Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pogrzeb Andrzeja Grubby

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 12:18
    Żegnaj, Andrzeju [*]
    Obserwuj wątek
      • Gość: jp Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.eranet.pl 25.07.05, 12:27
        z ojcem na ławie o wysokości 50 cm przez "siatkę" ustawioną z książek.
        [*]
        • Gość: koza [']['] dlaczego tak wcześnie? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 25.07.05, 14:09
      • Gość: Block-buster Grubba-klasa,styl,fair play i teraz gdzie zagra? IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.07.05, 12:28
        Niewielu mielismy i mamy tej klasy sportowcow-dzentelmenow.Wez tam Andrzej
        zorganizuj Grand Prix w tenisie stolowym wsrod tych,co odeszli...Bedziemy Cie
        pamietali!
      • Gość: Dziękuję Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.eranet.pl 25.07.05, 12:36
        Dzięki Panu pokochałem ping pong - a dzięki niemu cały sport i rywalizację -
        dziękuję
      • Gość: [*] [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:36
        [*]
        • ktswisla Re: [*] 25.07.05, 12:48
          [*]
      • Gość: ktoś Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:04
        W niebie będzie grał w parze z naszym Ojcem Świętym !
        [*]
        • Gość: piotr Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: 69.158.99.* 25.07.05, 13:36
          To byl sportowiec wyjatkowy, wysokiej klasy a przy tym calkiem normalny
          czlowiek Zawsze kojarzyc sie bedzie z najwiekszymi sukcesami polskiego ping-
          ponga
      • Gość: Przemek G. Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: 213.76.148.* 25.07.05, 13:37
        Dzięki Tobie zacząłem grać w tenisa nie będąc wiele wyższym od stołu. Czesć
        Twojej pamięci Mistrzu.
      • babuszka48 Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby 25.07.05, 13:53
        Szkoda , wielka szkoda, ale rak jest najbardziej podstępną chorobą wiem coś o
        tym sama chorowałam i żyje ale to już inne życie . Ta choroba zmienia ludzi.
        % lat temu na to samo zmarł mój ojciec chorował tylko 2 m-ce i zgasł. Tak samo
        jego matka czyli babcia.
        Ta choroba chodzi juz za człowiekiem do ostatnich dni.
      • Gość: machine Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:58
        jest dla nas ciągle wzorem
        żegnaj (*)
      • homer101 Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby 25.07.05, 14:27
        Odszedł wielki człowiek , wielki sportowiec i WIELKI KOCIEWIAK .
      • Gość: ??janina?? PYTANIE????czy Grubba jaral szlugi???? IP: *.aster.pl 25.07.05, 14:32
        bo z tego co wiem umarl na raka pluc??
        • bazyliszek4 nie 25.07.05, 14:36
          Andrzej Grubba nie palił papierosów. nie trzeba palić by umrzeć na raka płuc,
          vide Andy Kaufman...
      • Gość: Piotr Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.dyn.optonline.net 25.07.05, 14:42
        Jedna z przyczyn choroby Andrzeja mogl byc wlasnie tenis stolowy.Kazdy zawodnik
        grajacy na poziomie nawet 3 ligi przykleja sobie gumy przed treningami i
        meczami.Trenujac kilka godzin dziennie czyni sie to kilkakrotnie.W tamtych
        czasach klej jakiego sie urzywalo byl niezwykle toksyczy.Samo klejenie
        wygladalo tak jakby czlowiek byl nachylony bardzo nisko nad rakietka i ja
        wlasnie tym klejem smarowal.Mysle ,ze podczas wieloletniej wspanialej kariery
        nasz mistrz byl narazony na dzialanie zwiazkow chemicznych.Andrzej spoczywaj w
        spokoju byles zawesze wzorem dla mlodzierzy .
        Piotr byly zawodnik
      • Gość: ToM Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 14:50
        [']['][']
        • Gość: Maciek Re: Pogrzeb Andrzeja Grubby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:24
          Poznalem Go kiedys na Okeciu, lecielismy razem do Frankfurtu. To byl wspanialy
          czlowiek! Szkoda!
      • Gość: zaduma [*][*][*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:35
      • wuuuj czesc jego pamieci! niestety nie mialem okazji 25.07.05, 19:27
        widziec Go na zywo :-(...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka