Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żenada...

IP: *.tvk.torun.pl 19.01.07, 19:32
    ...jedno warcholstwo zastępuje drugie...Dobrze ze chciaz piekny zuzel czysty jest od takich ludzi....
    sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3862759.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Żenada... IP: *.tvk.torun.pl 19.01.07, 19:49
        Daj spokój Chris- pan Rusko jest teraz przedstawicielem innej umeczonej
        działaczami dyscypliny. Nie ma powodu rozpoczynać setnej polemiki na temat
        "Rusko musi odejśc"- głównie dlatego ze juz odszedł;-)
        • Gość: Szrek Re: Żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:46
          Kibicować żużlowi wcale nie musi oznaczać "być obojętnym na zagrożenie" jakie
          wisi nad futbolem. A w żużlu faktycznie: baba z wozu koniom lżej. Przynajmniej
          pozornie
      • rafas84 Re: Żenada... 20.01.07, 15:18
        Pamiętamy, pamiętamy jak pan Rusko prezesował GKSŻ. Dobrze, ze te czasy juz
        minęły bezpowrotnie. Będę mu sie uwaznie przyglądał, co tez wymysli jako kurator
        w PZPN-ie. Jednak przy moim całym braku sympatii dla niego muszę przyznać, ze
        sprawdził sie stojąc na czele Orange Ekstraklasy.
        • Gość: Szrek Re: Żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:48
          Ciekawe, w jakiej telewizji niedługo będziemy oglądać polską piłkę?
      • cancro Re: Żenada... 21.01.07, 08:45
        Początkowo nie zamierzałem zabierać głosu, ale cóż - martwy sezon i nawet
        karuzela transferowa jakoś wolniej się kręci, a więc czemu nie?
        Nigdy nie twierdziłem, że p. Rusko to człowiek o kryształowym charakterze,
        zresztą pokażcie mi takiego! Natomiast twierdzę, ze bezpodstawne czepianie się
        jego osoby, w sytuacji gdy nikt (oprócz Chrisa) niczego mu nie zarzuca wygląda
        na czystą, polską, narodową złośliwość.
        Drogi Chrisie! Chcę wierzyć, że wypisując na forum podobne brednie kierujesz się
        tylko dobrem sportu, który (mam nadzieję) obaj kochamy. Chcę także wierzyć, że
        jesteś równie krytycznie i usposobiony do wałków w toruńskim klubie, zarówno
        tych byłych, jak też tych jakie zwiastuje osoba nowego właściciela tego klubu
        (patrz inne wątki), czego z całego serca życzy Ci
        Twój dozgonny przyjaciel - cancro.
        • Gość: Biim Re: Żenada... IP: *.as.kn.pl 21.01.07, 20:57
          Chris to jest jedna wielka żenada...
        • kolabor86 Re: Żenada... 23.01.07, 10:41
          "Natomiast twierdzę, ze bezpodstawne czepianie się jego osoby, w sytuacji gdy
          nikt niczego mu nie zarzuca wygląda na czystą, polską, narodową złośliwość."

"równie krytycznie usposobiony do wałków w toruńskim klubie, zarówno tych
          byłych, jak też tych jakie zwiastuje osoba nowego właściciela tego klubu"

masz rację cancro, masz rację
          • Gość: Szrek Re: Żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:14
            Podoba mi się konsekwencja, z jaką Cancro broni na tym forum wszystkiego co
            wrocławskie. I to, że robi to nie obrażajac adwersaży. Szacunek. O tym jednak
            czy Cancro ma rację przekonamy się jeśli:
            - pan kurator nie dokoptuje sobie (oczywiście po to żeby zastąpić stary "układ"
            nowym - swoim) na prezia związku pewnego pana z Euroobrony
            - pan kurator nie wykopie do niższych klas rozgrywek wszystkich drużyn
            stojacych na drodze do awansu Śląska W
            - pan kurator nie zastąpi stacji telewizyjnej która umie doskonale pokazywać
            polską ligę stacją, która bardzo chce pokazywać wszystko choć nie za bardzo wie
            jak to robić (liga żuzlowa tego przykładem).
            Pozdro Cancro - się 3maj pędzla jak drabina poleci!
            • cancro Re: Żenada... 24.01.07, 07:58
              Gość portalu: Szrek napisał(a):

> O tym jednak
              > czy Cancro ma rację przekonamy się jeśli:
              > - pan kurator nie dokoptuje sobie (oczywiście po to żeby zastąpić stary "układ"
              >
              > nowym - swoim) na prezia związku pewnego pana z Euroobrony
              > - pan kurator nie wykopie do niższych klas rozgrywek wszystkich drużyn
              > stojacych na drodze do awansu Śląska W

I tu Szreku trafiłeś w przysłowiową "10"! Trzeba tępić każde draństwo we wszelki
              dostępny sposób! Nie można jednak robić tego "awansem", czyli przed popełnieniem
              tegoż draństwa!
              Co do "Śląska W", to przynajmniej na razie możesz być spokojny. Kopanka jest
              chyba silniej skomercjalizowana od speedway'a i gdyby nawet udało się załatwić
              (nie wiem jak) awans Śląskowi, to z pewnością nie na dłużej niż na jeden sezon.
              Klub ma potężne kłopoty finansowe i w tym sezonie raczej będzie walczył o II ligę.

> - pan kurator nie zastąpi stacji telewizyjnej która umie doskonale pokazywać
              > polską ligę stacją, która bardzo chce pokazywać wszystko choć nie za bardzo
              wie jak to robić (liga żuzlowa tego przykładem).

A tu pozwolę sobie mieć odrębne zdanie. Polskie stacje telewizyjne, a zwłaszcza
              TVP odżegnują się od transmisji żużla i nawet petycje kibiców nie są w stanie
              tego zmienić. A z drugiej strony to dziwne, bo jeśli idzie o przebieg zawodów
              skokach narciarskich obarczone są one tymi samymi przywarami, dla których żużel
              nie może się przebić na ekrany w czasie, w którym normalni ludzie jeszcze nie
              śpią, ze o transmisjach na żywo tylko pomarzyć można. Chodzi o rzekome dłużyzny
              podczas zawodów żużlowych, tak jakby w skokach ich nie było (czego ostatnia
              transmisja z zakopanego przykładem). Nie drążąc tematu powiem, że
              transmitowanie żużla przez Polsat niesie za sobą dylemat: Oglądać (w ocenie
              niektórych) marną transmisję, czy żadną?

> Pozdro Cancro - się 3maj pędzla jak drabina poleci!

I ja pozdrawiam!
            • rafas84 Re: Żenada... 24.01.07, 12:04
              W poniedziałkowej "Wybiórczej":) był wywiad z kuratorem Rusko i tam pan kurator
              wyraźnie stwierdził, ze poseł Ryszard Czarnecki jest dobrym kandydatem na
              prezesa(pod warunkiem, ze odzegna sie od polityki, ale jak moze odzegnac sie od
              polityki ktos, kto siedzi w niej od kilkunastu lat i co jakis czas zmienia
              opcję). Zaniepokoiła mnie ta wypowiedź kuratora.
      • Gość: Staloman Re: Żenada... IP: 212.160.172.* 24.01.07, 07:31
        Święci działacze są tylko w Stali Rzeszów. hehe :-)
        • Gość: Chris Re: Żenada... IP: *.tvk.torun.pl 24.01.07, 10:14
          No tak na drugim biegunie jest bydgoski Zawisza i własnie jedna z wrocławskich
          druzyn bodajże Polar jezeli mnie pamieć nie myli o tej Panowie zapomnieli:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka