gabrielacasey 24.02.03, 13:29 A ja sobie spokojnie poczekam. Az sie wypowiedza anty- Europejczycy. I ci, co jeszcze wierza w potege "papierowych swin" Enronu i US Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doktor Re: Kapitał płynie do Europy IP: 213.78.119.* 24.02.03, 14:35 Jaki jest twoj adres? Przysle pogotowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Kapitał płynie do Europy IP: *.sims.nrc.ca 24.02.03, 14:48 koles, wiesci o smierci USA sa mocno przesadzone. wez jakies witaminki, syropku sobie pochleptaj, poloz sie do luzeczka a jak sie obudzisz, to staraj sie nie myslec o ekonomii i polityce Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 !!! 24.02.03, 15:46 Jak ja lubie jak sie wypowiadaja tacy ekonomiczni ignoranci jak ty. To, ze kapital (glownie spekulacyjny) wycieka z USA to nie dziwi, bo sa tam najnizsze od 40 lat stopy procentowe. EBC trzyma ich poziom wysoko wiec i kapital lokuje pieniazki w Europie. Jesli koles to taka atrakcyjna sprawa z tym kapitalem spekulacyjnym to czemu Miller i spolka tak bardzo atakuja rade Polityki pienieznej w Polsce i naciskaja na obnizke stop. Przeciez do nas tez naplywa kapital lokujac swoje pieniadze w papierach wartosciowych. Zastanow sie troszeczke, poczytaj, przemysl a potem pisz cos o abty-Europejczykach. A propos Enronu - A jak sie ma europejski tygrys biznesowy, duma Francji, Vivendi. Czy aby nie cienko przedzie. Jak ci bedzie malo to wymienie jeszcze pare gigantow z Europy, ktore swiadczylyby o potedze gospodarki EU. gabrielacasey napisała: > A ja sobie spokojnie poczekam. Az sie wypowiedza anty- > Europejczycy. I ci, co jeszcze wierza w potege "papierowych > swin" Enronu i US Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Kapitał płynie do Europy 24.02.03, 16:48 gabrielacasey napisała: > A ja sobie spokojnie poczekam. Az sie wypowiedza anty- > Europejczycy. I ci, co jeszcze wierza w potege "papierowych > swin" Enronu i US Trzech juz sie "wypowiedzialo". Sa za :-))) OE Odpowiedz Link Zgłoś