Dodaj do ulubionych

Skuteczność olejków Dr. Nemo

27.11.14, 10:31
Rok temu byłam na skraju wytrzymałości psychicznej jak i fizycznej. Objawy grzybicy i obecności pasożytów miałam tyle, że nie będę o tym pisać. Każdy kto jest chory na to dziadostwo zna je doskonale. Problem aby wyleczyć się i wrócić do normalnego funkcjonowania to niestety droga wielu wyrzeczeń, ścisłej diety i często problemów niestety psychicznych. Odkąd dopadło mnie to przekleństwo, wpadłam w wir szukania w internecie wszystkich możliwych informacji jak się tego pozbyć. Niestety wiele informacji wykluczało sie wzajemnie, co jeszcze bardziej powodowało u mnie doły psychiczne. Oczywiście dieta to klucz do sukcesu. Organizm trzeba dokładnie oczyścić z tego co nam szkodzi a także z toksyn, które przez lata gromadzimy w naszych organach. Szczerze powiem, że zmiana diety i nawyków wyszła mi tylko na dobre i nie ma co z tego powodu rozpaczać, bo po pierwsze od wszystkiego można sie odzwyczaić a po drugie, zdrowa dieta od razu da Wam zastrzyk energii. Po czasie wcale nie chce się wracać do tłustych, mącznych i słodkich produktów. Sama dieta niestety nie wystarczy. Wypróbowałam wiele suplementów na rynku, złotych środków przeciwgrzybicznych i przeciwpasożytniczych, które oczywiście nieźle czyściły zawartość mojego portfela. Na szczęście wyczytałam na tej stronie o olejkach Dr. Nemo. Pewnie jak każdy, podeszłam do tego trochę sceptycznie ale desperacja była wielka, wiec spróbowałam. To była rewelacyjna decyzja!!! Nie minął jeszcze rok a ja wracam do ludzi żywych, pełnych energii i uśmiechu. Wszystko się zmieniło, od kiedy Pan Jan przesłał mi całą kuracje na pasożyty. Efekty były tak spektakularne, że brak mi słów. Podczas brania olejków, miałam tak silną reakcję i nasilenie wszystkich objawów, że pozostawało mi się tylko załamać psychicznie. Nie zdążyłam, ponieważ ozdrowienie po kuracji było oszałamiające. Trzy tygodnie musiałam się jeszcze silnie oczyszczać z toksyn, które pasożyty we mnie pozostawiły ale z każdym dniem było zdecydowanie lepiej. Zmianę w zachowaniu, wyglądzie i w samopoczuciu zauważali wszyscy którzy widzieli mnie w opłakanym stanie. Po pasożytach nadszedł czas na olejki przeciwgrzybiczne, które biorę jeszcze do dziś. Grzybica to niestety dziadostwo nad którym trzeba troszkę dłużej popracować ale dzięki olejkom jestem już na dobrej drodze do całkowitego pożegnania mojej candidy.

Ponieważ najgorszy czas mam już za sobą i nie życzę tego nikomu z Was, szczerze polecam olejki. Na pewno pomogą szybciej i skuteczniej niż inne wynalazki. Wszystkie informacje możecie znaleźć na stronie drnemooils.com/

Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia. Powodzenia
Obserwuj wątek
    • hashitess Re: Skuteczność olejków Dr. Nemo 27.11.14, 10:40
      W tym samym czasie pisałyśmy swoje posty na forum.
      Twój jest bardzo ogólnikowy, właściwie reklamowy,
      a nic nie wnoszący do wychodzenia na prostą z grzybów.

Aby go uwiarygodnić spróbuj opisać jak wyglądało Twoje
      pozbywanie się grzyba.
      Jestem bardzo ciekawa i może skorzystam z Twoich
      doswiadczeń. Podziel się.
      • biowyspa.pl Re: Skuteczność olejków Dr. Nemo 27.11.14, 12:31
        O grzybicy można się rozpisywać w nieskończoność. Moim celem była rekomendacja olejków, ponieważ one pomogły mi wyjść z choroby. Dlatego dzielę się tą informacja z innymi, żeby zachęcić do wypróbowania.
        Po krótce, jeśli także doskwiera Ci grzybica, dokładnie wiesz jak może zniszczyć życie. Ja miałam równolegle problem z pasożytami co potęgowało wszystkie objawy. Po moich doświadczeniach (które jeszcze trwają) wiem, że każdy kto zaczyna walkę z grzybicą powinien zacząć przede wszystkim od zmiany nawyków żywieniowych. Wszystko powoli, nie na hura. Sama chciałam wszystko szybko pozmieniać, żeby szybciej osiągnąć upragnione zdrowie a tak się nie da. Spokojne zmiany, racjonalne żywienie, rezygnacja głownie z cukrów, pszenicy, konserwantów. Ja na swojej drodze, bardzo dużo czytałam o zdrowej diecie i poświęciłam dużo czasu na to. Cała moja rodzina odczuła zmiany, które wprowadziłam w domu.
        W związku z grzybem przez pierwsze pół roku zrezygnowałam całkowicie z cukru, pszenicy, skrobi, owoców, alkoholu, wszelkich konserwantów, wędlin, smażonych potraw, serów żółtych, mleka, octu, wszystkich słoików które zawierały gotowe sosy, papierosów. Jadłam bardzo dużo warzyw w każdej postaci, mnóstwo kasz, szczególnie jaglana, soczewica, ciecierzyca, piekłam pasztety warzywne, robiłam pasty do chleba, chleb oczywiście piekłam sama na zakwasie z mąki żytniej, jadłam dużo migdałów, słonecznika, orzechów. Olej z pestek dyni (polecam), ogólnie wszystko co zdrowe i nieprzetworzone. Oczywiście zabrało mi to baaaardzo dużo czasu na przygotowywanie wszystkiego ale oczywiście było warto a teraz jest to już kwestia przyzwyczajenia. Poprzez taką dietę już zaczyna nam się proces oczyszczania organizmu. Dodatkowo cały czas wspomagałam się suplementami, które pomagają w oczyszczaniu organizmu i z mojego doświadczenia stwierdzam, że najlepszy jest chlorofil z calivita. Nie jest tani ale butelka wystarcza na bardzo długo, ok 2 miesiące codziennego przyjmowania.
        Tak jak pisałam wcześniej i uważam, że każdy powinien to zrobić zanim przystąpi do walki z grzybicą, to kompleksowe odrobaczenie. Przy takiej diecie jaką ja stosowałam, robale i tak zdychały same. Niestety wprowadzają tyle toksyn do organizmu, że samopoczucie często zamiast się poprawiać było coraz gorsze, trzeba o tym pamiętać, że to nie nawrót choroby a powolny powrót do zdrowia. Z pasożytów całkowicie wyleczyłam się właśnie olejkami. Olejki mają bardzo silne działanie i nie dają szans pasożytom, które w nas bytują. Dlatego szczerze je polecam.
        Po tym czasie było już tylko lepiej. Obecnie wzmacniam organizm suplementami aby nie był podatny na osłabienia, oczywiście trzymam dietę, może nie tak restrykcyjnie ale wszystkie zdrowe nawyki pozostały. Przy grzybicy nie można sobie ABSOLUTNIE pozwalać na odstępstwa ponieważ wraca jak bumerang. Dodatkowo zwalczam ją olejkami i po każdej kuracji jest coraz lepiej, dlatego mój post zabrzmiał jak reklama. Jesli mi tak pomogły to może inni tez skorzystają. Nawet nie umiem opisać jakie to szczęście wracać znowu do aktywnego życia. Mam nadzieje, że trochę jaśniej opisałam poprzedniego posta. Jeśli będziesz miała jakieś pytania pisz a z chęcią pomogę smile
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka