repp 06.06.08, 14:55 Pekao i tak wzięło co najlepsze z BPH, zostały same ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz K Re: KNF: General Electric może przejąć kontrolę n IP: *.krzywa.gliwice.pl 06.06.08, 15:04 Wzieło co wzieło, ale czy potrafi utrzymac klientów przyzwyczajonych do jako takich standardów obsługi. Nie wiem jak to odbierają inni , ale ja po przejeciu przez PeKaO jestem mocno zgedustowany i już otwarłem konto w innym banku i tyle mnie bedą widzieć w PeKaO...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny kolo Re: KNF: General Electric może przejąć kontrolę n IP: 193.25.185.* 06.06.08, 15:05 szkoda, GE sie teraz z Gdańska do wawy wyprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Re: KNF: General Electric może przejąć kontrolę n IP: *.electrolux.se 09.06.08, 07:48 Raczej do Krakowa, bo tu jest centrala BPHu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: KNF: General Electric może przejąć kontrolę n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:08 I z tego wzięcia wyniknął tylko wielki burdel. Wielu ludzi już ich ma dość i wypisuje się z Pekao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter KNF: General Electric może przejąć kontrolę nad.. IP: 213.17.162.* 06.06.08, 15:15 to jest faktycznie szkoda, bo wawa jest zawalona dużymi firmami a dobrze aby centra IT istniały też w innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan No to trzeba sie będzie wynieść z BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:25 GE to banda poyebow i maja fatalny serwis :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek A co to takiego GE? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.08, 15:30 Czy to ta sama spolka Jaruzelskiego z Walesa? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: A co to takiego GE? 06.06.08, 16:10 tiaa....generał motor i generał elektryk...Amerykanckie korporacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: KNF: General Electric może przejąć kontrolę n IP: 194.114.62.* 06.06.08, 16:00 pratt&whitney, rolls roys i general electric to najlepsi producenci silnikow odrzutowych - moze w bankowosci tez sa bardzo dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Nie wiem jakie jest GE 06.06.08, 17:02 Ale założę się, że lepsze od Pekao. Wypisałem się z tego syfu tuż po przejęciu przez Włochów i nie żałuję. W GE miałem tylko jakieś raty na cyfraka i wszystko było OK jeśli idzie o obsługę. -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Prawda jest taka, ze Pekao SA to syfiasty bank. 06.06.08, 19:58 Przeszedlem do niego z dobrodziejstwem inwentarza po fuzji. Przegapilem okazje, by bez wysilku pozostac w BPH i zaluje bardzo. To, co spotkalem w Pekao SA jest porazajace: calkowicie niekompetentna obsluga (nie winie personelu, bo postepuje zgodnie z procedurami, ktore ktos calkowicie niekompetentny napisal), brak profesjonalizmu (np. odkladanie sluchawki, jesli problem przerasta kompetencje klerka...). Jednym slowem calkowte dno. Jesli mozecie, odchodzcie z Pekao SA. Pytanie tylko...dokad....? Odpowiedz Link Zgłoś