Gość: jcm IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 20:29 I znowu wygra Prokom. I znowu będą kłopoty tak jak są z Płatnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tryt Re: PZU ruszył przetarg na system komputerowy IP: 217.30.155.* 19.03.03, 21:22 Prokom niech lepiej zrezygnuje od razu bo na pewno znowu spieprzy to oprogramowanie jak juz to pare razy zrobili. W USA po tego typu zagraniach stali by sie niewiarygodni i nikt by z nimi nie chcial robic wiecej,zadnego biznesu.Probuja po prostu sprzedac bardzo kiepski produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresiek no to czekamy na kolejna afere!!! :*(((( IP: 130.238.41.* 19.03.03, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etak Re: PZU ruszył przetarg na system komputerowy IP: *.8bit.pl / 192.168.0.* 19.03.03, 21:52 Zadziwiające, co dzieje się w naszym kraju. Nieistotne są tak wyraźne wpadki Prokomu??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość I nikt tego nie widzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 22:38 Czyli przetarg się zaczął i zaproszono do niego 2 firmy?:))) Krauze ułozył to tak aby tak było, bo nie były do tej pory działania formalne. Teraz prosta powtórka z ZUSu. Ofertę składa PROKOM i IBM. IBM podnosi cenę *3 bo się tak umówili i wygrywa PROKOM z CSC. Tylko niuans w tym tkwi, że IBM sprzedaje dużego mainframa do kontraktu z PROKOM i CSC. Jak było w ZUSie? To samo: HP i IBM podnieśli oferty a później dostarczali sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi_j A świstak siedzi... IP: *.zus.pl 19.03.03, 23:15 Ta.. może chociaż raz ktoś napisze że w przypadku gdy kasę weźmie Prokom to ta kasa zostanie po części w kraju a nie popłynie za granicę! Tak a'propos to jakoś nie widziałem zbyt wielu imprez w których sponsorem był by IBM lub HP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw a ZUS siedzi i ... IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 23:48 Gość portalu: tomi_j napisał(a): > Ta.. może chociaż raz ktoś napisze że w przypadku gdy kasę > weźmie Prokom to ta kasa zostanie po części w kraju a nie > popłynie za granicę! Tak a'propos to jakoś nie widziałem zbyt > wielu imprez w których sponsorem był by IBM lub HP. A tobie chlopcze sie pomylilo - ze lepszy krajowy zlodziej niz uczciwy "zachodni"... Bo ja zaplace w ubezpieczeniu twoja piep... impreze sponsorowana i pensje. Drogi Samoobroncu....tak pieszczotliwie cie pozegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: International Re: A świstak siedzi... IP: *.chello.pl 20.03.03, 05:43 Ja mogę zasponsorować. Skarb Państwa, czyli społeczeństwo musi zapłacić mi 5 mln USD, a ja wydam 1 mln USD na dowolnie wybrane imprezy (4 mln za mój czas). Paszport będę w stanie przedstawić jaki tylko się spodoba. Fajnie jest doić kasę z naiwniaków. > Ta.. może chociaż raz ktoś napisze że w przypadku gdy kasę > weźmie Prokom to ta kasa zostanie po części w kraju a nie > popłynie za granicę! Tak a'propos to jakoś nie widziałem zbyt > wielu imprez w których sponsorem był by IBM lub HP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu True ... true ... IP: *.a-inter.net 20.03.03, 15:48 Racja, ale tak te przetargi u nas wygladaja jak wygladaja. Jedyne co mozna zrobic to zbojkotowac czesciowo PZU i przeniesc sie do innych ubezpieczalni jak nam nie pasuje .. szkoda ze z ZUSem tak nie mozna zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: PZU ruszył przetarg na system komputerowy IP: *.plocman.pl 26.03.03, 12:55 Czy ktoś w końcu weźmie się za prześwietlenie Krauzego i zamknie go do więzienia gdzie jest miejsce tego łapówkodawcy ? Chyba nie, bo Polska korupcją i nepotyzmem kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś