Dodaj do ulubionych

Lakiery INGLOT

IP: *.netia.pl 30.04.09, 11:38
Witam

Czy któraś z Was maluje paznokcie lakierami INGLOT ?
często malowałam nimi paznokcie ale od 1 roku bojkotuję tą firmę
Lakier pękał na drugi dzień i bardzo szybko odpadał no i oczywiście cena jest jak dla
mnie na lakier droga !
Obserwuj wątek
    • tordis Re: Lakiery INGLOT 30.04.09, 13:04
      Kiedys bardzo je lubilam, ale...
      No wlasnie: buteleczki sa duze, wiec lakier zdazy sie zestarzec, zanim zuzyjemy
      caly (chyba, ze nie malujemy paznokci zadnym innym przez dluzszy czas). A kiedy
      sie zestarzeje, zaczyna odpryskiwac.
      • mujer82 Re: Lakiery INGLOT 12.05.09, 17:06
        tordis napisał(a):

> Kiedys bardzo je lubilam, ale...
        > No wlasnie: buteleczki sa duze, wiec lakier zdazy sie zestarzec, zanim zuzyjemy
        > caly (chyba, ze nie malujemy paznokci zadnym innym przez dluzszy czas). A kiedy
        > sie zestarzeje, zaczyna odpryskiwac.

No to czuję się wywołana do odpowiedzi. Używam lakierów Inglot i złego słowa nie
        mogę o nich powiedzieć.Nie gęstnieją-nawet po przekroczeniu terminu
        ważności.Wystarczy trzymać je w chłodzie w ciemnym miejscu-ja trzymam w szafce w
        łazience.
        Ładnie malują-2 warstwy to optymalna ilość,ładne krycie i brak smug.
        Mają świetny kształt pędzelka.I bogatą paletę kolorów.Nie przebarwiają paznokci
        (nawet te ciemne), nie zawierają substancji toksycznych.
        Cena? Znam droższe i gorsze.
        Odpryskiwanie? Możliwe,że to wina bazy lub nakładania zbyt wielu warstw lakieru.
        Mnie kiedyś po zastosowaniu bazy Sally Hansen lakier się ściągał.A po nałożeniu
        3-4 warstw pękał.
        Teraz maluję inglotem bez bazy ,2 ładne warstwy-nie nabieram lakieru za dużo.
        Bez odcienia 866 nie wyobrażam sobie życia.
        Maluję raz na 5 dni ( rzadziej nie mogę bo mam odrosty paznokcia).Zaznaczam,że
        raczej nie piorę i nie zmywam ręcznie (mam zmywarkę). Jeśli ktoś zmywa ręcznie
        to lakier ma prawo odmakać i pękać.
        Zero odprysków.Nie trzeba nabłyszczacza.Lakier schnie jakieś 10 minut. Czyli 2
        łapki to mniej niż godzina. Jak dla mnie bomba! Jestem zdecydowanie za lakierami
        tej firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka