cmoknij_mnie_w_pompe ******najwyżej farsa nie konkurs****** 31.12.06, 11:01 Jest tylko jedno rozwiązanie. Sprywatyzowac wszystko poprzez sprzedaz inwestorowi branzowemu. tzw prywatyzacja poprzez giełde to fikcja. I tak pakiet kontrolny zachowuje skarb państwa. a czy może byc gorszy własciciel? Ale lewicowy PiS (ciekawe z jakiego powodu nazywa sie ich prawicą) znany jest z niecheci do prywatyzacji gospodarki. Bo nie byłoby synekur dla zasłuzonych utrwalaczy władzy PiSowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:18 niech marcinkiewicz w końcu pokaże swoje ja i wróci do zawodu nauczyciela za 1800 złotych i wyżyje z tego, a nie prawi puste farmazony i pcha się do instytucji w których może jedynie byc odźwiernym. Dajmy w końcu szanse specjalistom a nie naznaczonym z klucza - przecież to komunizm w stylu radzieckim. Przynajmniej za SLD na stanowiskach byli ludzie wykształceni w kierunku zajmowanych funkcji, a nie fizyk który nie ma zielonego pojęcia o bankowości bedzie decydował o moich oszczednościach. Już myślę o zmianie banku.Niech popracuje za takie pieniadze jak reszta wysoko wykształconych pracowników budżetówki, a nie 10000 tys za doradzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Patryk Re: Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.ipt.aol.com 31.12.06, 11:38 Ten gosc o aparycji krzywogebnej , nie ma pojecia o niczym ,poza moze uczeniem fizyki. I tym sie wlasnie powinien zajmowac, " ... po pelnieniu funkcjipremiera , jak powiedzial , wszystko inne jest ponizej ambicji ..." Calkowicie gosc zatracil kontakt z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalceni hahahahaha IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.06, 12:07 radze przejrzec zyciorysy wyksztalconych. Tacy podsiadlowie, co zdobywali staz na stanowisku zastepcy prezesa GecoBanku. Doswiadczenie to oni mieli dzieki decyzjom politycznym, ktore wsadzily ich na stolki. Pokazcie mi prezesa banku ery lat 90-tych, ktory mial doswiadczenie w banku. Kostrzewa czlowik znikad (prywatnie przydupiec Balcerka), posekretrzowal w ministerstwie i trafil do zarzadu PBR, Krawczyk - jego zastepca to samo. Bog Balcerowicz, zadnego dosiwadczenia bankowego nie mial jak zostal (no moze poza zasaidaniem a RN Gecobanku, ale wiemy jak te RN wygladaja) prezesem NBP. Kornasiewicz - osoba, ktora trafila do bankowego sektora komercyjnego, po tym jak sprzedala bank CAIB, w ktorego to zarzadzie zasaidla. Dalej mam przypominac. To TKM (ktore jeszcze nie nastapilo - moze nastapi, kto wie - tylko gazety wmawiaja nam, ze jest) mialo juz zmiesce i za UW, i za SLD, i za PSL, i za AWS, tylko jakos to dziennikarzom z GW z pamieci wypadlo. Zapomnieliscie o dziwnych karierach WASZYCH "doswiadczonych bankowcow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Chcecie konkurs , macie konkurs IP: 213.241.46.* 31.12.06, 12:13 a wygra Marcinkiewicz. Typowe.Tyle tylko ,że już kryteria wstępne przystąpienia do konkursu powinny zdyskwalifikować Marcinkiewicza.Skoro dopuszczono go do konkursu,oznacza że będzie przekręt.A drugi specjalista od bankowości to Skrzypek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie koles Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:37 Czy którys z istniejących banków przyjąl by go wogle na kasjera Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Tak mi przykro, że wam się to nie podoba, ale..... 31.12.06, 12:51 ...możecie mi skoczyć. To ja mam plecy w postaci kolegów z mocami decyzyjnymi i zostanę prezesem banku - czy to wam sie podoba czy też nie. Mozecie sobie ujadać, krytykować, pisać co chcecie - ALE TO JA ZASIĄDE NA BARDZO WYSOKOPŁATNYM STANOWISKU - a nie wy. I to ja ustawię się finansowo na długie lata - a wy bedziecie sie przyglądać i ewentualnie pyskować. ALe mnie to wisi. Liczy się kasa na koncie, a nie jakieś "niby-zasady". CIEMNY LUD może sobie krzyczeć - a na mnie to i tak nie robi wrażenia. Jak bedzie trzeba to i tak znowu na mnie zagłosujecie. Bo juz tacy głupi jesteście. Pocałujcie mnie w d... !!! Wasz Kazio:) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Financjusz jr Wpisujcie kryteria jakie spełnia KM na prezesa PKO IP: *.spray.net.pl 31.12.06, 13:36 moje: nazwisko na M i imię Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Będzie konkurs na prezesa PKO BP 31.12.06, 13:49 GW-najpierw pisalo ze mamy nowego prezesa NBP;kolejnie ze pewnym kandydatem jest Marcinkiewicz-po dedroga obsmarowywujac goscia jak mogac,teraz pisza ze bedzie konkurs.Nielepiej bylo GW-napisac od poczatku prawde-przeciez wiecie ze na to stanowisko musi odbyc sie konkurs.Takie sa wymogi wewnetrznych przepisow o NBP. GW-jestescie siewcami niepokoju w kraju,najbardziej niewiarygodna gazeta w Kraju. Gdyby Polska prokuratura respektowala prawo prasowe takie jakie ono jest juz dawno byscie poszli z torbami.Pragne dodac ze ow prawo prosowe jest respektowane w krajach starej uni i tu nie ma takich problemow.Mam nadzieje ze za te wszystkie klamstwa kiedys odpowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk A kto powiedział, że nie będzie konkursu??? 31.12.06, 16:48 Konkurs bęzie, będą zachowane wszelki wymogi formalne i.... WYGRA KAZIU!!! Bo cała rzecz - jak mawiał klasyk z Kaukazu - nie w tym kto głosuje, tylko kto liczy głosy. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kretynizm Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: 85.189.74.* 31.12.06, 13:50 Caly czas sie zastanawiam skad u nauczycieli tyle buty. tyle zarozumialosci, tyle pewnosci siebie. Od dawna wiadomo ze do zawodu nauczyciela przyspasabiaja sie najslabsi uczniowie liceow. Byly Premier potrafi tylko mowic: to jest baaardzo dobry rzad, baaardzo dobry program, baaardzo dobry premier i baaaaaaaardzo ale to baaaaaaaaaaaaaardzo dobry Marcinkiewicz. ZALOSNE TO WSZYSTKO......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saf-ian Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: 85.189.74.* 31.12.06, 13:56 Ja tez uwazam ze w bylym Premierze jest wiecej pychy niz klasy i rozumu. Obrosl w piorka jak pani Wanda GW - mala,zarozumiala, brzydka i butna BABA. Leszkowi Balcerowiczowi nie dorastaja do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformiak Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: 213.17.179.* 31.12.06, 15:21 Nikuś sobie poradził z Ninoczką Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Będzie konkurs na prezesa PKO BP 31.12.06, 15:43 Slepy bedzie doradzal kulawemu. I tak we dwojke dotra do czwartej rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro z włoszczowy Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 16:02 Jaki konkurs, przecież wszystko jest jasne. Ten facet ma pewnę pensję ok 100.000 zł + fura + komóra + diety + delegacje + premie + +++++. My to sobie możemy tylko pokibicować jak stado emerytów i guzik nam do tego. Taka jest wola Boga Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Będzie konkurs na prezesa PKO BP 31.12.06, 16:11 Gość portalu: zorro z włoszczowy napisał(a): .... > Taka jest wola Boga chyba mocno przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Re: Będzie konkurs na prezesa PKO BP 31.12.06, 16:09 teraz to się nazywa końkurs? yes, yes, jawohl ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ablaszcuk6 Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.chelm.mm.pl 31.12.06, 16:12 ogromnie mnie ciekawi czy kolesiostwo będzie dalej kwitło jak w III RP, będzie próba na zaistnienie zmian. Czy na takie zmiany stać nas Polaków będzie zwiastunem powstania IV RP - ale jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie śpieszmy, jeszcze przyjdzie na to czas. Pan Marcinkiewicz z takim bankowym stażem z łatwościa pokieruje tą państwową instytucją - za taką kasę !!! Chociaż w sumie jest mi to obojętne - nie lubię od dawna tej skostniałej instytucji bankowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Większość dyskutantów b.ł.ę.d.n.ie r.o.z.u.m.u.j.e 31.12.06, 16:56 PKOBP nie służy do przechowywania i pożyczania pieniędzy. Trzeba sobie to dokładnie uświadomić. PKOBP (oraz podobne firmy: Orlen, KGHM, PGNIG itd) służy do ZATRUDNIANIA NA WYSOKOPŁATNYCH STANOWISKACH KOLEGÓW, ZNAJOMYCH I RODZINY, a nie do sprawowania usług bankowych. Podobnie Poczta Polska NIE SŁUŻY do dostarczania przesyłek, tylko do ZATRUDNIANIA SWOJAKÓW. Jeżeli w ten sposób spojrzymy na te firmy, to dzialaja one REWELACYJNIE, a Kazio na stanowisku prezesa nikogo nie powinien dziwić. Trzeba po prostu przeorientować swoje myślenie, a wtedy będzie nam się żyło lżej i nie będziemy ciągle narzekali na takich Kaziów :))))) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y,Y,Y Ważne kto głosy liczy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:16 nieważne kto jak głosuje. Konkurs sobie a Kazimierz i tak będzie Prezesem, bo JA tak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:39 Czy wymaganiach bęzdie wymóg, że kandydat musi mieć staż pracy w szkole podstawowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsi Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: *.aster.pl 31.12.06, 17:41 panie profesorze Balcerowicz - a Pan nie zainteresowany? z Kaziem na bank Pan wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa-jasiu Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: 85.189.74.* 31.12.06, 18:15 Premier chce tego dupkowatego zarozumialca awansowac na prezesa bo obawia sie ze jesli tego nie uczyni kaziu odlaczy sie z czescia zgrai Pisu i zalozy nowa partie, i znow Kaziu bdzie gora a Prezes dolem w sondazach ciemnej i glupej masy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdzi-stasiu Re: Będzie konkurs na prezesa PKO BP IP: 85.189.74.* 31.12.06, 18:21 Ja tez jestem tego zdania. Bylem zwolennikiem pisu ale nigdy kazia- on mi nigdy nie lezal, bo nie cierpialem, nie cierpie i nigdy nie bede cierpial nauczycieli - przemadrzalych, tepych i zarozumialych tlukow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Ha,ha,ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 18:35 A kto w to wierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś