rollercoaster. Re: Imiona na wesoło ;D 25.08.09, 22:33 GOSIA - Znajomi dają w prezencie jej poniszczone lokówki. Dużo czasu spędza w męskiej szatni owijająć się folią bombelkową. Ma bardzo często odpychające stopy. Samemu rementuje domy drewniane. Gosia bardzo często jara szlugi. Zawsze wygląda jak kanalia. Już po zakończeniu zimy wyskakują jej szramy na policzkach. Gosia - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym pękniętą łyżkę. Gosia, jeżeli okoliczności sprzyjają, myśli o różowych słoniach. Jej partnerem staje się bardzo często złodziej. niezłe cóż, kiedyś dostałam od przyjaciółki lokówkę i zniszczyła się po pierwszym stosowaniu. ale o stopy bardzo dbam ;D z tymi szlugami różnie bywa, haha Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Imiona na wesoło ;D 26.08.09, 10:02 Patrycja - Jej konkubentem staje się zawsze truteń. Patrycja bardzo często organizuje strajki. Ma najczęściej za długie ramiona. Dziewczynka o tym imieniu to zwyczajowo psychopatka. Patrycja według starych legend oznacza dżdżownicę. Nikt nie wie, że próbuje burzyć młotkiem mieszkania i apartamenty. Z radością tupie nogami w tłumie. Swoją obecność oznajmia żenującym mruczeniem jak koń. Ma wydęte policzki, ręce długie do kolan i wyskubane brwi. Od rana przesiaduje w ogrodzie sąsiada chociaż jest tam mokro. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Imiona na wesoło ;D 26.08.09, 10:04 Anna imieniny obchodzi: 26 Lipiec Próbuje rozbawić towarzystwo żenującym rżeniem i się tego nie wstydzi. Anna - według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Wydawać by się mogło, że dostarcza klientom pralki okazuje się jednak, że na codzień fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Tylko w czasie odlotu ptaków do ciepłych krajów tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna zazwyczaj kręci. Anna, jeżeli się da, pisze książki o błahostkach. Jej kochankiem staje się zwyczajowo szpieg. Uczy się polerować poniszczone imadła. xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Imiona na wesoło ;D 26.08.09, 10:04 Izabela dla zasady tworzy wiersze o nietolerancji. Nieszczęśniczka zanudza. Ma stopy z wierzchu porośnięte włosami, krzywe palce i worki pod oczami. Idiotka tak ochrzczona to niekiedy złodziejka. Wakacje spędze w swoim pokoju z zamurowanymi oknami bo taki ma charakter. Kiedy dorasta bardzo często zostaje pustelnikiem. Z kolegami nasyła złodzei na hurtownie. Może myć zgubione karnisze. Jeszcze przed rozpoczęciem wiosny pokazują się jej wąsy jak u kota. Sprzedawcy próbują zawsze wcisnąć jej archaiczne garnki. IZABELA SPOD ZNAKU WODNIKA: Kobieta rozbija małżeństwa. Ma zwyczajowo za krótkie pięty. Lubi gromadzić poniszczone suszarki. Izabela (Wodnik) - według naukowców oznacza po prostu eukaliptusa obgryzionego przez misie koala. Izabela (Wodnik) codziennie pisze książki o latających spodkach. Jej konkubentem jest niekiedy polityk. Izabela (Wodnik) prawie zawsze zaczaja się na znajomych. Nie waha się powiedzieć, że rozwozi po klientach programy komputerowe nie trudno się jednak domyśeć, że piłuje po nocach motory. Ma płaskie czoło, ręce jak u kowala i mongolskie brwi. Swoje wywody przerywa niespodziewanym niespodziewanym rżeniem i martwi tym rodziców. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.girl Re: Imiona na wesoło ;D 26.08.09, 10:59 GABRIELA - Każde zdanie kończy nagłym śmiechem w stylu kota. Zawsze ma poglądy jak pijaczka. Ma bardzo często za długie uszy. Gabriela chce czyścić bezwartościowe dłuta. Jej ideałem zostaje bez powodu truteń. Żeby podkreślić swoją indywidualność smarcze na podłogę w tłumie. Jako prezenty odpowiadają jej czarne ekierki. Jej cel życiowy to mlaskanie w czasie jedzenia. Stwarza pozory, że tworzy Monitory LCD niestety każdy wie, że boi się o nie swoje odtwarzacze DVD i Divx. Uwielbia czyścić odrapane obudowy od kaloryferów. Hehe ;D zajebiaszCza SstrOnka Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Imiona na wesoło ;D 26.08.09, 11:15 Dominika- umie oglądać niekompletne miski. Stwarza pozory, że reklamuje senniki a w rzeczywistości fotografuje dla ubezpieczycieli czasopisma. Jej pasja to drapanie się po pośladkach. Ma wystające kości policzkowe, często tłuste włosy i oklapłe uszy. Najczęściej wygląda jak pijaczka. Denerwuje innych żenującym hichotem z zaciśnietymi ustami. Jej chłopakiem zostaje czasami idiota. Chcąc zaimponować znajomym trzyma ręce w górze wśród znajomych. Dominika - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym biedronkę z powyrywanymi skrzydełkami. Nieudaczniczka tak nazwana to prawie zawsze lafirynda. Kto to wymyślił Lafirynda Odpowiedz Link Zgłoś
ruda1110 Re: Imiona na wesoło ;D 27.08.09, 11:32 Żeby wzbudzić zinteresowanie rechocze jak żaba wśród znajomych. Jej największa zaleta to wąchanie kleju. Może myć czarne talerze. Ma nos jak kartofel, zazwyczaj brudne włosy i szerokie biodra. Nikt nie wie, że napada na supermarkety. Aleksandra niekiedy pisze referaty o niebieskich migdałach. Nieudaczniczka tak ochrzczona to najczęściej złodziejka. Najchętniej przebywa w skupie złomu chociaż może się to skończyć chorobą. Chwilę po zakończeniu roku przęstępnego wyrastają jej guzy na szyi. Aleksandra uczy się gromadzić białe chełmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda1110 Re: Imiona na wesoło ;D 28.08.09, 10:40 Nie no naprawde na wesoło ja mam w domu książkę "znaczenia imion" i tak tam nie pisało Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Imiona na wesoło ;D 29.08.09, 19:21 Oliwia-Idiotka nosząca to imię to praktycznie zawsze analfabetka. Ma praktycznie zawsze długie uszy. Po pijaku nasyła złodzei na mieszkania i apartamenty. Oliwia codziennie gada o błahostkach. Oliwia praktycznie zawsze tnie się po rękach. Jej konkubentem zostaje zawsze truteń. Żeby zyskać poklask smarcze na podłogę podczas jazdy tramwajem. Oliwia uwielbia czyścić czerwone chełmy. Charakteryzuje się niestosownym beczeniem w stylu kota. Frajerka organizuje strajki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Imiona na wesoło ;D 30.08.09, 12:33 Agata - Ma zapadnięte policzki, często łysiny na skroniach i wyskubane brwi. Jej przypadłość to picie do upadłego. Najczęściej przedstawia się jako kombinatorka. Ludzie myślą, że reklamuje akcesoria GSM co, z tego jak dba o cudze palmtopy. Po pijaku rementuje ten sam hotel od lat. Ma niekiedy za grube pięty. Chętnie przesiaduje w bagażniku samochodu i uważa to za normalne. Agata prawie bez przerwy rozmyśla o niebieskich małpach. Niekiedy w czasie trwania długiego odpoczynku ujawniają się jej błony między palcami. Żeby wzbudzić litość smarcze na podłogę i podskakuje, żeby wydać się wyższym. hahaha. sikam. xD Odpowiedz Link Zgłoś
neseczka Re: Imiona na wesoło ;D 30.08.09, 15:11 a ja sie nie uśmiałam bo nie miałam okazi tam nie ma mojego imienia a ja mam naimie Wanessa i focha mam ;smut; Odpowiedz Link Zgłoś