Gość: Tramp IP: *.net.pl / 10.0.0.* 07.01.10, 17:29 Wie ktoś gdzie moge dostać te okulary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia3000 Re: Okulary 01.02.10, 13:25 Mam wrażenie że wszędzie ich pełno. Widziałam takie w reserved . Na pewno chcesz mieć takie okulary? Połowa ulicy nosi takie a poza tym one wychodzą już z mody i są mało twarzowe. Ja lubię okulary w stylu Top Gun Odpowiedz Link Zgłoś
tramp Re: Okulary 01.02.10, 17:11 Dziekuje za informacje. Miałam nadzieje, ze one nie sa modne, ale w takim wypadku, gdy na ulicach wkrótce bedzie je miał kazdy, raczej zrezygnuje.:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
panirewolucja Re: Okulary 15.02.10, 09:52 o, fajne!:) Zajrzyj na www.okazyjni.pl, maja tam bazę sklepów, a w każdym zniżki, kupony rabatowe i gratisy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Okulary, Ray Ban, Prada, Dolce & Gabbana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 13:18 Cześć możesz znaleźć takie okulary przeciwsłoneczne w sklepie www.optyline.pl różne marki m.in: Prada, Ray Ban, Dolce & Gabbana - możliwe że będą też te o które pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś