Gość: kuzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 12:18 Żegnaj, Andrzeju [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jp Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.eranet.pl 25.07.05, 12:27 z ojcem na ławie o wysokości 50 cm przez "siatkę" ustawioną z książek. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza [']['] dlaczego tak wcześnie? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 25.07.05, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Block-buster Grubba-klasa,styl,fair play i teraz gdzie zagra? IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.07.05, 12:28 Niewielu mielismy i mamy tej klasy sportowcow-dzentelmenow.Wez tam Andrzej zorganizuj Grand Prix w tenisie stolowym wsrod tych,co odeszli...Bedziemy Cie pamietali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziękuję Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.eranet.pl 25.07.05, 12:36 Dzięki Panu pokochałem ping pong - a dzięki niemu cały sport i rywalizację - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:04 W niebie będzie grał w parze z naszym Ojcem Świętym ! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: 69.158.99.* 25.07.05, 13:36 To byl sportowiec wyjatkowy, wysokiej klasy a przy tym calkiem normalny czlowiek Zawsze kojarzyc sie bedzie z najwiekszymi sukcesami polskiego ping- ponga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek G. Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: 213.76.148.* 25.07.05, 13:37 Dzięki Tobie zacząłem grać w tenisa nie będąc wiele wyższym od stołu. Czesć Twojej pamięci Mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
babuszka48 Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby 25.07.05, 13:53 Szkoda , wielka szkoda, ale rak jest najbardziej podstępną chorobą wiem coś o tym sama chorowałam i żyje ale to już inne życie . Ta choroba zmienia ludzi. % lat temu na to samo zmarł mój ojciec chorował tylko 2 m-ce i zgasł. Tak samo jego matka czyli babcia. Ta choroba chodzi juz za człowiekiem do ostatnich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: machine Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:58 jest dla nas ciągle wzorem żegnaj (*) Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby 25.07.05, 14:27 Odszedł wielki człowiek , wielki sportowiec i WIELKI KOCIEWIAK . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??janina?? PYTANIE????czy Grubba jaral szlugi???? IP: *.aster.pl 25.07.05, 14:32 bo z tego co wiem umarl na raka pluc?? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 nie 25.07.05, 14:36 Andrzej Grubba nie palił papierosów. nie trzeba palić by umrzeć na raka płuc, vide Andy Kaufman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.dyn.optonline.net 25.07.05, 14:42 Jedna z przyczyn choroby Andrzeja mogl byc wlasnie tenis stolowy.Kazdy zawodnik grajacy na poziomie nawet 3 ligi przykleja sobie gumy przed treningami i meczami.Trenujac kilka godzin dziennie czyni sie to kilkakrotnie.W tamtych czasach klej jakiego sie urzywalo byl niezwykle toksyczy.Samo klejenie wygladalo tak jakby czlowiek byl nachylony bardzo nisko nad rakietka i ja wlasnie tym klejem smarowal.Mysle ,ze podczas wieloletniej wspanialej kariery nasz mistrz byl narazony na dzialanie zwiazkow chemicznych.Andrzej spoczywaj w spokoju byles zawesze wzorem dla mlodzierzy . Piotr byly zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 14:50 ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:24 Poznalem Go kiedys na Okeciu, lecielismy razem do Frankfurtu. To byl wspanialy czlowiek! Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj czesc jego pamieci! niestety nie mialem okazji 25.07.05, 19:27 widziec Go na zywo :-(... Odpowiedz Link Zgłoś