biowyspa.pl
27.11.14, 10:31
Rok temu byłam na skraju wytrzymałości psychicznej jak i fizycznej. Objawy grzybicy i obecności pasożytów miałam tyle, że nie będę o tym pisać. Każdy kto jest chory na to dziadostwo zna je doskonale. Problem aby wyleczyć się i wrócić do normalnego funkcjonowania to niestety droga wielu wyrzeczeń, ścisłej diety i często problemów niestety psychicznych. Odkąd dopadło mnie to przekleństwo, wpadłam w wir szukania w internecie wszystkich możliwych informacji jak się tego pozbyć. Niestety wiele informacji wykluczało sie wzajemnie, co jeszcze bardziej powodowało u mnie doły psychiczne. Oczywiście dieta to klucz do sukcesu. Organizm trzeba dokładnie oczyścić z tego co nam szkodzi a także z toksyn, które przez lata gromadzimy w naszych organach. Szczerze powiem, że zmiana diety i nawyków wyszła mi tylko na dobre i nie ma co z tego powodu rozpaczać, bo po pierwsze od wszystkiego można sie odzwyczaić a po drugie, zdrowa dieta od razu da Wam zastrzyk energii. Po czasie wcale nie chce się wracać do tłustych, mącznych i słodkich produktów. Sama dieta niestety nie wystarczy. Wypróbowałam wiele suplementów na rynku, złotych środków przeciwgrzybicznych i przeciwpasożytniczych, które oczywiście nieźle czyściły zawartość mojego portfela. Na szczęście wyczytałam na tej stronie o olejkach Dr. Nemo. Pewnie jak każdy, podeszłam do tego trochę sceptycznie ale desperacja była wielka, wiec spróbowałam. To była rewelacyjna decyzja!!! Nie minął jeszcze rok a ja wracam do ludzi żywych, pełnych energii i uśmiechu. Wszystko się zmieniło, od kiedy Pan Jan przesłał mi całą kuracje na pasożyty. Efekty były tak spektakularne, że brak mi słów. Podczas brania olejków, miałam tak silną reakcję i nasilenie wszystkich objawów, że pozostawało mi się tylko załamać psychicznie. Nie zdążyłam, ponieważ ozdrowienie po kuracji było oszałamiające. Trzy tygodnie musiałam się jeszcze silnie oczyszczać z toksyn, które pasożyty we mnie pozostawiły ale z każdym dniem było zdecydowanie lepiej. Zmianę w zachowaniu, wyglądzie i w samopoczuciu zauważali wszyscy którzy widzieli mnie w opłakanym stanie. Po pasożytach nadszedł czas na olejki przeciwgrzybiczne, które biorę jeszcze do dziś. Grzybica to niestety dziadostwo nad którym trzeba troszkę dłużej popracować ale dzięki olejkom jestem już na dobrej drodze do całkowitego pożegnania mojej candidy.
Ponieważ najgorszy czas mam już za sobą i nie życzę tego nikomu z Was, szczerze polecam olejki. Na pewno pomogą szybciej i skuteczniej niż inne wynalazki. Wszystkie informacje możecie znaleźć na stronie drnemooils.com/
Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia. Powodzenia