpowiada, że nie... I słusznie. Bo czyż jego wyborcy czytają "Puls Biznesu"? Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Co za DETERMINACJA! 18.11.05, 12:12 Co za determinacja w parciu do władzy! Ja z tego wywiadu zapamiętam tylko tyle, że a) Lepper kłamie (sam to przyznaje w wywiadzie) b) eksperci na zamówienie partyjne kłamią (jak wyżej) c) Lepper to wyjątkowo niebezpieczna kreatura: dla własnej korzyści gotów jest wszystko zrobić, nie ważne, czy jest to dobre czy złe dla Polski. Temu Panu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Pięknie :-) 18.11.05, 12:13 No, no, widzimy tu nową, lepszą Samoobronę - potencjalnego prorynkowego koalicjanta skłonnego do powstrzymania socjalnych zapędów PiS-u! Ja tylko żartowałem, proszę nie rzucać ciężkimi przedmiotami... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Pięknie :-) 18.11.05, 12:29 zart miesiaca:) tez sadze ze so powstrzyma rozdawnicze zapedy pisu i wesprze ministrow finansow i prywatyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Pięknie :-) 18.11.05, 14:04 eexmd2 napisał: > zart miesiaca:) > tez sadze ze so powstrzyma rozdawnicze zapedy pisu i wesprze ministrow finansow > > i prywatyzacji A maturzystka Begger po zdaniu I sesji może wreszcie zreformuje system edukacyjny w Polsce... :o))) (pardon: wcale nie wiem, czy zdała - może wzięła dziekankę? :o))) "Dziekanka" to brzmi tak cudownie dla takiego buraka - założę się, że byłaby z tego bardzo dumna... :o))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Pięknie :-) 18.11.05, 21:09 Hmm nowej Samoobranie programowo blizej jest do PO :) -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek jeszcze raz Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:17 Balcerowicz! Musi odejść! Balcerowicz! Może zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklocia5 Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 12:18 Durne pytanie w prasie...taktyka czy strategia?Jaka to różnica?A tak wogóle nie mogę uwierzyć Lepper to nie Lepper??Jeśli to on o.Orła Białego ma na bank,w nast.kolejności:Danusia H.a może nawet Renia B.SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MhUser Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.ifr-pan.krakow.pl 18.11.05, 12:22 "Durne pytanie w prasie...taktyka czy strategia?Jaka to różnica?" jesli nie widzisz roznicy polecam encyklopedie strategia - atakujemy taktyka - piechota pojdzie za czolgami Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 14:29 W wydaniu Leppera: Strategia: do władzy! Taktyka: wszystko jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodlo Zaczęło się, Kaczory drżyjcie. IP: *.gliwice.hyperion.pl / 62.111.198.* 18.11.05, 12:24 Nie ma sensacji. Lepper zaczyna rozgrywać Kaczorów. Dla PiS-u nadchodzi czas płacenia rachunków. Lekko mu się nie wywiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość kk Re: Zaczęło się, Kaczory drżyjcie. IP: *.crowley.pl 18.11.05, 13:00 Nie tylko drżyjcie kaczory,ale całe narody,bo oto wkracza wielki cwany wódz.Co nam zgotuje spółka Leper-kaczory,aż strach pomyśleć.Cieszę się ,ze głosowałam na PO.Teraz przychodzi dla Pisu czas zapłaty długów.Wzrośnie kapitał już bogatych, dojdzie pewnie do zapłodnienia in witro pana Giertycha/to nie jest zabronione/.Czekają nas ciekawe czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
am98 Joleczko z Dywit gdzie jestes???? 18.11.05, 12:36 Joleczko, co Ty na to?? Czy to mądra i przemyślana strategia naszego Andrzeja? Dokąd zmierzamy Joleczko??? Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 12:39 ciekawe co na to |Jola z Dywit :) Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Oborowy marszalek gnojowicy prze do rzadzenia 18.11.05, 12:42 I niech rzadzi.Razem z kaczorami.Szybciej ten domek z kart runie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_11 Re: Oborowy marszalek gnojowicy prze do rzadzenia 18.11.05, 14:58 tylko co będzie z nami z tą polską A,bo ta B mnie wcale nie obchodzi skoro głosowała na kogoś takiego jak Lepper i Kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Oborowy marszalek gnojowicy prze do rzadzenia IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.11.05, 08:30 Ty już runąłeś w satysfakcje swojego brzucha, kłamstwa i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur No i co? 18.11.05, 12:41 Wy różni tam "odrzuceni", "wykluczeni", "nie z własnej winy", "sól ziemi" i tak dalej? Wasz wódz was zdradził. Zamiast gumiaków i kufajki nosi garnitury. Zamiast gnojówki czuć od niego dezodorant. On już nie wasz! Znajdźta se innego "trybuna ludowego". Odpowiedz Link Zgłoś
imw Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 12:43 no to się porobiło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.echostar.pl 18.11.05, 12:47 Panie Andrzeju! Nie mogę w to uwierzyć, Pan nas zdradził. A tak na Pana liczyłam Moherkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomKs To nie był Lepper! IP: 212.191.172.* 18.11.05, 12:51 Jakiś sobowtór, albo obcy nim kierowali za pomocą elektrody w mózgu! Wręcz niesamowite. Taki wywiad mogłby się śmiało ukazać w "Karuzeli", albo na joemonster. Ubaw po pachy, niestety jak zwykle w Polsce śmiech przez łzy, bo to jednak na poważnie... Pilnie kupię bilet do Australii. Teraz Kaczyńscy powiedzą: Widzicie Lepper zmądrzał, umiarkował się. Może być w koalicji rządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkrukowski Re: To nie był Lepper! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:24 > Teraz Kaczyńscy powiedzą: Widzicie Lepper zmądrzał, umiarkował się. Może być > w koalicji rządowej. A Lepper odpowie: mogę być w każdej koalicji rządowej, na przykład nie z PiSem, ale z PO (SLD musiałoby ją poprzeć). Niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tehanu klekajcie narody IP: *.pg.com 18.11.05, 12:51 oootototo chytry i pazerny chlopek, czyli zywa alegoria polskiego polityka... poza wielkim jak szafka nocna gardlem nie posiada innych narzadow, wlasna dupa stanowi mu horyzont, mentalnosc kalego to jego cale rozumienie swiata... ;) Odpowiedz Link Zgłoś