Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: DiRT 2

08.09.09, 22:25
"jest to grą,"
ogonek lub "to" zbędne
Obserwuj wątek
    • arczikun Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 22:26
      Trocję dziwną sprawę zauważyłem w wersji demo, a mianowicie, że tylko mój samochód tworzył z tyłu wielki dym po sobie, a samochody przeciwnika taki tyci. Mam nadzieję, że w wersji pełnej będzie to naprawione...
    • beniamin.durski Re: Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 22:31
      @seruch: Dzięki za zwrócenie uwagi.
    • seruch Re: Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 22:33
      To jest jakis oficjalny trailer? Wszystko inne co pokazli o tej grze bardziej mi podpasowalo niz to co zaprezentowali tutaj uncertain
    • szozii Re: Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 23:17
      To wygląda na replay z gry.
    • arczikun Re: Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 23:22
      To jest replay z gry. I to jeszcze jakiś dla Anglików, bo tylko oni mają premierę 11 września. Reszta Europy i Azja mają 10, a Amerykanie mieli dziś premierę.
    • buliman Re: Rozgrywka: DiRT 2 08.09.09, 23:47
      Shift lepszy !
    • arczikun Re: Rozgrywka: DiRT 2 09.09.09, 00:31
      @buliman - porównywać Shift z Dirtem, to jak próbować porównać banana do ziemniaka. Obie gry prawdopodobnie będą super, ale w zupełnie innych klimatach. Osobiście pewnie kupię i ten tytuł i ten, choć Dirt wychodzi wcześniej, więc ma pierwszeństwo.
    • gugasinski Re: Rozgrywka: DiRT 2 09.09.09, 08:31
      mam do Was pytanie czy tylko u mnie w PSN'ie nie ma demka Dirta?? Bo ponoć miał już być od dłuższego czasu? Pomocy!
    • julmar7 Re: Rozgrywka: DiRT 2 09.09.09, 09:57
      @gugasinski
      Podłącz konsolę do netuwink Musi być.
    • sonyboy Re: Rozgrywka: DiRT 2 09.09.09, 12:19
      @gugasinski załóż konto na UK, na naszym nie ma.
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Rozgrywka: DiRT 2 10.09.09, 15:33
      dla mnie idealem offroadowych wyscigow jest seria WRC, albo CMR dlatego jak przeczytalem pierwsze zdanie recki to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac. Dla maniakow jest RBR. Fizyka w Dircie jest zalosna; szczegolnie dla aut innych niz WRC -skaczace jak pasikoniki buggi, albo kartonowe, zawisajace w powietrzu ciezarowki sa jej najjaskrawszym przykladem. Ni to arcade/ ni to sim - po prostu crap. To IMO byl najpowazniejszy grzech tej produkcji; reszty nie chce mi sie juz wypominac. Dirt 2 nie tkne kijem. Wole poczekac na Shifta/ nowego Grida w temacie wyscigow ulicznych i cos nowego w temacie rajdow stricte WRC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka