Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po meczu Apator - Atlas :D

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 17.04.06, 17:38
    o kurde ale mnie trzesie jeszcze po tym meczu, takiej nerwowki nie pamietam
    od .... ostatniego meczu z atlasem rok temu hehe
    PEDERSEN bohaterem Torunia ,Zabik mial wiecej szczescie niz rozumu ale na
    szczescie skonczylo sie dobrze :D:D
    Obserwuj wątek
      • kolabor86 Re: Po meczu Apator - Atlas :D 17.04.06, 17:56
        extra inauguracja sezonu, tylko nie byłoby tej nerwówki, gdyby nie Miedzin.
        Nie wiem, czy mu coś w sprzęcie padło, czy co... ogólnie... ło, emocji było co
        nie miara, polsat wybrał idealnie (i dobrze, bo muszę to jeszcze raz
        zobaczyć :) )
        pozdr :)
      • Gość: Aga Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.petrus.com.pl 17.04.06, 17:59
        Tak tak... Pedersen w sumie (bonus) zrobił tyle co Crump :) Ząbik (mam nadzieję
        że nic mu nie będzie) i tak pojechał ładnie, zdobył sporo punktów. Nawet Słaboń
        został bogiem w jednym biegu :D Puszak by tego nie dokonał z całym szacunkiem
        dla Puszaka.
        Najważniejsze że mecz odbył się bez żadnych afer no i że... nasi wygrali!!! :)
      • Gość: viner Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.06, 18:29
        Mecz super tradycyjnie na styku, smutno mi bo atlas przegrał ale po walce bez
        pomocy sędziego ,cieszyć się wypada bo ,,poduchy,,uratowały kości Ząbika w
        atlasie zdecydowanie zawiódł Gapa.Czekamy na medalików.
      • Gość: Jazon Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.04.06, 18:48
        Fajny mecz choc w połowie powaznie wątpiłem w odrobienie strat. Wielki respekt
        dla Jagusia- chyba za wczesnie wróżyłem mu niedawno schyłek kariery:) Niemniej
        jednak każdy zawodnik dołozył swoje do sukcesu, a bohaterem bezsprzecznie jest
        dziś Pedersen. Ostatni bieg przejdzie do historii.
        Bonus pozostanie zapewne we Wrocku ale trudno- po takim meczu nalezy cieszyć się
        z 2 punktów. Fajnie ze obylo się bez nieporozumień i niejasnych sytuacji.
        • arius5 Re: Po meczu Apator - Atlas :D 17.04.06, 19:08
          w sumie sklad nie jest taki zly, jak biadolili przed sezonem, raczej dosc
          wyrownany, a jak widac lepszy taki niz 3 gwiazdy i nic poza tym.
          to chyba Leszno powinno zaczac sie martwic o pozostanie w lidze
          • Gość: Jazon Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.04.06, 19:26
            No w zachwyt z drugiej strony tez nie ma co popadać- tracili głupio punkty w
            pierwszej połowie zawodów (Stead dzisiaj mnie rozczarował na przykład) ale Atlas
            to solidny zespół i nalezy się cieszyć że dzis zostal on 'zredukowany' do
            Hampela, Crumpa i Andersena. Ale było widac ambicje i to jest to co chce ogladac.
            • Gość: Aga Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.petrus.com.pl 17.04.06, 19:42
              Jachu Ząbik udowodnił "geniusz" swojej myśli taktycznej - chciał żeby każdy
              "coś" uciułał i stało się ;) Oczywiście bez Pedersena ów geniusz zdałby się na
              nic...
              Nie wiadomo na co stać ten zespół, jego zagraniczna część na pewno nie czuje się
              jeszcze w Toruniu jak u siebie, na dodatek zawsze ktoś może mieć okres jak dziś
              Miedziak.
              Na razie wypada się cieszyć, w końcu 2 wygrane mecze mecze = 4pkt :)
      • Gość: Chris Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.04.06, 19:55
        Myśle,że to kwestia 2-3 kolejek, a z naszej duńsko - angielskiej eksportowej
        paczki możemy mieć pociechę,myśle,że także Słaboń pokaże że potrafi jeżdzić,a
        stres który go dzisiaj opuścił po 13 biegu odsunie na bok:)Pozostaje wielką
        tajemnicą postawa duetu Puszakowski - Dryml czy pokaża cookolwiek w tym
        sezonie??
        • Gość: Jazon Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.04.06, 20:00
          Puszakowski i Dryml na razie nie musza nic pokazywac:) Mysle że obaj dostana
          szanse, jednak boje sie zbyt dosłownego potraktowania przez trenejro zasady
          'najsłabszy w meczu nie jedzie'- dojdzie do tego że bedą się kosic między soba w
          czasie meczy żeby tylko o jedno oczko kolege z zespołu przeskoczyc. Ja po
          dzisiejszym meczu (oraz sobotnim) na razie nic bym nie zmieniał- Słaboń moze i
          przez jakis czas jeździł tak jak się nazywa, ale pokonanie Crumpa w decydującym
          momencie to mistrzostwo. Myslę że bedzie z niego pozytek. Puszak natomiast musi
          póki co udowodnić że do tradycyjnie dobrych startów potrafi dołożyc coś więcej.
      • Gość: speedwayfan Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl 17.04.06, 20:12
        Nie biadolcie. Ja tez myslalem ze bedzie latwiej ale na nasza korzysc przemawia
        fakt ze to my tracilismy punkty w biegach i jednak najwiekszy minus to Miedziak
        W zasadzie bez jego udzialu wygralismy mecz a jestem pewien ze bedzie filarem
        zespolu
        Jest dobrze
        Juz 3 godziny po meczu a wroclawianie jeszcze protestu nie zlozyli.
        Jest wiec szansa na to ze ich nie oszukalismy
        • cancro Re: Po meczu Apator - Atlas :D 18.04.06, 10:38
          Gość portalu: speedwayfan napisał(a):

>
          > Juz 3 godziny po meczu a wroclawianie jeszcze protestu nie zlozyli.
          > Jest wiec szansa na to ze ich nie oszukalismy

Bo tym razem sędzia nie był 9 zawodnikiem Torunia i o dziwo zobaczył, że dla
          Jagusia tor jest zbyt wąski. W większości biegów nasi zawodnicy byli o wiele
          szybsi od toruńskich, co uniemożliwiało torunianom podcinanie rywali. ;-)
          Po co wypisujesz te twoje brednie? Nie dość ci wygranej? Mecz wreszcie był
          uczciwy i bez wzajemnych pretensji, przeszkadza ci to? Torunianom gratuluję
          wygranej. Pokazali, że mecz ma 15 wyścigów i że nazwiska nie jeżdżą. Przed
          meczem myślałem jednak, że to my tu, Na Dolnym Śląsku będziemy mieli powody do
          radości. Szkoda. Szacunek dla rywala!
          • Gość: speedwayfan Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: *.tvk.torun.pl 18.04.06, 18:53
            Ja znam 1 przypadek blednej decyzji sedziego w meczuach Torun-Wroclaw
            Z twojego postu wynika ze bylo ich zdecydowanie wiecej
          • bossman24 Re: Po meczu Apator - Atlas :D 22.04.06, 12:40
            Mam nadzieję , że we Wrocławiu też będzie czysta sportowa walka w wykonaniu
            gospodarzy spotkania i zawody z Adrianą nie będą specjalnie przedłużane w
            czasie .Przy okazji to proszę sobie przypomnieć kto ub. roku we Wrocławiu w
            jednym z biegów sfaulował K.Ząbika i doprowadził do karambolu oraz kto w nim
            najbardziej ucierpiał .To jest moim zdaniem przykład obiektywny - proszę o
            analizę , a wnioski same się nasuną.
            Pozdrawiam .
      • Gość: Wiedz Re: Po meczu Apator - Atlas :D IP: 212.160.172.* 20.04.06, 22:25
        Czysty przypadek że wygrał Toruń. Przeciwko Wrocławowi była pogoda, tor, sędzia, widzowie, niekorzystny biorytm i zła faza księżyca. W obiektywnych warunkach gospodarze nie mieliby szans!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka