vampi_r 31.05.04, 17:32 Ja tez mam 16 lat i chętnie się z tobz zaprzyjaźnie. PS. Właśnie mi się śniło, że spacerowałem z tobą brzegiem Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Emusiu.... 31.05.04, 17:39 Te, Wamp, powiedz swojemu kumplowi Roro że jest znany. Cytat z artykułu z kwietniowego numer "Skrzydlatej Polski": "[...] które z Anglii, Niemiec i Hiszpanii będą docierały na pokładzie specjalnie przygotowanego do tego celu statku typu ro-ro." - mowa o częściach do A380. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Emusiu.... 31.05.04, 18:12 Ja nie znam żadnego Roro. To zwykłe insynuacje. Ja mam 16 lat i chcę zaprzyjaźnić się z Emusią. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Emusiu.... 31.05.04, 18:15 ale ona ma 17 lat, nie wiem, czy masz szanse Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Emusiu.... 31.05.04, 18:37 Oj, jak ten czas leci, a niedawno miała 16 lat... Noto: Emusiu, ja tez mam 17 lat i chce się z tobą zaprzyjaźnić Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Emusiu.... 31.05.04, 19:29 Lepiej, niz orlando. PS. A co to jest orlando? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 31.05.04, 19:30 taki jeden co z łuku strzela. strzelasz moze z łuku i masz seksowną klate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paper_clips Re: Emusiu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:41 wygladam jak orlando i strzelam z łuku i kuszy mam tez sksowną klate pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Emusiu.... 31.05.04, 20:46 i smoka tez masz, smok w bajce musi byc ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 31.05.04, 20:49 łuhu! wreszcie znalazłam! tyle pytan, tyle zbywan i w zawiłe sposoby wyłuszczanie mi ze jkaby nie bardzo jest podobny, i znlazłam. masz moze gg? telefon? gdzie mieszkasz? moge do ciebie teraz przyjechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paper_clips Re: Emusiu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 21:03 mam wszystko gg telefon telefon stacjonarny internet telewizje kablowa , kino domowe , łuk i strzały ...... to wszstko moze byc twoje czekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 31.05.04, 21:10 ale namiary bliższe? ciezko bedzie mi na oslep do ciebie trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 31.05.04, 21:24 o to juz powaznie moge sie jeszcze wycofac? Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 17:46 chyba już nie .wpadłaś po uszy emu+paper_clips= wm Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:04 rude , rude są najlepsze :))))) simple red the best ----------------- emu+paper_clips=wm Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:06 ale ja ci jeszcze milosci nie wyznalam. nie wiem czy nie zbyt pochopnie wystawiles sobie te sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:43 emusia napisała: > chyba sie obraził :-) i cieszy cie to niewdzięczna ---------------------------------- emu+paper_clips=wm Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:50 e nie. to pan tadeusz zobaczyl mare odziana w jakas tam kiecke i z cyckami powabnymi, a ona powiedziala 'niewdzieczny, szukales wzroku mego teraz go unikasz...' wiem, bo kolezanka jest fajnka. m. zebrowskiego i mnie katuje jego plytka. nie chwalcie mnie bo nie ma za co. chodzi mi w tym poscie o to, ze to ja powinnam powiedziec nidzieczny, natomiast, byc morze na skutek pomieszania rol, to ty rzekles 'niewdzieczna'. tak wiec, powinnysmy te scene zagrac jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:56 emusia napisała: > natomiast, byc morze na skutek pomieszania rol, to ty rzekles 'niewdzieczna'. > tak wiec, powinnysmy te scene zagrac jeszcze raz. więc dobrze odziej jakąś szmatę i stań naprzeciw mnie a potem powiedz , no..... krzycz NIEWDZIĘCZNY !!!!! odejde w niesławie Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:59 e nie, po co tak od razu w niesłaiwe? zostan, jeno tak troche wolniej dzialaj. czuje sie przytloczona ta szybkoscia. :-* no juz nie smuc sie. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 19:06 musimy podsycać uczucie inaczej zgasnie jak pierwsza żarowka Edisona ,a ja popełnie zbiorowe samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 19:07 o. to was jest dwoch? paper i clips? ale ten, podsycaj, a co mi tam, ale wolniej. ciezko po niecalej dobie znajomosci sukienke slubna wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 19:16 jesteś w mylnym błędzie jest nas jeden . Jest tylko jeden oryginalny Paper_clips miałem na mysli nas czyli Ciebie i Mnie :))) _____________________________ a jutro.....no jeszcze zobaczymy może pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:41 wstwiłem bo musi sie o tym dowiedzieć cały świat. ten napis pojawi sie juz niebawem na murach we wsystkich wiekszych miastach . nie mozemy tego ukrywać:))) ------------------------- emu+paper_clips=wm Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:47 Ema, ne chcesz chyba nosic nazwiska paper_clips? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:51 chyba samo clips. i co? bede musiala nicka na emusia_clips zmienic? ale mi sie nie podoba. rezygnyje. EMuciekajacapannamloda Odpowiedz Link Zgłoś
paper_clips Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:59 przetaniesz być już emusią a zostaniesz poważną EMMĄ_CLIPS. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:07 Ja tylko w zastępstwie Misiani idę załadować papier do ksero Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:09 nieeeeeeeee!! nie otwieraj szuflady bo mine zauwaza! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:11 Ups,, już zasuwam. To w trakim razie sprawdze toner .. Jest tam ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Emusiu.... 31.05.04, 20:57 emusia napisała: > taki jeden co z łuku strzela. > strzelasz moze z łuku i masz seksowną klate? ale Orlando to taką raczej zapadniętą klatę ma, podejrzałam na Troi. To aż takie seksowne ? Za to Eric Bana, mmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 31.05.04, 20:58 spadaj. seksowny to byl orli i brad. ta scena ze jakby go centymetr nizej pokazali to film by byl dozwolony od 18 lat... ehhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 18:14 co ty, zawsze mnie wpuszczja na wsyztskie filmy. szkoda ze nie byl od 18. no kurde, ciagle przed oczami ten widok mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Emusiu.... 01.06.04, 20:42 emusia napisała: > spadaj. seksowny to byl orli i brad. ta scena ze jakby go centymetr nizej > pokazali to film by byl dozwolony od 18 lat... ehhhhhh nie no, do Brada to ja nic nie mam. Ta scena to rzeczywiście niczego sobie była ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Emusiu.... 01.06.04, 20:47 ja chce na diwiksie tooo. sceny jak sie tam bija to oleje. stopklatke bede robic na klatach orlego i brada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Emusiu.... 01.06.04, 23:31 Kurcze, gdybym się tak pewnego dnia obudził o stwierdził, że wyglądam jak Bana, to bym się nie pogniewał wcale a wcale. Odpowiedz Link Zgłoś