kinka_95 13.07.10, 20:32 Siemkaa ! ; ) Mam takie pytanko do Was.! Jak uważacie, czy można zakochać sie przez internet, tak na poważnie? xD Czy to jest raczej niemożliwe? P.S. Sorry jeśli było coś podobnego. Jak coś to kosz. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelmontana Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 20:35 nie można;... nie znasz tek osoby. Skawiesz że nie dała lub dał ci zdjęcia z neta ściągniętego a sam nie jest pedofilem ? Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:46 moim zdaniem nie można przez internet nie można dobrze poznać człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 22:43 Zakochać na poważnie raczej nie to chyba tylko może być zauroczenie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nata6626 Jasne... 14.07.10, 09:48 Moja kuzynka poznała chłopaka przez internet. Teraz są ze sobą ponad 6lat Wszystko jest możliwe. Ne ukrywając, że ludzie mogą dawać podawać sie za inną osobę, by skrzywdzić człowieka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
metaldoll Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 22:49 chyba raczej nie, ale różnie w życiu bywa : d Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Można. 13.07.10, 22:51 Znam osobę, która się zakochała w kimś przez internet, ale rozmawiali ze sobą jeszcze przez telefon. Spotkali się i są razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sfaho Powiedzcie ! xD 13.07.10, 22:51 zauroczyć. wygląd to nie wszystko, liczy się wnętrze. tak? wydaję mi się, że to tylko zauroczenie. znamy tą osobę tylko z tego, jak pisze, czyli, tak jakby, charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 nie 13.07.10, 22:54 Bo tak naprawdę nie znasz tej osoby skąd możesz wiedzieć ,że jest tą za którą się podaje? nie wiesz tego. Takie "związki" przez internet są bardzo nie bezpieczne ktoś może przysłać zdjęcie i co ? zdjęcie niczego nie dowodzi może napisać ,ze ma 15 lat itd. ale tak naprawdę być jakimś podrzędnym typem szukającym młodych dziewczyn do wykorzystania nie radziłabym tobie ani nikomu wchodzić w takiego typu sprawy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy TAK 13.07.10, 22:59 Jeżeli rozmawiasz z kimś przez skype.. i wiesz,że on/ona tak na prawdę wygląda i czujesz mocne zauroczenie czy miłość to jasne.Jednak.. nigdy nie wiesz czy ta osoba nie ma kogoś bliżej siebie .. i ciebie przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 23:05 hm...można się zakochać, ale nigdy nie wiadomo czy ten ktoś tylko nie udaje takiego kogoś w kim można się zakochać ... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 23:14 Czy można zakochać się w komunikatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 23:15 wiesz poznajesz ta osobę, nie wiesz jak wygląda skupiasz się tylko na jego wnętrzu wiec myślę że tak choć ja raczej unikam takich kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Zależy. 13.07.10, 23:16 To zależy na jakich warunkach. Gdybyś napisała coś więcej. Po dłuższej znajomości, można się zakochać w osobowości, ale nie wiesz, czy ta osoba zachowuje się tak w rzeczywistości. Jeśli znasz tę osobę na różnych płaszczyznach i masz z nią różny kontakt (pisemny, telefoniczny, raz na jakiś czas spotkanie) to ja nie widzę problemu w tym. Im więcej spotkań tym większa miłość. Jakby nie patrzeć jest cała masa par i małżeństw poznanych przez internet, więc te pewne odpowiedzi "nie" są zaprzeczeniem rzeczywistości. Z uczuciami jest tak, że nigdy nie powiesz 100% tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Powiedzcie ! xD 13.07.10, 23:34 nie wiem... raczej nie... jeszcze nigdy czegoś takiego nie przeżyłam .. Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 Raczej nie. 13.07.10, 23:36 Mh, raczej nie mozna, aczkolwiek jest wiele osób, które wlasnie w taki sposób sie zakochaly. Przy najmniej dla nich, to milosc, bo dla mnie jedynie zauroczenie pismem.? Inaczej tego nie potrafie nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Moja zdanie: 13.07.10, 23:59 na poważnie nie. Miłość w internecie to tylko iluzja, która może zawładnąć nad naszymi umysłami, prowadząc w najlepszym wypadku do uzależnienia od internetu, a w najgorszym do choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 00:07 moze cie zauroczyc swoimi slodkimi słówkami i swormuowaniami i ogolnie ale milosc czy zakochanie wątpię trzeba byc ze soba na codizn w problemach i w sielance zalatwiac róze spotkania np ze znajomymi wypady albo wykręty zeby byc we dwoje itp. ale zaurozcenie owszem mozliwe ale i chwilowe tak jak w tych całych gwiazdorach z plakatów czy neta też można (: sama jkiedyś szalałam za ZACUSIEM <krzyk> teraz sie z tego smieje ;d i za Nickiem Jonasem nadal uwazam ze jest ładny uroczy i slodki ale nie kocham go ani za nim nie szaleje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 07:21 Można zakochać się w charakterze tej drugiej osoby ... Chyba. A tak na poważnie to myślę, że póki się nie spotkasz z drugą osobą, to raczej to jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 08:34 jest to w pełni możliwe poznać kogoś ale zakochać się-nie sądzę chyba ze po spotkaniu"na zywo" Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Zakochać się przez internet ??! kpisz sobie?! 14.07.10, 09:07 nigdy w to nie wierzyłam! można się jedynie kumplować .. ale zakochac?????!!!! nie, nie , nie! dla mnie to jest jak założenie płonącego czepku na głowę. czyli dziwne . no bo... jest wiele czatów i stronek np. poszkole .. czy switch.in .. w których są dziewcyny i chłopcy . potem np. ''SZukam chłopaka kto chętny?'' - zal.(az się dziwię że używam to słowo!..) a potem sobie mówią że sie kochają ale się nie znają. nie wiedzą ile mają lat gdzie mieszkają jak wyglądają . co gorsze moze to być pedofil. ty się w takim zakochasz i popędzisz na spotkanie , bo sie okaże ze mieszkacie w tym samym mieście . i BUM. dalej wiesz. - tak myślę. --Nie wierzę w to.! qx Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:17 można ,ale przeważnie nie jest to związek na dłuższą metę .. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Powiedzcie ! xD 14.07.10, 09:18 Zauroczyć się można, ale zakochać raczej nie... w sumie to niebezpieczne... a jeśli to jakiś psychopata? Odpowiedz Link Zgłoś