Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najlepszy styl

17.06.09, 18:22
    Jaki styl najbardziej lubicie?? Mi osobiście bardzo podoba się styl rockowy
    albo ten z którego pochodzą rurki i takie inne kolorowe rzeczy (zapomniałam
    jak sie ten styl nazywa :)))
    Obserwuj wątek
      • melody170 Re: Najlepszy styl 17.06.09, 18:23
        Ja lubię styl elegancki , albo ewentualnie z lekka hippisowski
        • roxy_ Re: Najlepszy styl 17.06.09, 18:25
          Ja najbardziej lubię mieszankę stylów.Np. elegancki i rockowy , taki jest fajny
          • polcia Re: Najlepszy styl 17.06.09, 18:27
            Najlepszy jest styl sportowy i np.dżinsowe ciuchy do sportowych , to mi wystarcza
            • kassie Re: Najlepszy styl 17.06.09, 18:28
              Fajny jest styl country , taki Jessiki Simpson , ale tak to nie wiem jaki lubie
              najbardziej
              • Gość: miziunia Re: Najlepszy styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:30
                heh ... nie wiem lubię styl Britney Spears , ale on sie na codzień nie nadaje
                • Gość: uuuuuuu... Re: Najlepszy styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:30
                  Britney jest do kitu , styl Vanessy Hudgens jest najlepszy!
                  • Gość: ina. Re: Najlepszy styl IP: *.p3.InterArena.pl 17.06.09, 18:53
                    Something like : Rihanna ;)
      • Gość: Nika Re: Najlepszy styl IP: 172.25.254.* 21.06.09, 15:05
        Boho!!!
      • tordis Re: Najlepszy styl 22.06.09, 14:52
        Lubie tzw. styl "rock chick" - drapieznie, z pazurem, nie calkiem serio. W
        swojej szafie mam jednak ubrania w przeroznych konwencjach. Raz uderzam w lata
        50. (dopasowana sukienka w kwiaty, bizuteria vintage), raz w 80. (Ray-Bany,
        zakiet z szerokimi ramionami), a raz w klimaty okologrungowe.
        • Gość: Misialik gość Re: Najlepszy styl IP: *.tktelekom.pl 05.07.09, 11:40
          Ja najbardziej lubię ubierać się na glovestar i w zarze trochę przeciwnośći ale
          to jest ok rock-klasyka i trochę na sportowo ;) wchódźćie też na
          misialikowadlawas-ciuchy.blog.onet.pl/ z góry dzięki
        • Gość: stylelover Re: Najlepszy styl IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.07.09, 23:05
          Tak jak jedna z poprzedniczek, mój styl ro raczej ''rock chic'' podchodzący pod puźne
          lata 80. Uwielbiam skóry, nieprzyzwoicie wysokie buty i ciuchy w stylu oversize, kocham
          ćwieki, przepaski na czoło w stylu lat 70-tych, a jak noszę biżuterię to tylko w formie
          łańcuchów i wszystko dopełnia makijaż: czarne pazury, mocne smoky eyes, a czasem
          pokuszę się na czarne usta... lubie jak ludzie oglądają się za mną na ulicy bo wtedy
          czuję się taka nietuzinkowa...
      • hautecouture Re: Najlepszy styl 09.07.09, 14:49
        Mój własny ;p
      • Gość: Kasia Re: Najlepszy styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 15:49
        Hippie-przede wszystkim.Uwielbiam w nim wygodę i kwieciste motywy.
        Rock-czerń to mój kolor zdecydowanie,jeszcze lepiej gdy połączona jest z
        czerwienią,różem lub bielą.Do tego liczne ćwieki i dżety,byleby nie wyglądać jak
        choinka! Nie lubię w tym tylko motywów czaszek,ale to da się znieść ;-)
        Vintage-klasyka w najlepszym wydaniu.Spódnice z wysokim stanem,koszule z
        żabotami-coś co bardzo lubię.
        Boyfriend-rozciągnięte,przyduże koszule,spodnie jakby pożyczone od
        chłopaka.Uwielbiam też typowo męskie buty w wydaniu kobiecym,czyli na dość
        wysokim obcasie :-)
        • Gość: mila Re: Najlepszy styl IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 17:11
          Lubię styl etno. Ale tylko bluzki i dodatki. Sportowy jest wygodny. A eleancki wybieram
          najczęściej.
          :Uwielbiam rurki, wielkie okulary przeciwsłoneczne, sweterki w stylu kardiganow, topy, i
          oczywiście biżuterię. :-)
          • mrs_watson Re: Najlepszy styl 09.07.09, 19:03
            A lubię styl skate. Ale tylko dlaetgo, że jest na luzie, wygodny i kolorowy. Bardzo mi się
            podoba. Poza tym uwielbiam rockowy styl i ciemne rurki^^
            • bucikowa Re: Najlepszy styl 09.07.09, 22:08
              Ja mam taki własny styl i nie ma on nazwy. Po prostu ubieram się w jeansy trzy
              czwarte, długie trampki i połączenia ładnych bluzek spódnice odstawiam. Są tylko
              na upały i okazje. ;-)
      • Gość: ;)))))) Re: Najlepszy styl IP: 192.168.1.* 09.07.09, 22:22
        MI STYL MICHAELA JACKSONA !!!!!!!!!!!!!!!!!
        :(:*:serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce:
        • on_air Re: Najlepszy styl 10.07.09, 06:38
          ja podpaturę styl miley cyrus.. ;DD ciągle podpatruje jak ona sie ubiera a jak
          mam cos sobie kupic to kupuje cos co ona by kupiła ;)) zazwyczaj nosze trampki
          rurki jakies T-shirty lub tuniki.. kurtę skórzaną uwielbiam!;dd ale kocham też
          rzymianki i różne sukienki;d popertu to co miley ;))
          • blugirl Re: Najlepszy styl 15.07.09, 22:18
            ja uwielbiam styl boho!!:)
      • Gość: dynka Re: Najlepszy styl IP: 85.202.157.* 10.07.09, 13:25
        a ja nie lubie tracić czasu na dobieranie kreacji.<br />
        mój styl jest zwyczajny czyli:rurki,t-shirt najlepiej z jakimś wielgachnym i smiesznym
        motywem lub napisem czasami nawet kontrowersyjnym do tego jakies sportowe
        buty:trampki lub moje kochane reeboki a na wieszch bluza albo krótka kurtka ze skóry
        bądź z innego materialu,ważne zeby byla w moncym koloze czerwony lub
        fioletowy,czasami zakładam jakis naszyjnik lub bransoletka <br />
        i to cały mój styl :-D
      • Gość: m. Re: Najlepszy styl IP: *.radom.pilicka.pl 10.07.09, 18:46
        :kwiat:romantyczny...
        • Gość: Ann Re: Najlepszy styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:46
          ja w sumie ubiram sie caly czas na czarno..;) nie wiem czemu..ale jakos lubie ten
          kolor..lubie styl rockowy czerwony czarny fioletowy pudrowy roz i biel..!!
          meskie ciuchy!! nawet mam pare rzeczy ukradzionych z szafy brata.;P:-S
      • Gość: sisi Re: Najlepszy styl IP: *.centertel.pl 14.07.09, 13:53
        Mi się podoba najbardziej styl oldschoolowy, dużo kolorów, oryginalne ciuchy i
        wysokie adidasy do kostki:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka