Gość: Leszek IP: *.viknet.pl 04.11.07, 09:10 Ciekawe kto będzie brał odpowiedzialność np. za śmierć kierowcy spowodowaną uszkodzeniem ważnej części robionej w warsztaciku. Właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotwkaloszach Re: Tańsze części - spadną koszty napraw samochod 04.11.07, 13:43 Chodzi o widoczne czesci, np lusterka. Trudno mi sobie wyobrazic, zeby takie czesci mogly byc przyczyna smierci... Jakies swiadectwo dopuszczenia bedzie i tak potrzebne, mam nadzieje... Gość portalu: Leszek napisał(a): > Ciekawe kto będzie brał odpowiedzialność np. za śmierć kierowcy spowodowaną > uszkodzeniem ważnej części robionej w warsztaciku. Właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Nareszcie! IP: *.magma-net.pl 04.11.07, 14:30 Może w końcu spadnie popyt na lusterka na giełdach i przestaną nam kraść je przy byle okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
uii Re: Tańsze części - spadną koszty napraw samochod 04.11.07, 13:53 Ostatnio kupowalem owiewki do mojego samochodu. Oryginal - 300 zl, zamiennik - 70. Mialem w rece jedne i drugie. Za cholore nie moglem zauwazyc roznicy. Dobrze ze to zlodziejstwo wreszcie sie skonczy. tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LHS Re: Tańsze części - spadną koszty napraw samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 15:21 Po jaką ch.... płaci się ubezpieczenie OC i AC Przecież to ubezpieczyciel powinien płacić także za śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Tańsze części - spadną koszty napraw samochodów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.07, 16:22 Tańsze części = wzrost reklamacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Tańsze czyli te same bez nalepki marki samochodu IP: *.233.udn.pl 04.11.07, 16:45 Chyba nikt nie wierzy że warsztacik produkujący 100 szt./rok będzie maił niższą cenę niż fabryka produkująca 1 000 000 szt./rok. Tu chodzi dokładnie o te same części - jedne sprzedawane w salonie np. Opla czy Toyoty z ich nalepką i TE SAME części bez nalepki Opel, Toyota - sprzedawane poza 'salonami' w zwykłych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś