bella_donna 30.01.10, 22:38 A więc co kupić chłopakowi na walentynki ... ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena_98 Re: Prezent na walentynki. 30.01.10, 22:43 Uh, nie lubię walentynek... Ale jak już to walentynki=serduszka, czyż nie? W mojej klasie girls kupują misie z serduszkami, lizaki w kształcie serduszek, bryloczki z serduszkami, kartki z życzeniami w serduszka itp. itd. Popatrz w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 17:43 Polukaj w sklepach bo jest naprawdę duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 18:02 kup mu ciepłe skarpety . czerwone . ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 x DDD 31.01.10, 18:12 k a l e s o n y ! <lol2> . a tak na serio , to nie wiem . ja bym kupiła jakiegoś wieelkiego lizaka albo coś ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 18:20 perfumy to chyba najgorsze co kupić można chlopakowi, wszyscy których znam są bardzo wybredni w tej kwestii : 3 ja bym kupiła... nie wiem, te głupie serduszka dzielone na pół? Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 18:22 kartkę walentynkową, czekoladki, coś w kształcie serca, wiersz, który sama napisałaś, perfumy/dezodorant, koszulkę "i love you" czy tam "kocham cie" (na allegro ) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
limetka Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 18:24 Bokserki z amorkami xD ja kupiłam takie mojemu chłopakowi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Prezent na walentynki. 31.01.10, 18:33 buziakaa i po sprawie;** ..ale tak serio, to może rozejrzyj się gdzieś po sklepach, niebawem wiele ciekawych rzeczy powinno się pojawić na półkach, znajdziesz coś i dla niego. c: Odpowiedz Link Zgłoś
joanndarc Re: Prezent na walentynki. 09.02.21, 14:58 Kup sobie wyjątkową bieliznę i zaskocz go wieczorem... Myślę, że tak wyjątkowej niespodzianki nie miał !! Polecam ci lovesite.pl/bielizna/ lub lovesite.pl/stroje/ w zależności jak bardzo chcesz go zaskoczyć. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś