demcialove 29.05.09, 14:52 co myslicie o hsm, . ? . ja uwazam ze ten film jest za bardzo pzresłodzony i nie realnyy...;/ . i wg nudny .hsm nie podobał mi siee . hsm2 jest bardoz fajnyy . ( ; . a trójka...porazkaa....;/ . a wy co sądziciee . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzka Re: HSM....em . co myslicie.? 29.05.09, 15:01 Cały ten film to jedna wielka komercha ;/ Pierwszą część obejrzałam bo chciałam się dowiedzieć czemu ten film odniósł aż taki sukces. Wyłączyłam w połowie, bo już wiedziałam jak cała akcja się potoczy. Związek ich przetrwa a film zakończy się sweetaśnym happy endem ;/ Kolejne części miały ten sam nudny już scenariusz przez co (dla mnie) okazały się klapą. Lepiej dla świata było by gdyby nikt nie wpadł na stworzenie tego marnego musicalu, chociaż sama nie wiem czy zasługuje na taką nazwę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: HSM....em . co myslicie.? 29.05.09, 15:06 Ja może powiem tak : .. Na samym początku Hsm bardzo mi się podobało. Byłam nim bardzo zaskoczona. Pozytywnie oczywiście. Uważałam go za najlepszy film na świecie Ale oczywiście z czasem , jak dorastałam zaczęło mi się to coraz mniej podobać !! Według mnie najlepsza była 1 część. Potem 2 a 3 była tak beznadziejna że myślałam że zasnę. Mówię poważnie Zac Efron - ten człowiek już mi się znudził nie mogę go znieść..!! Corbin Bleu - Nigdy go nie lubiłam... Ashley Tisdale - jest spoko... nie wiem dlaczego zgodziła się wystąpić w tej porażce Vanessa Hudgens - ona też jest fajna lecz już powoli zaczyna mi się nudzić... Taka jest moja opinia o tym filmie... tak naprawdę to cieszę się że nie będzie kolejnej części.. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: HSM....em . co myslicie.? 03.06.09, 17:54 trójka była do pupy , grzecznie mówiąc . byłam z klasą , i oczywiście kiedy ten koleś i ta vanessa siedzieli na łóżku i rozmawiali , to chłopacy się zaczeli wydzierać ` dawaj stary , teraz ją ..... ` x dd podobała mi się jedynka <3 dwójka też spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsuumi_17 Re: HSM....em . co myslicie.? IP: *.chello.pl 03.06.09, 18:00 Jak dla mnie to jest to film nakręcony na potrzeby promocji Zaca i Vanessy, poza tym jest to zbyt przesłodzony film. Mdły. Nie niesie ze sobą żadnej mądrej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: HSM....em . co myslicie.? 03.06.09, 18:02 Przesłodozne i nierealne. Nawen Sharpay jako "zły" charakter była za grzeczna. Ne lubię tego filmu, a najgorsza jest trójka zasnąć można. Odpowiedz Link Zgłoś