Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    06.07.03, 23:02
    druga odslona - do tego kluczowa dla obu zespolow. ewentualnej wpadki moze
    nie byc gdzie odrobic - dotyczy to w szczegolnosci Polonii i jej aspiracji
    co do awansu do pierwszej czworki. obecna pozycja w tabeli jest troche
    mylaca. atlas, ktory chwilowo wypadl z czworki ma bardzo korzystny uklad
    spotkan (mecze z pila i gdanskiem u siebie) i z pewnoscia uratuje skore.
    zkz, uczynil dzis wazny krok ale i tak ma bardzo trudny uklad spotkan z
    decydujacym w Bydgoszczy.
    najwieksze szanse na czworke ma obok polonii, unia leszno. tak sobie
    liczylem, ze jezeli nie wygramy z apatorem to na koniec rundy zasadniczej
    bedziemy mieli tyle punktow co unia ale to leszczynianie awansuja. wniosek
    jeden. mecz o wszystko.
    co do samego spotkania to jest ono do wygrania tylko jesli w apatorze
    zawiedzie druga linia w postaci jagusia, bajerskiego i mlodziezowca. jezeli
    ta trojka (+ sawina) pojedzie dobrze to na apatora nie bedzie bata.
    dzialacze dali ciala i nie sprawdzili Lorama (chocby na treningu) - nie
    wiemy na co go stac. Kowalik zlamal obojczyk. wyglada na to, ze na mecz
    sezonu bedziemy musieli wystawic 2 reknowalescentow.
    Obserwuj wątek
      • k_o_s Re: Derby 03 06.07.03, 23:36
        Ciezko sie nie zgodzic z twoimi uwagami. Patrzac jednak na to ze strony kibica
        z Torunia mam nadzieje ze nasza druga linia w postaci Bajerskiego, Jagusia i
        mlodziezowca nie zawiedzie. Sa na to duze szanse poniewaz Bajerek dzis pokazal
        ze powoli wraca do formy w lidze polskiej (bo te ostatnie mecze to jakies takie
        bezbarwne byly - delikatnie mowiac), Adrian pokazal dzis kawalek dobrego zuzla
        i mozna przypuszczac ze w Bydzi nie bedzie gorzej (bynajmniej w pojedynkach
        juniorskich). Najwieksze klopoty zdaje sie miec Wiesiu ale on w zawsze w
        derbach jezdzil dobrze... Poza tym chyba nowe ustawienie par jest calkiem
        dobre. Jak wiec widac jestem optymista chociaz jesli przewidywania Monka maja
        sie sprawdzic i Polonia ma nie wejsc do czworki to wielka szkoda. Zawsze to 2
        derby wiecej...
        • Gość: Łysy Re: Derby 03 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 10:01
          Dla Plusssz/Polonii najwazniejszy mecz sezonu - jesli nie wygramy mozemy
          zapomniec o pierwszej czworce. Bydgoszczanie musza pojechac na maksa, kazdy z
          zawodnikow musi do tego spotkania podejsc w pelni zmobilizowany bo tylko wtedy
          mamy szanse odniesc zwyciestwo. Mam nadzieje ze powrot Marka pozwoli nam
          odniesc zwyciestwo
          • maatti Re: Derby 03 07.07.03, 10:51
            Gość portalu: Łysy napisał(a):

> Dla Plusssz/Polonii najwazniejszy mecz sezonu - jesli nie wygramy mozemy
            > zapomniec o pierwszej czworce. Bydgoszczanie musza pojechac na maksa, kazdy z
            > zawodnikow musi do tego spotkania podejsc w pelni zmobilizowany bo tylko
            wtedy
            > mamy szanse odniesc zwyciestwo. Mam nadzieje ze powrot Marka pozwoli nam
            > odniesc zwyciestwo

Przy całym szacunku dla obu Gollobów, nie macie SZANS na pokonanie Aniołów!
            • m0nk Re: Derby 03 07.07.03, 12:30
              szanse sa zawsze ale bardzo bym sie cieszyl gdyby apator zlekcewazyl polonie.
              nie o tym chcialem pisac - ktos wie czy loram wystartuje przed derbami w
              jakims meczu ligi angielskiej?
              • Gość: Łysy Re: Derby 03 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:36
                Co do szans Polonii - podobno na Apatora nie mialo byc mocnych w tym sezonie a
                tym czasem przegral juz 3 mecze i ma tylko 2 punkty przewagi nad podobno slaba
                Plusssz/Polonia. O starcie Lorama w Anglii nic nie wiadomo, natomiast na pewno
                pojedzie w GP Slowenii w Krsko. Zobaczymy w jakiej bedzie formie
                • m0nk Re: Derby 03 07.07.03, 15:29
                  wlasciwie to nie pamietam takiego sezonu, zeby roznica miedzy pierwsza a
                  szosta druzyna wynosila tylko 4 pkt.
                  • sdb Re: Derby 03 07.07.03, 16:48
                    m0nk napisał:

> wlasciwie to nie pamietam takiego sezonu, zeby roznica miedzy pierwsza a
                    > szosta druzyna wynosila tylko 4 pkt.

Znaczy wbrew temu co mowilo wielu "znawcow"- liga bez KSM-u potrafi byc bardzo
                    ciekawa. na pierwszych dwoch miejscach Torun i Czewa ex aequo po 16 pkt, dalej
                    4 druzyny walczace o 2 miejsca w pierwszej czworce. Mysle ze to bardzo
                    atrakcyjna sytuacja.
                    • Gość: Matti Re: Derby 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 07:59
                      Znaczy wbrew temu co mowilo wielu "znawcow"- liga bez KSM-u potrafi byc bardzo
                      ciekawa. na pierwszych dwoch miejscach Torun i Czewa ex aequo po 16 pkt,
                      dalej 4 druzyny walczace o 2 miejsca w pierwszej czworce. Mysle ze to bardzo
                      atrakcyjna sytuacja.

Taa, szkoda tylko Wybrzeża...

Pozdrawiam
                      • k_o_s Re: Derby 03 08.07.03, 11:23
                        sytuacja jest bardzo korzystna, jednak czy nie moglaby byc jeszcze bardziej ??
                        moze jednak zmiana systemu rozgrywek bylaby sluszna. Powiedzmy zeby np. obnizyc
                        liczbe druzyn w ekstralidze. Wydaje mi sie ze jednak w Polsce nie ma aktualnie
                        tylu wartosciowych zawodnikow zeby wypelnic 8 zespolow. Wystep Poloni Pila to
                        jest raczej wielka pomylka. Wybrzeze tez sie bardzo stara ale jak jest kazdy
                        widzi. Jesli by przeniesc wartosciowych zawodnikow do innych druzyn
                        ekstraligowych poziom zupelnie by sie wyrownal i nie byloby druzyny ktora moze
                        byc pewna swojego zwyciestwa w danym meczu.
                        • Gość: Matti Re: Derby 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 11:35
                          k_o_s napisał:

> sytuacja jest bardzo korzystna, jednak czy nie moglaby byc jeszcze
                          bardziej ??
                          > moze jednak zmiana systemu rozgrywek bylaby sluszna. Powiedzmy zeby np.
                          obnizyc
                          >
                          > liczbe druzyn w ekstralidze. Wydaje mi sie ze jednak w Polsce nie ma
                          aktualnie
                          > tylu wartosciowych zawodnikow zeby wypelnic 8 zespolow. Wystep Poloni Pila to
                          > jest raczej wielka pomylka. Wybrzeze tez sie bardzo stara ale jak jest kazdy
                          > widzi. Jesli by przeniesc wartosciowych zawodnikow do innych druzyn
                          > ekstraligowych poziom zupelnie by sie wyrownal i nie byloby druzyny ktora
                          moze
                          > byc pewna swojego zwyciestwa w danym meczu.

Masz rację, tylko że pamiętaj za rok inna drużyna może być wystuacji Wybrzeża
                          czy Piły i wtedy będziemy inaczej mówić...
                          Poza tym wqrzają mnie wysokie kontrakty, zawodnicy czują się jak gwiazdy,
                          olewają treningi, a po sezonie klub im zalega i tak z kasą... paranoja możliwa
                          tylko w Polsce
                          • m0nk Re: Derby 03 08.07.03, 13:07
                            nie wiem czy zmniejszenie cos da - malo spotkan by zostalo. chyba, ze
                            zmniejszamy lige do 5-6 druzyn i niech jada podwojna runde - ale brzmi to
                            troche abstrakcyjnie. jezeli juz wprowadzac jakies ograniczenia to moze
                            organizacyjne (wymogi wobec stadionow, budzetow itp.)oczywiscie nie od
                            przyszlego sezonu bo nikt by nie wystartowal
                            • Gość: Matti Re: Derby 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 13:46
                              m0nk napisał:

> jezeli juz wprowadzac jakies ograniczenia to moze
                              > organizacyjne (wymogi wobec stadionow, budzetow itp.)oczywiscie nie od
                              > przyszlego sezonu bo nikt by nie wystartowal

:))
                              • k_o_s Re: Derby 03 08.07.03, 14:30
                                Sam sie zastanawialem nad tym ograniczeniem i chyba mimo wszystko jest to
                                najlepsze rozwiazanie. Wydaje sie ze lepiej rozgrywac podwojna runde
                                (faktycznie dosc dziwne) niz jechac mecze ze Pila czy Wybrzezem. Mysle ze jesli
                                mecze bylyby ciekawe wcale nikomu by sie to nie znudzilo i ludzie chetnie by
                                przychodzili na stadiony.
                                Odnosnie tego ze w tym sezonie akurat Gdansk i Pila sa w trudnej sytuacji a
                                pozniej moze byc ktos inny. Rzeczywiscie przy ograniczeniu ligi okazaloby sie
                                ze spadnie bardzo dobry zespol ktory zdobecie komplet punktow w I lidze
                                natomiast awansuje taki ktory w ekstra sobie nie poradzi. Wobec tego mozna by z
                                reformami pojsc duzo dalej i np. ustalic zupelnie inny system spadkow i
                                awansow. Moznaby stworzyc zupelnie zawodowa klase rozgrywkowa natomiast
                                wszystkie nizsze bylyby amatorskie. Nie byloby jakotakich spadkow do nizszej
                                ligi tylko ewentualne degradacje ze wzgledow finasowych lub z powodu za slabego
                                skladu. Podobnie mozna rozwiazac sprawe awansu: jesli klub ma kase i zawodnikow
                                jest zapraszany do ekstraligi.
                                Ciut futurystyczne te moje wizje ale chyba taka transformacja moglaby wyjsc
                                wszystkim na dobre
                                • Gość: Ice21 Re: Derby 03 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.07.03, 11:42
                                  Pomysł troche bez sensu. Jaki związek miłby w tym momencie żużel(liga Polska)
                                  ze sportem. To może od razu rozdamy medale drużynom o największym budzecie? Na
                                  pewno z kazdego pomysłu cos mozna wyciągnąc, ale trzeba robic to z głową.
                                  PS. Pozdrowienia dla kibiców SPEEDWAYa
                              • Gość: Remwil Re: Derby 03 IP: 62.244.137.* 08.07.03, 14:34
                                Bydgoszcz - Toruń 46:44
                                Przed ostatnim biegiem Apator prowadzi 43:41 ale bracia Gollobowie w 15
                                wyscigu wygrywaja dubletem z Rickardssonem i Protasem i szal na stadionie!!!
                                POZDROWIENIA
                                • Gość: Łysy Re: Derby 03 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 15:20
                                  To jest zbyt piekne zeby okazalo sie prawdziwe ale moze...
                                  • Gość: Mario Re: Derby 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 15:51
                                    Przestrzegam kibicow Apatora przed hurraoptymizmem.Dzien przed derbami az 4
                                    zawodnikow pojedzie w gp w dalekiej Slowenii.Co do Crumpa,Rickardssona i Pepe
                                    mozna byc spokojnym o forme ale Bajerski juz pokazal po Avescie jak to jest z
                                    jego sprzetem,miejmy nadzieje ze dojedzie na czas z Krsko.Inaczej chyba jednak
                                    wstawilbym Sawine a Bajerskiego pod 8.Sawina na torze bydgoskim radzil sobie
                                    calkiem nienajgorzej.Oczywiscie wierze w zwyciestwo Apatora ale latwo nie
                                    bedzie.Ciekawe co bedzie z Loramem,jezeli w ogole pojedzie to jak wypadnie?
                                    Moj typ to 49:41 dla Apatora.Przyznam ze to dosc odwazne typowanie.
                                    • m0nk Re: Derby 03 08.07.03, 16:19
                                      wszystko zalezy od pary whiltshire robacki - gdyby mi ktos przed sezonem
                                      powiedzial, ze w debach bede liczyl bardziej na robaka niz
                                      kowalika/krzyzaniaka to padlbym ze smiechu
                                    • k_o_s Re: Derby 03 08.07.03, 23:34
                                      Gość portalu: Mario napisał(a):

> Przestrzegam kibicow Apatora przed hurraoptymizmem.Dzien przed derbami az 4
                                      > zawodnikow pojedzie w gp w dalekiej Slowenii.Co do Crumpa,Rickardssona i Pepe
                                      > mozna byc spokojnym o forme ale Bajerski juz pokazal po Avescie jak to jest z
                                      > jego sprzetem,miejmy nadzieje ze dojedzie na czas z Krsko.

Ponoc prezes Karwan zalatwia przelot dla zawodnikow wiec nie powinno byc
                                      problemow ze zmeczeniem. Nie wiem natomiast czy zabieraja sprzet...

> Inaczej chyba jednak
                                      > wstawilbym Sawine a Bajerskiego pod 8.Sawina na torze bydgoskim radzil sobie
                                      > calkiem nienajgorzej.

stawianie na Sawine to jednak jest chyba zbyt duze ryzyko. Bajerski pojedzie na
                                      maxa bo nie moze sobie pozwolic na kolejna wpadke w lidze. Bardziej obawiam sie
                                      o Wiesia...

> Oczywiscie wierze w zwyciestwo Apatora ale latwo nie
                                      > bedzie.Ciekawe co bedzie z Loramem,jezeli w ogole pojedzie to jak wypadnie?
                                      > Moj typ to 49:41 dla Apatora.Przyznam ze to dosc odwazne typowanie.

Moim zdaniem to dosc bezpieczny typ, licze ze zdobedziemy wiecej...
                                      • Gość: Mario Re: Derby 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:56
                                        Jezeli okaze sie ze Bajerski zdobedzie 3-5 punktow to nie przyjme tlumaczen
                                        jego ani trenera ze najlepszy sprzet jeszcze nie dojechal.Jezeli Karwan
                                        zamierza cos zorganizowac to juz moze niech zabierze cala 7 - mam na mysli
                                        takze zawodnikow Polonii.Jagus chyba sobie poradzi,przynajmniej mam taka
                                        nadzieje.Ciekawe ilu kibicow z Torunia zasiadzie na trybunach przy Sportowej.
      • maatti Re: Derby 03 09.07.03, 07:10
        Mam wielką nadzieję zobaczyć jeszccze raz Gollobów w Gdańsku oni na prawdę
        poprawiaja jakość zawodów, a Tomek lubi prowokować, wtedy go wyzywają;) Więc w
        derbach jestem za Aniołami, które 27 przyjeżdżają do Nas, może z nimi też
        powalczymy?

Pozdrawiam
        • Gość: Łysy Składy na derby IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 08:20
          Apator Adriana:
          1.J.Crump
          2.W.Jaguś
          3.T.Rickardsson
          4.R.Sawina
          5.P.Protasiewicz
          6.M.Jaguś
          7.A.Miedziński
          8.T.Bajerski

Plusssz Polonia:
          9.T.Gollob
          10.M.Loram
          11.T.Wiltshire
          12.M.Robacki
          13.J.Gollob
          14.R.Umiński
          15.G.Musiał
          16.J.Krzyżaniak

Sklady z dzisiejszej Gazety Pomorskiej, wedlug tej gazety w bydgoskim zespole
          moze ulec zmianie ustawienie pierwszej i drugiej pary. Wedlug mnie korzystniej
          byloby ustawic Tomka z Robakiem i dwoch obcokrajowcow razem ale zobaczymy.
          Ciekawe czy rzeczywiscie Bajer pojedzie na rezerwie?
          • Gość: michu Re: Składy na derby IP: 158.75.5.* 09.07.03, 09:35
            remwill-jaki szał na stadionie?
            smiem twierdzic ze bedzie wiecej ludzi z torunia niz z bydzi;), a przynajmniej
            beda glosniejsi,
            co do wyniku, to dla mnie w zuzlu faworytami zawsze sa gospodarze, zwlaszcza o
            podobnych wartosciach druzyny; ale jestem kibicem apatora wiec wierze w ich
            zwyciestwo,
            serdecznie pzdr i do zobaczenia

a co do ostatniego biegu - tak bedzie! ale przy wyniku 39-45:))))
            • m0nk Re: Składy na derby 09.07.03, 09:40
              podoba mi sie to zestawienie - golloba mozna rozdzielic z loramem jezeli ten
              drugi porzadnie pojedzie krsko. w innym przypadku bedzie potrzebowal pomocy
              golloba. mam nadzieje, ze w odroznieniu od kowalika bedzie w stanie
              wykorzystac ta pomoc.
              wczoraj widzialem bus whiltshira w miescie. czyzby przygotowywal sie do
              spotkania caly tydzien? a moze to tylko bus.
              • Gość: Mario Re: Składy na derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 09:48
                Czyzby moje przypuszczenia co do Bajerskiego okazaly sie sluszne?Jezeli Sawina
                pojedzie rzeczywiscie to niech ma 2 a nie 1 dobrze przygotowany motocykl.Takie
                byly jego tlumaczenia po obu meczach z Wlokniarzami.Nie wiem czy nie lepiej
                byloby ustawic Tomka z juniorem a Lorama z Jackiem?Loram pewnie znalazl sie pod
                10 gdyz istnieje mozliowsc jego niewystartowania,w koncu po tak dlugiej
                przerwie 2 bardzo ciezkie zawody pod rzad to moze byc za duzo.
                • reggie Re: Derby 09.07.03, 10:41
                  Ktoś wygra, przegra albo zremisuje ;-P
                  Osobiście uważam, iż raczej wygra Apator - a to dla tego, że ma lepszy sklad i
                  co najważniejsze, zdrowy....
                  Własny tor i ambicja poparta jak zawsze niesamowitą pomocą dla zespołu od
                  Tomasza Golloba pewnie w tym roku nie wystarczą....
                  Cóż, możemy być pewni tylko jednego, ze będzie to mecz godny derbów - gospodarz
                  jest slabszy od gościa, ale jedzie u siebie:-))
                  Chcę się dobrze bawić na stadionie i miło spędzić czas, a niech wygra może
                  lepszy! ;-P
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: JotZet Re: Derby IP: 213.77.40.* 09.07.03, 12:51
                    Jestem kibicem Poloni ale obstawiam 52:38 dla Gości. I nie ma co się czarować,
                    Umińskiego można obstawiać w ciemno - 0 pkt, Musiał identycznie , Krzyżaniak
                    uciuła przez przypadek parę punktów, a Loram po kontuzji... może nie być dobrze.
                    Obawiam się że Jacek w starciu z fenomenalnymi aniołami nie będzie tak
                    skuteczny jak w bojach z kandydatami do spadku... i jeszcze wiele bym
                    powiedział ale nie chcę demonizować.Mój i tak korzystny typ dla Poloni wynika
                    przede wszystkim z atutu własnego toru. Jeśli będzie inaczej to będzie znaczyło
                    że nam się fenomenalnie (i niespodziewanie) udało a Apatorowi kompletnie nie
                    wyszło, taka jest niestety prawda.
                    Sądze że Polonię -tylko przez kontuzje- stać w tym roku na 5-6 miejsce, a w
                    przyszłym sezonie z tymi długami - naprawdę się boję...
                    • Gość: speedfan Re: Derby IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 14:37
                      a mi sie bardzo podoba, ze wszystkie wypowiedzi w tym watku sa spokojne i
                      wywazone - nie ma zadnego rzucania miechem, pelna harmonia torunsko-bydgoska :-)

I O TO CHODZI !!!!!!!!!!!!!

moj typ na derby : 52:38 dla Aniolow.

• Gość: Toma (apator) Re: Derby IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 09:15
                      Osobiście wątpię w wynik 52:38 dla Apatora. Jestem z Torunia i kibicuję
                      Apatorowi, ale Polonia będzie za bardzo zdeterminowana, żeby odpuścić sobie ten
                      mecz. Na pewno będzie na styku. Uważam, że Pepe spali się w Bydgoszczy. Ja daję
                      47:43 w jedną lub drugą stronę. Apator nie jest w cale taki silny. Tym
                      bardziej, że jak podaje Gazeta Wyborcza, Zawodnicy do Bydzi przyjadą po 15
                      godzinnej podróży z GP w Krsko. Nasi obcokrajowcy, co nie raz udowodnili w tym
                      sezonie zwilżają ligę. Tak będzie i tym razem 2-3 dobre wyścigi z ich udziałem,
                      reszta szkoda gadać....
      • Gość: verbatim wynik zależy od zawodników polonii IP: *.torun.mm.pl 09.07.03, 14:57
        Kto wygra? Apator czy Polonia
        Moim zdaniem zależy to od postawy M.Kowalika oraz pechowców sezonu M.Lorama i
        J.Krzyżaniaka. A po drugie. Skład z dwoma obcokrajowcami czy z jednym
        • Gość: michu Re: wynik zależy od zawodników polonii IP: 158.75.5.* 09.07.03, 15:03
          od kowalika to juz nie bedzie zalezalo, bo ma zlamany obojczyk
          sklad jest www.gpmedia.pl

pzdr
          • m0nk Re: wynik zależy od zawodników polonii 09.07.03, 19:49
            sklad oczywiscie z 2 obcokrajowcami - skoro kowalik i tak sie wyeliminowal.
            kwestia zestawienia par.
            • Gość: JotZet Re: wynik zależy od zawodników polonii IP: 213.77.40.* 10.07.03, 11:11
              Wytypowałem 58:32 dla Apatora, ale w tym sezonie meczy Poloni nie ma co typować.
              Jednym bowiem razem pokonują u siebie Włókniarza a innym też u siebie w ten sam
              sposób( ledwo, ledwo ) robią to z Polonią Piła.
              • sdb Re: wynik zależy od zawodników polonii 10.07.03, 17:05
                przyjade. musze przyjechac. i chyba nawet bede mial pelno w samochodzie :D a na
                GP do Bydzi przyjade chocbym mial zaplacic 100zl za bilet. O!
                • Gość: Łysy Pogoda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 15:01
                  Wiekszosc portali: onet,wp,interia,gazeta zapowiada na niedziele opady deszczu
                  czyzby tak oczekiwane derby mialy nieodbyc sie w ustalonym terminie. Chyba ze
                  powtorzy sie scenariusz z meczu z Atlasem:)
                  • m0nk Re: Pogoda 11.07.03, 16:34
                    dla polonii korzysten byloby przesuniecie meczu - czas dziala na korzysc
                    lorama i krzyzaniaka.
                    • Gość: Mario Re: Pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 22:07
                      Ostatni mecz w Toruniu też miał się nie odbyć z powodu opadów deszczu a stało
                      się inaczej.Czytając wypowiedz Lorama o swoim zdrowiu nie można być optymistą
                      co do jego dobrego występu.
                      • Gość: Łysy Re: Pogoda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 09:09
                        "Pogoda będzie sprzyjała zawodnikom. Nie będzie padało. Pod wieczór ucichnie
                        wiatr. Temperatura będzie wynosiła około 17 stopni." - prognoza Bogdana Bąka z
                        Bydgoskiego Biura Pogody. Cytat z dzisiejszej GP.
                        • k_o_s Re: Pogoda 12.07.03, 12:09
                          Mysle ze jesli te zawody sie nie odbeda to moze to byc korzystne zarowno dla
                          jednej jak i drugiej druzyny ( no i chyba najbardziej dla kibicow ). Co by nie
                          mowic ze zawodnicy sa zawodowcami i takie tam pierdoly to jednak nie wierze
                          zeby podroz z GP nie byla meczaca. Przeciez to jest kawal drogi i samo zdazenie
                          na mecz jest juz niezlym wyczynem. A gdzie tu czas na chwile odpoczynku i ciszy
                          i spokoju??
                          A tak jesli przelozy sie zawody na jakis sensowny dzien to chyba zyskaja na tym
                          wszyscy.
                          • maatti Re: Pogoda 12.07.03, 12:50
                            k_o_s napisał:

> Mysle ze jesli te zawody sie nie odbeda to moze to byc korzystne zarowno dla
                            > jednej jak i drugiej druzyny ( no i chyba najbardziej dla kibicow ). Co by
                            nie
                            > mowic ze zawodnicy sa zawodowcami i takie tam pierdoly to jednak nie wierze
                            > zeby podroz z GP nie byla meczaca. Przeciez to jest kawal drogi i samo
                            zdazenie
                            >
                            > na mecz jest juz niezlym wyczynem. A gdzie tu czas na chwile odpoczynku i
                            ciszy
                            >
                            > i spokoju??
                            > A tak jesli przelozy sie zawody na jakis sensowny dzien to chyba zyskaja na
                            tym
                            >
                            > wszyscy.

Hmm przeciez zawsze odbywala sie kolejka w niedziele gdy w sobote bylo GP,
                            jakos wtedy nie slyszalem protestow ze strony zuzlowcow, poza tym to zawodowcy
                            i dostają NIEMAŁE pieniądze za przejechanie 20 okrążeń jednego dnia
                            • m0nk Re: Pogoda 12.07.03, 14:51
                              najgorszym rozwiazaniem byloby powtorka z meczu z atlasem. a jak patrze na
                              niebo to wydaje sie to mozliwe.
                            • k_o_s Re: Pogoda 12.07.03, 15:41
                              maatti napisał:

> Hmm przeciez zawsze odbywala sie kolejka w niedziele gdy w sobote bylo GP,
                              > jakos wtedy nie slyszalem protestow ze strony zuzlowcow, poza tym to
                              zawodowcy
                              > i dostają NIEMAŁE pieniądze za przejechanie 20 okrążeń jednego dnia

No niby tak ale chyba Krsko jest stosunkowo najdalej i najtrudniej z tamtad
                              dojechac. Poza tym z tego co wyczytalem w nowosciach to juz zaczynaja sie
                              pierwsze klopoty, Bajerski mial defekt samochodu we Wiedniu...
                              • Gość: radek5 Re: Pogoda IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:44
                                Jest gdzieś transmisja z meczu Apator-Polonia?
                                • m0nk ostatnie typowania 13.07.03, 17:33
                                  a co tam - trzeba wierzyc - 48-42 dla Polonii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka