IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 08:04
czy ktos wie ile kosztuje wizyta w prywatnym gabinecie ginekologicznym? czy lekarz prywatny wydaje normalne recepty. prosze o odpowiedz gdyz rzadko odwiedzam jakichkolwiek lekarzy i nie mam na ten temat zbyt duzej wiedzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kociak Re: ginekolog IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 14:03
      wizyta w prywatnym ganbiniecie kosztuje 60 - 70 zł (w zależności od lekarza),a
      jeśli to jest tylko wypisanie recepty np. przedłużenie jakiś leków, to
      kosztuje to 30 zł. takie są ceny w klinice w której pracuję. lekarzy wypisuje
      normalne recepty, tak jak w przychodni, ale tylko i wyłącznie pełnopłatne
      • Gość: dana Re: ginekolog IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 10:28
        Nie koniecznie musza byc pelnoplatne.I na ogol nie sa. Lekarze podpisuja umowy
        z kasami chorych(dawniej) na refundacje recept i sa one rozliczane tak jak te z
        przychodni. i wiekszosc lekarzy ,szczegolnie ginekologow , te umowy ma. Z tego
        co mi wiadomo nie bylo ograniczen przy ich przyznawaniu.
    • Gość: eurolka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:30
      ja place 90 pln co 6 miesiecy. przy kazdej wizycie lekarz robi usg,w cenie
      oraz wypisuje recepty na 6 miesiecy.
    • Gość: dorotace Re: ginekolog IP: *.chello.pl 10.06.03, 22:02
      Prywatny dobry ginekolog kosztuje od 50 do 75 zł, a recepty przez niego
      wystawiane są równoprawne z tymi od państwowych, np. działa refundacja.
      • Gość: Dorka Re: ginekolog IP: 62.233.201.* 18.08.03, 23:16
        Dodam tylko, że lepiej przygotować sie na większy wydatek. Ja za pierwszą
        wizytę u p. doktor (ginekolog) w prywatnym gabinecie zaplacilam 250 zł. Ceni
        się co? Oczy mi na wierzch wyszły. 50- konsultacja, 50-badanie, 50- cytologia,
        50-usg, 50- badanie piersi.
        No coz, pani doktor - specjalista II stopnia, a do tego ordynator jednego z
        warszawskich szpitali. Leczyla mnie tak prawie 2 lata. Wystawiajac recepty na 2
        m-ce.
        Teraz inny pan ordynator mowi, ze źle leczyla i daje wizytowke do prywatnego
        gabinetu (u niego wizyta 300 zł).

Życze dużo zdrowka.
        Dorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka