jan_hus_na_stosie 19.06.09, 15:54 iść na piwo? bo samemu jakoś mi się nie chce. Znam fajne miejsce prawie w centrum Wawy, gdzie Tyskie (a może Lech) kosztuje 5,9 zł ;) I to nie żadna mordownia tylko kulturalny lokal :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 15:57 Ja ide. Spotkamy sie przed TOPR-em pod skocznia. Tam daja duze piwo po 5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kremniveaa Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 15:58 Ja chetnie :) Tylko chyba juz na ostatni samolot za pozno. Moze umowmy sie na inny dzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 16:14 Nikt nie chce iść? A gdzie się podziała Wasza spontaniczność? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 16:50 Ja mogę:P Ale w Łodzi:P ...ciekawe jak Twoja spontaniczność... :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 17:55 Janie, a gdzie to piwo:)? Jak mam dobry dojazd to może, może... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 17:59 just-for-fun napisała: > Janie, a gdzie to piwo:)? Jak mam dobry dojazd to może, może... 2 minuty pieszo od Placu Konstytucji :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 18:15 No to miejsce ok:). Ale właśnie idę na kawę z kolegą który przez warszawę przejeżdza przypadkiem:). Tak więc moja spotaniczność poszła w innym kierunku. Może jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 18:24 może być i jutro :) W wizytówce jest mój email, więc jakby co to napisz. A skoro dziś nie ma chętnych na piwo to trochę popracuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 19:16 Ja pije piwo możemy posiedzieć i się wirtualnie napić razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 19:21 A ja pracuję nad swoją stroną, ale co jakiś czas popijam mołdawskie wino, więc zdrówko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikapikaczu Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 21:49 Ojjj kolego <jeśli mogę tak powiedzieć. już mnie uwiodłeś tym że to winko mołdawskie ... Uwielbiam są najlepsze, jak masz półwytrawne lub półsłodkie <oba smaki pyszne> to już w ogóle pęknę z zazdrości że ja tylko marne piwo pije Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 16:20 Zaraz jak nic sie znowu rozpada, a ja dopiero co sobie wlosy ulozylam ech ale tak serio bez kitu byloby smiesznie zobaczyc forumowiczow :DD Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 16:40 wpadajcie do wrocławia :) tutaj to dopiero jest imprezowy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 17:52 Jesteś z Wrocławia? Wiesz może, gdzie i czy jeszcze można dostac bilety na noc tetralną, bo za licho nie moge tego znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 18:10 W każdym razie, mnie jutro wieczorem i w nocy (Noc Teatrów i Noc Kosciołów) będzie można zobaczyć we Wrocławiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lollec Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 17:44 Stary, wpadnij do mnie do domu, u mnie jest po 2,20 i pierwsze 4 dam ci w gratisie. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 19:09 Ja bym z chęcią poszła (pomimo tego, że jutro mam egzamin :) ale do centrum Wawy mam troche za daleko. Centrum Trójmiasta by mi bardziej odpowiadało :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 22:38 spontaniczne spotkanie forumowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
margulinka Re: czy ktoś ma ochotę 19.06.09, 23:43 wy sie tu proponujecie a jan sie nie odzywa, moze poszedl na spotkanie i nie wrocil? Nigdi nie wiecie kto po drugiej stronie siedzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:00 i jeszcze komus sie chce tyle placic :) No ja Was ludzie podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:04 no u mnie 5,5zl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:07 No Ty to chociaz oszczedzasz te 4 grosze :)))) ale serio tak drogie piwo teraz jest? to ile wodka kosztuje albo wino? Dobrze,ze ja taka nie swiadoma zycia barowego jestem :D Sok 2,5zl kosztuje :D to wychodzi, ze Wam jedno piwo a mnie dwie szklanki soku i jeszcze reszta zostanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:16 4 gr? te 11zl to nie jest oszałamiający wydatek jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:23 Na piwo? Tzn wiesz ja nie pije to dla mnie to szok nad szokami, ze tyle kasy na piwsku bar zbija :D 11zl nie majatek ale na piwo? no na piwo. Aj ludzie ludzie ja Was nigdy nie zrozumiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:26 inaczej, na co 11zł byłoby uzasadniony wydatkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:29 to i ja inaczej :) Rozumiem, ze wydac 11zl na piwo dla X to nic takiego szokujacego a dla mnie kompletnej abstynentki to lekki szok, ze tak drogo.Ale, zeby piwo tak podrozalo?pamietam czasy jak piwo w barze kosztowalo 3zl i za sok do piwa sie nawet nie doplacalo :) No ale odpowiadajac na Twoje pytanie 11zl mozna by bylo wydac np. na moje ukochane ciasto czekoladowe :D Ale ja ostatnio ciagle o jedzeniu bo znowu diete mi wlepili :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:31 11zl na ciastko?? chyba By mnie pogrzało :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:33 nie jakies tam ciastko a ciasto :) prawie 1kg ciasta pelnego czekolady :))) pysznego, czekoladowego ciasta,ktore az prosi sie o to, zeby je kupic i w domu pozrec jak czlek pierwotny :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 15:36 moze dlatego że ja za takimi słodkościami nie przepadam ;) za czekoladą to i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: 6zl za piwo? Matko boska jaka drozyzna 20.06.09, 19:42 11 zl za 1 kg ciasta? dobrze przeczytałam? A gdzie tak tanio sprzedają ciasto?> Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: czy ktoś ma ochotę 20.06.09, 19:49 piwo jest fuuuu!! alkohol jest fuuuu! tak ,tak mam kaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś